reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Ja ostatnio nie wiem co pić bo po sokach czy to czerwona pomarańcza czy jabłko jest mi niedobrze, po Mirindzie i Coli tak samo, dodatkowo po Coli latałam haftować, wody niegazowanej nie lubię, herbatą się przepiłam:p, kawa nie smakuje. Zostało kakao, ale zaraz całe mleko wykończę a nie jestem tu sama. Sprite bym się napiła, oo, ale wolę unikać gazowanego. No to mam problema:p

reklama
Babcia mojego T ma urodziny 4 grudnia i ciągle powtarza, że prawnuk sie urodzi w jej urodziny:-D W końcu to mój 2 termin porodu:-D
ja mam 25 listopada imieniny i wtedy juz nie bede brala lekow:-D
ale nie chce rodzic wtedy..mam nadzieje ze bez fenka wytrzymam tydzien zebym rodzila w 38 a nie w 37...

NO nic dziewczynki ja spadam do mojego M w koncu ma dzis imieniny wiec odpuszcze dzis sobie BB :-) niech mu bedzie ;-)hehe pozdrawiam ..............trzymajcie sie

Ja ostatnio nie wiem co pić bo po sokach czy to czerwona pomarańcza czy jabłko jest mi niedobrze, po Mirindzie i Coli tak samo, dodatkowo po Coli latałam haftować, wody niegazowanej nie lubię, herbatą się przepiłam:p, kawa nie smakuje. Zostało kakao, ale zaraz całe mleko wykończę a nie jestem tu sama. Sprite bym się napiła, oo, ale wolę unikać gazowanego. No to mam problema:p
ja tego problemu na szczescie nie mam..
wyduldalabym wszystko:-)
Georgina ja u siebie tez obstawiam ten termin i co najsmiesniejsze ide na wizyte do witycha i jak sie okaze ze jednak musze rodzic w warunkach klinicznych to tez beda to Tychy:-D

szczerze to ja bym chciała być w 12 tc:-D
wtedy było fajnie:tak:

o nieeeee:no: za nic nie chciałabym w najblizszym czasie przechodzić tego jeszcze raz ! Ja się cały czas śmieje,że następne dziecko zaadoptujemy;-) albo będziemy musieli długooooo poczekać żebym zapomniała o tym jak wygląda ciąża :tak:;-)

reklama
Do góry