mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
chodziło mi o to ze jakby nie ten myslniki to wychodziło ze tanczyłas tam 60 lat:-);-)
moja interpunkcja sie klania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodziło mi o to ze jakby nie ten myslniki to wychodziło ze tanczyłas tam 60 lat:-);-)
Zle się czuje po Cordafenie :/ serce napierdziela i kłuje niemiłosiernie, nosi mnie wszędzie gdzie popadnie , czasami mam jakies mroczki ,głupieje :/ o tym antybiotyku dopochwowym też się naczytałam ile złego robi w ciąży ,sama nie wiem czy go aplikowac :/ skurcze jak miałam tak mam nadal ....
Dżin kazała wytrzymac min. 3 tygodnie z porodem :/ ale człowiek dopiero widzi, że nie ma na to wszystko wpływu :/ głowa mi pęka dosłownie i w przenośni :/ godzinę temu dzwoniła do mnie się pytac co i jak ......no nie wiem, nie wiem ....brzuch jak skała co 2 min się robi :/ chyba w (__)___) sobie korek wsadzę na noc na wszelki wypadek i taśmą obkleje bo strach spać :/
Nie takich info się dzisiaj u Niej spodziewałam, i pomysleć ,że ja nawet nic do szpitalowa nie mam ....jutro Święto i (__)___) :/
mi nie chodzi tylko o obrzęki... ja się zaczynam dusić...
ja tak do tej pory mowilam ,ale jak zaczeli tak panikowac to zaczelam wierzyc ,ze moze faktycznie jakas epidemia grozna to jest...
Emira niech juz po tych 17 dniach przysla to bede szczesliwa. Jak sie wczesniej rozpakuje to najwyzej w tym dziadowskim roboczym foteliku mala przewieziemy. A imie ma miec Anna Maria. Nie wiemy jeszcze czy ze srednikiem pomiedz czy bez. Chcialbym ja wloac z dwoch imion, bo tak ladnie brzmi, ale pewnie to sie na dluzsza mete nie sprawdzi.A ja ostatnio stojac przed waga stracilam odwage i nie weszlam na nia Pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo. Jutro rano sie zwaze :-)
Martuska teraz to juz nie sadze ze beda jakies problemy z wozkiem. Napewno dostaniesz go jeszcze przed uplywem tych 17 dni. A tak w ogole to wybraliscie juz imie dla coreczki? Moze pisalas ale przegapilam.
Mam pytanko do dziewczyn ktore na codzien nosza okulary albo soczewki i juz rodzily. Jak to wyglada w trakcie porodu? Mozna rodzic w okularach albo soczewkach?
daj troszke:-)albo duuuuzo:-) szarlotke pochlone w kazdej ilosci
Emwu jak na "nie lubie i nie umiem", golabki to niezle wyzwanie. Zycze, zeby sie udaly i byly pyszne. Mozesz tu jednego do mnie wypuscic, zawsze to blizej ma do UK niz PL i moze mu sie skrzydelka nie zmecza;-)no widze, ze nic mnie nie ominelo i zadna jeszcze nie urodzila mimo, ze polowa z nas juz steka .
Jeszcze troszke dziewczynki. Juz niedlugo i zaczniemy wklejac fotki maluszkow.
Nie bylo mnie bo zajeta bylam bardzo robieniem golabkow na jutro. Ciekawe czy mi sie nie rozwala. Nie lubie i nie umiem gotowac ale jak trzeba to trzeba.
idz jak najpredzej ja tak sie zle czujesz tam zawsze cos zaradza
powodzenia zeby sie wszystko unormowało
ja mam klopoty z oddychaniem glownie w nocy ... ale mama mi dzis powiedziala ze taki urok ... nie ma co marudzic ...
Ja postaram sie tez wytrwac z Toba i z Meaja Was czytać nie mogę ..
bo sama sie zaraz zaczne sypać kurde no!
baby jeszcze troche trzymajcie !!
MEA obiecaj ze mnie nie opuścisz w oczekiwaniu na styczeń
desmont nie ma co panikowac bo takie objawy po cordafenie to norma !! tak samo jak z fenkiem!!