karnitynka1982
Fanka BB :)
Zmykam sie uwalic do jutra laski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oo to ja pozniej.. do tego czasu planuje załatwić sobie juz świstek od okulisty .. w tym tyg spruboje iść do przychodni jesli sie nie uda to pójdę prywatnie.. strace troche kasy pewnie ale jak trza to trza .!
Mi Mój zrobił w niedzielę formata, od razu lapek chodzi jak armata. Dobrze, że format trwał tylko z godzinkę.
Ja ogarnęłam domek, śniadanko zjadłam, popijam kakałko i jak Was nadrobię to zamierzam pracę na wykład zrobic. Się babce zachciało prezentacji matulku. Nie znoszę. Popołudniu jak Mój z pracy wróci to jedziemy wybrac panele do naszej sypialni i pokoju Małej:-)
Mea no kurde zgasilas mnie. Ja mam wlasnie "Cialo obce":-( Mnie sie wszystkie Cooki podobaly i co mowisz, ze ta jest beznadziejna? Chyba lece czytac, zeby sie przekonac.
Mam jeszcze super grubasa "Cien wiatru" czytal ktos? A tak wogole to marza mi sie "Rozlewiska" ale to nabede dobiero jak polece do PL w lutym.
może założymy nowy wątek "kiedy która urodzi-obstawianie"
Dobranoc Ja lecę już spać bo rano mam wykłady.