reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

ale ja sie nie denerwuje :) po prostu niektorzy duzo waza jak ja np :) ale jak wiesz mnie to jakos specjalnie nie rusza :)

wcale nie wazysz duzo!!!!! moim zdaniem na koniec ciazy towcale nie jest potezna waga!! mi chodzilo tylko o nia bo ja ise tak zamartwaialam waga a waze 87. ona do 12 tyg przybrala 30kg a ma przed soba jeszcze 28 tyg. napisalam to tylko po to zeby dziewczyny sie nie łamały ze niby duzo waza bo jak widac mozna lepiej zapracowac na swoja wage jak ta laska.

reklama
wcale nie wazysz duzo!!!!! moim zdaniem na koniec ciazy towcale nie jest potezna waga!! mi chodzilo tylko o nia bo ja ise tak zamartwaialam waga a waze 87. ona do 12 tyg przybrala 30kg a ma przed soba jeszcze 28 tyg. napisalam to tylko po to zeby dziewczyny sie nie łamały ze niby duzo waza bo jak widac mozna lepiej zapracowac na swoja wage jak ta laska.

30 przytyla do 12 tygodnia ?? to juz cos jest nie tak .. myslalam ze startowala z bardzo duzego pulapu !!

30 przytyla do 12 tygodnia ?? to juz cos jest nie tak .. myslalam ze startowala z bardzo duzego pulapu !!

Własnie chodzi o to ze nie!!! dlatego dla nas to jest pocieszajace poniekad... a z nia wszystko ok tylko tak sie obzera jakbys jadla 30 paczkow dziennie i innych przysmakow do tego lezala i kompletnie sie nie ruszala bo to taka gwiazda jest to też bys przytyla 30kg do 12 tyg!

witam sie,
ja dzis o dziwo pospalam do 9;-)
zjedlismy sniadanko i teraz lezymy i sie obijamy:)
daffodill Ty tez juz asz swoj tydzien i lwiec nie dziw sie ze cos sie pomalu zaczyna;-)

Własnie chodzi o to ze nie!!! dlatego dla nas to jest pocieszajace poniekad... a z nia wszystko ok tylko tak sie obzera jakbys jadla 30 paczkow dziennie i innych przysmakow do tego lezala i kompletnie sie nie ruszala bo to taka gwiazda jest to też bys przytyla 30kg do 12 tyg!
no to niedlugo bedzie z niej gwizdozbior caly a nie jadna gwiazda:-D

No ja dopiero wstałam...mój T znów mnie zdenerwował w nocy, bo siedział znów na necie pół nocki:wściekła/y:
A teraz śpi!
Dziś nie mam co robić...śniadanko jem;-)

Co do wagi, to zawsze jest opcja, że dzidzia wyssie z nas dużo; sama opieka nad dzieckiem, to niezła gimnastyka:-D

A o masaż też się proszę wiecznie...ale trudno ubłagać:-(

Jak lezalam w szpitalu byla ze mna na sali dziewczyna ,ktora 50kg przytyla :szok: lekarz przyszedl i ja skrzyczal, bo ona jadla z 10paczkow na raz a pozniej gadala,ze nie wie jak to sie stalo :crazy: dla mnie to niewobrażalne tyle przytyć :szok: rozumiem ,ze niektórzy maja skłonności,ale trzeba troszke dbac o siebie a nie obzerac sie bez umiaru:tak: dla mnie to zwykle zaniedbanie i tyle...

50 kg to juz za dużo...zaniedbanie owszem. Moja wlasna kuzynka - rozumię, że miała niedobór wszystkiego i miała ciągle ochotę na mięso, ale to nie powód, żeby obżerać się całą ciążę KFC:no:
Ja po prostu zjem na śniadanie kanapkę z szynką albo czymś innym...

reklama
Jak lezalam w szpitalu byla ze mna na sali dziewczyna ,ktora 50kg przytyla :szok: lekarz przyszedl i ja skrzyczal, bo ona jadla z 10paczkow na raz a pozniej gadala,ze nie wie jak to sie stalo :crazy: dla mnie to niewobrażalne tyle przytyć :szok: rozumiem ,ze niektórzy maja skłonności,ale trzeba troszke dbac o siebie a nie obzerac sie bez umiaru:tak: dla mnie to zwykle zaniedbanie i tyle...
OOO ja 50 kg to przegiecie nie chodzi juz nawet o wyglad tylko o zdrowie ja przytylam okolo 13 kg ale to tez za duzo bo mialam nadwage przed ciaza lekka i lekarka niby mowila 10 kg ale mysle ze dobije do 15 to jakos to bedzie. Jak laseczki po 50 waza na poczatku to nawet do 30 kg jak przytyja to szybko zleci ale nie 50 to jakis hardcore. Ja tez jem czy to batona czy pizze czy kfc ale nie zeby to byla codziennosc co innego sie tym zywic na okraglo paczusie tez za mna chodza ale wiecej niz 2 naraz nie podolam hehe:)

Do góry