reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Zle się czuje po Cordafenie :/ serce napierdziela i kłuje niemiłosiernie, nosi mnie wszędzie gdzie popadnie , czasami mam jakies mroczki ,głupieje :/ o tym antybiotyku dopochwowym też się naczytałam ile złego robi w ciąży ,sama nie wiem czy go aplikowac :/ skurcze jak miałam tak mam nadal ....
Dżin kazała wytrzymac min. 3 tygodnie z porodem :/ ale człowiek dopiero widzi, że nie ma na to wszystko wpływu :/ głowa mi pęka dosłownie i w przenośni :/ godzinę temu dzwoniła do mnie się pytac co i jak ......no nie wiem, nie wiem ....brzuch jak skała co 2 min się robi :/ chyba w (__)___) sobie korek wsadzę na noc na wszelki wypadek i taśmą obkleje bo strach spać :/

Nie takich info się dzisiaj u Niej spodziewałam, i pomysleć ,że ja nawet nic do szpitalowa nie mam ....jutro Święto i (__)___) :/

nessi ja po cordafenie mialam taka jazde przez bity tydzien !!!

ja tak do tej pory mowilam ,ale jak zaczeli tak panikowac to zaczelam wierzyc ,ze moze faktycznie jakas epidemia grozna to jest...:szok:

Grunt to nie panikowac, ja siedzialam ze swinska grypa pod jednym dachem, jeszcze do tej pory Slawek kaszle, ale teraz mysle, ze juz chyba nam nic nie grozi z jego strony. I Alek i ja trzymamy sie twardo. Nie damy sie tak latwo.
Faktycznie malzonek cierpial bardzo, ale przeszlo mu. Dostal Tamiflu, ktore zaczal dopiero barc i tak po najgorszym okresie.
Szczepic tez mnie chcieli i w pracy i w osrodku ale ja powiedzialam "nie". Jak dla mnie za duze ryzyko.
A ja ostatnio stojac przed waga stracilam odwage i nie weszlam na nia :rofl2: Pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo. Jutro rano sie zwaze :-)

Martuska teraz to juz nie sadze ze beda jakies problemy z wozkiem. Napewno dostaniesz go jeszcze przed uplywem tych 17 dni. A tak w ogole to wybraliscie juz imie dla coreczki? Moze pisalas ale przegapilam.

Mam pytanko do dziewczyn ktore na codzien nosza okulary albo soczewki i juz rodzily. Jak to wyglada w trakcie porodu? Mozna rodzic w okularach albo soczewkach?
Emira niech juz po tych 17 dniach przysla to bede szczesliwa. Jak sie wczesniej rozpakuje to najwyzej w tym dziadowskim roboczym foteliku mala przewieziemy. A imie ma miec Anna Maria. Nie wiemy jeszcze czy ze srednikiem pomiedz czy bez. Chcialbym ja wloac z dwoch imion, bo tak ladnie brzmi, ale pewnie to sie na dluzsza mete nie sprawdzi.

daj troszke:):-)albo duuuuzo:-) szarlotke pochlone w kazdej ilosci:-D

Ja tez sie na ta szarlotke pisze. W moim piecu tutaj w zyciu by mi nie wyszla:no: za to mam zamiar jutro po zakupach zrobic ptasie melczko na podkladzie z biszkopta, bo to jedyne co moj piec potrafi dopiec.
no widze, ze nic mnie nie ominelo i zadna jeszcze nie urodzila mimo, ze polowa z nas juz steka :).
Jeszcze troszke dziewczynki. Juz niedlugo i zaczniemy wklejac fotki maluszkow.

Nie bylo mnie bo zajeta bylam bardzo robieniem golabkow na jutro. Ciekawe czy mi sie nie rozwala. Nie lubie i nie umiem gotowac ale jak trzeba to trzeba.:cool:
Emwu jak na "nie lubie i nie umiem", golabki to niezle wyzwanie. Zycze, zeby sie udaly i byly pyszne. Mozesz tu jednego do mnie wypuscic, zawsze to blizej ma do UK niz PL i moze mu sie skrzydelka nie zmecza;-)

ja Was czytać nie mogę .. :-D
bo sama sie zaraz zaczne sypać kurde no!
baby jeszcze troche trzymajcie :)!!
MEA obiecaj ze mnie nie opuścisz w oczekiwaniu na styczeń :p

reklama
Do góry