reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Witam sie:-)ja dzisiaj pierwsza:szok:szok normalnie:tak:
Ja dzisiaj mam w planie leniuchowanie:-)no moze poprasuje pieluchy,na obiadek mam dzisiaj schabika wiec szybko bedzie zroibiony.
AKOZA czekamy za wiadomosciami;-)
Doczytalam was do konca i sama zmykam do spania, jutro czekaja mnie zakupy jedzeniowe. Jako, ze Slawek moj od rana do 16 bedzie pracowala to sama sobie bede musiala pojechac i dzwigac te ciezary. No coz takie zycie.

Mamy pytanie nieciazowe: Jakie darmowe antywirusy polecacie z jakich korzystacie? Potrzebuje cos zainstalowac. Bardzo prosze o pomoc:tak:

Dobranoc.

Ja mam Avasta.

reklama
widze ze dzis wiekszosc z was jeszcze w lozkach :) no w sumie macie mezow do dyspozycji wiec co sie dziwic :) j musialam wstac bo gary sie same nie pozmywaja, obiadek sie nie zrobi no i sniadanko i tabletki !!! ale nie wykluczam ze zrobie co nalezy i smigne do mezulka do lozeczka :) jak go znam /a chyba znam/ to przed 11 bedzie ciezko go sciagnac z wyrka :)
a jako ze dzis swieto poniekad "pracujace" to ja bym chetnie posprzatala conieco, popiore troche /swoje mam do prania i ostatnie pranie malej musze zrobic bo troche sie jeszcze tego nazbieralo to tu to tam :)/ no i moze cos uprasuje /to juz trzeba na raty robic :)/

co do antywirusa ja mam kupionego Nortona /zastanawiam sie czy kupic w styczniu na kolejny rok czy olac i zainstalowac cos darmowego ??/

Cześć, ale dziś pusto.... Widzę że wszystkie jeszcze w dwu i trzpakach więc jest dobrze. Ja noc miło przespałam, nawet tylko raz siku wstawałam. Dziś zaczynam 37tydz jeszcze 19-tego mam wizyte u ginki i mam zamiar jej doczekać. Życzę wam miłej wolnej środy:-)

Witam!

Akozka mam ten sam problem z mężem :) Też Marcin:)
Daj znać jak po wizycie.

Moka mi w pierwszej ciąży czop odszedł tydzień wcześniej.

Ja niestety z racji tego, że od niedawna na zwolnieniu dopiero piorę i prasuję. Wczoraj zamówiłam laktator z butlami na allegro, a reszta już czeka. Spakować torbę. Zaczynam się trochę bać.
Poza tym w dalszym ciągu latamy za naszym nowym mieszkaniem. Jesteśmy na etapie aktu notarialnego, ale sprawa nie jest łatwa, więc wszystko trzeba czasu, a jego niestety coraz mniej.

Ja niestety nie jestem na bieżąco, więc napiszcie czy już któraś się rozpadła.
Czas tak szybko minął i już końcowe odliczanie się zaczęło :tak:
Pozdrawiam i postaram się częściej zaglądać

witamy ponownie ... w kwestii wszelakich rozpakowywan odsylam tu:

https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2009-f294/lista-grudniowych-mam-bez-komentarzy-31603/

Jejku - taaak ciiiichooo???
No ale coz sie dziwic jak juz napisalyscie ,ze przeciez swieto narodowe.
Spijcie dziewczynki , spijcie - to wasze ostatnie minutki blogiego odpoczynku , hi hi.

o do antywirusa to masz darmowego nortona na 30 dni - testowego.
Mozesz zainstalowac chociaz na troszke to Ci oczysci kompa.
Osobiscie to go nie lubie bo mi zwalania strasznie system ale jak czasem trzeba to wlasnie tak robie.

Golabki mi wczoraj sie udaly :). Dzisiaj beda na obiadek. Tylko musze sosik pomidorowy dorobic :).
A tak od wieczora to nic si enie wydarzylo. Mialam durne sny ,ze moj M mnie zdradza:-( wiec obudzilam sie w kiepskim humorze. Na dodatek on juz wyszedl do pracy wiec nawet nie mozna bylo sie poprzytulac. Syn wyprawiony do szkoly a ja jem sniadanko w szlafroku. Musze jednak zaraz sie wykapac i chyba pojade do jkiejs kolezanki. Jakos nie chce mi sie siedziec w domku.

Marzka - ja tylko 1 dzien za toba :)

a jak ci "sciagali ta wode??"

ja tez waze 104 i co !!

kochana ty wazysz 104 na koncu ciazy to raczej normalne.... a ona nie byla nie wiadomo jak pulchna wczesniej i do 12 tyg juzsie tak zaprawila a co bedzie pozniej???? najprostszy sposob na sciagniecie wody to lezenie... zadnymi lekami mi tego nie musieli robic skoro po samym lezeniu tak kg spadaly. dzis bede bardzo malo na forum bo bede lezec!!!! jutro wizyta trzeba sie jakos godnie pokazac co by nie bylo jak u Cherie o ile nie pomylilam dziewczyn alr to chyba ona pisala ze lekarz sie zalamal jak zobaczyl jej nogi i twarz.

ze swiezych wiadomosci szpitalnych !!

Karolak12:
"narazie walczymy wczoraj mialam skurcze takie do porodu ale sprawdzili i szyjka dalej trzyma a skurcze raz sa a raz zanikaja! Tak wiec dalej czekamy, mowia ze tygodnia nie wytrzymam"

na pytanie czy bedzie miec cesarke czy SN dostalam odpowiedz:

"No i to jest w tym wszystkim najgorsze ze oni dalej nie wiedza! Wogóle to max bo nawet mi USG nie zrobili tylko ciagle zapisy KTG"

no i wiesci od Asi :)
"Umieram z nudow. Wogole nie wiadomo kiedy mnie puszcza bo cisnienie stoi na 140/80 i gin sie zaciąl ze pierwsze rodzilam przedwczesnie wiec chce mnie pod obserwacja. Wczoraj dostalam zastrzyk na rozwój plucek malego bo wczoraj KTG wykazalo skurcze wiec w razie jak by cos sie zaczelo, ale dzis juz jest spoko. Zla jestem bo tak to se moge lezec w domu, niby dieta bez soli a i tak jem to co wszyscy. Skurcze tylko jakies male to beda mnie trzymac w lozku, w lozku to moge byc w domu a do szpitala mam 10 min w razie W ... aj zla jestem bo liczylam ze raz dwa wyjde ale trudno trzeba sie meczyc !!"

reklama
No no kochane rozkreca sie na dobre.... nim sie obejrzymy a juz polowa z nas bedzie rozpakowana...
ja wczoraj mialam tragiczna noc... mialam te skurcze co jakas minute i trwaly 15-30 sekund masakra.. nie wiedzialam co sie dzieje do tego doszedl bol tak jakby jajnika. na szczescie dzis jest lepiej tylko krocze o wiele mocniej boli niz zwykle.

Do góry