reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A tak z innej beczki - kupiłam krem ochronny bambino...nie wiem czy dobry wybór, ale można używać od pierwszych dni życia, a chciałam ochronny na wietrzycho i zimę...dobry będzie?

A tak z innej beczki - kupiłam krem ochronny bambino...nie wiem czy dobry wybór, ale można używać od pierwszych dni życia, a chciałam ochronny na wietrzycho i zimę...dobry będzie?

kosmetyki bambino sa robione przez NIVEA :) taka tansza marka tego producenta :)
wlasciwie ja tez jeszcze musze kremik do buzi na zimno kupic !!

i na tym polega sztuka wyboru "mniejszego zla" bo bierzesz fenka - skaczeci cisnienie co jest niebezpieczne ... nie bierzesz fenka - skurcze ... wiadomo czym to grozi ...
no własnie u mnie byl ten problem ,bo u Dzidzi zrobiła sie przez to tachykardia ! i jak zaczeli odstawaiac czy zmniejszac dawke fenka to skorcze wracaly ale za o tetno dziciatka spadalo i tak wkolko...dlatego tez lezalam pod stalym zapisem 24h przez ponad tydzien a lekarze kombinowali z dawkami no i udało sie jakoś to wsyztsko unormowac:tak: Gdyby sie nie udalo lezalabym do konca w szpitalu na takich zmiennych dawkach w zaleznosci od tetna, podpieta 24h na dobe pod ktg i szczerze mówiąc juz myslałam ,ze tak to sie skonczy:crazy:

no obrzeki maja w sobie troche kg... wiem po sobie ze przez pobyt w szpitalu ze mnie troche sciagneli.. 1szego dnia 200g drugiego 1500g a trzeciego 300g. teraz znow to nadrobilam na pewno... spokojnie z 5 kg na samej wodzie moge stracic.
ale jestem i tak szczesliwa bo dowiedzialam sie ze jedna znajoma jest w 12 tyg ciazy dopiero a wazy juz 102kg!!
takze nie jest zle z nami:) zawsze to jakas pocieszajaca wiadomosc:)

a jak ci "sciagali ta wode??"

ja tez waze 104 i co !!

no własnie u mnie byl ten problem ,bo u Dzidzi zrobiła sie przez to tachykardia ! i jak zaczeli odstawaiac czy zmniejszac dawke fenka to skorcze wracaly ale za o tetno dziciatka spadalo i tak wkolko...dlatego tez lezalam pod stalym zapisem 24h przez ponad tydzien a lekarze kombinowali z dawkami no i udało sie jakoś to wsyztsko unormowac:tak: Gdyby sie nie udalo lezalabym do konca w szpitalu na takich zmiennych dawkach w zaleznosci od tetna, podpieta 24h na dobe pod ktg i szczerze mówiąc juz myslałam ,ze tak to sie skonczy:crazy:
eh bidulka :*

najwazniejsze ze sie udalo wszystko unormowac !! ale teraz lez spokojnie !!

reklama
Do góry