mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A jak sa ulozeni chlopcy karolak i jak ona bnedie rodzic??
wydaje mi sie ze mowila o cesarce !! ale na 100% nie jestem pewna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak sa ulozeni chlopcy karolak i jak ona bnedie rodzic??
10 wózów na 14 testowanych przez nich są wadliwe..ale nie podali jakie...
A tak z innej beczki - kupiłam krem ochronny bambino...nie wiem czy dobry wybór, ale można używać od pierwszych dni życia, a chciałam ochronny na wietrzycho i zimę...dobry będzie?
no własnie u mnie byl ten problem ,bo u Dzidzi zrobiła sie przez to tachykardia ! i jak zaczeli odstawaiac czy zmniejszac dawke fenka to skorcze wracaly ale za o tetno dziciatka spadalo i tak wkolko...dlatego tez lezalam pod stalym zapisem 24h przez ponad tydzien a lekarze kombinowali z dawkami no i udało sie jakoś to wsyztsko unormowac Gdyby sie nie udalo lezalabym do konca w szpitalu na takich zmiennych dawkach w zaleznosci od tetna, podpieta 24h na dobe pod ktg i szczerze mówiąc juz myslałam ,ze tak to sie skonczyi na tym polega sztuka wyboru "mniejszego zla" bo bierzesz fenka - skaczeci cisnienie co jest niebezpieczne ... nie bierzesz fenka - skurcze ... wiadomo czym to grozi ...
no obrzeki maja w sobie troche kg... wiem po sobie ze przez pobyt w szpitalu ze mnie troche sciagneli.. 1szego dnia 200g drugiego 1500g a trzeciego 300g. teraz znow to nadrobilam na pewno... spokojnie z 5 kg na samej wodzie moge stracic.
ale jestem i tak szczesliwa bo dowiedzialam sie ze jedna znajoma jest w 12 tyg ciazy dopiero a wazy juz 102kg!!
takze nie jest zle z nami zawsze to jakas pocieszajaca wiadomosc
kosmetyki bambino sa robione przez NIVEA taka tansza marka tego producenta
wlasciwie ja tez jeszcze musze kremik do buzi na zimno kupic !!
eh bidulka :*no własnie u mnie byl ten problem ,bo u Dzidzi zrobiła sie przez to tachykardia ! i jak zaczeli odstawaiac czy zmniejszac dawke fenka to skorcze wracaly ale za o tetno dziciatka spadalo i tak wkolko...dlatego tez lezalam pod stalym zapisem 24h przez ponad tydzien a lekarze kombinowali z dawkami no i udało sie jakoś to wsyztsko unormowac Gdyby sie nie udalo lezalabym do konca w szpitalu na takich zmiennych dawkach w zaleznosci od tetna, podpieta 24h na dobe pod ktg i szczerze mówiąc juz myslałam ,ze tak to sie skonczy
no własnie u mnie byl ten problem ,bo u Dzidzi zrobiła sie przez to tachykardia ! i jak zaczeli odstawaiac czy zmniejszac dawke fenka to skorcze wracaly ale za o tetno dziciatka spadalo i tak wkolko...dlatego tez lezalam pod stalym zapisem 24h przez ponad tydzien a lekarze kombinowali z dawkami no i udało sie jakoś to wsyztsko unormowac Gdyby sie nie udalo lezalabym do konca w szpitalu na takich zmiennych dawkach w zaleznosci od tetna, podpieta 24h na dobe pod ktg i szczerze mówiąc juz myslałam ,ze tak to sie skonczy
a jak ci "sciagali ta wode??"
ja tez waze 104 i co !!