reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziewczyny trzymajcie się, już niedługo ;-)

Mam takie głupie pytanie :zawstydzona/y: Jesteśmy na etapie urządzania pokoju młodego i tak się zastanawiam jaki mebel kupić do karmienia :-( Fotel, czy taki worek sako z pufa jak mea kiedyś wrzucała na forum :-) Właśnie nie wiem czy będzie wygodnie wstawać z takiego worka ;-)

Dziewczyny trzymajcie się, już niedługo ;-)

Mam takie głupie pytanie :zawstydzona/y: Jesteśmy na etapie urządzania pokoju młodego i tak się zastanawiam jaki mebel kupić do karmienia :-( Fotel, czy taki worek sako z pufa jak mea kiedyś wrzucała na forum :-) Właśnie nie wiem czy będzie wygodnie wstawać z takiego worka ;-)

ja sobie sako chwale ale wstawac latwo nie jest :) przy czym ja opanowalam juz pewne techniki i mysle ze z dzieckiem tez nie bede miala problemu :) teraz musze uwazac zeby miesniami brzucha sie nie podnosic - wiadomo ze to nie sluzy malenstwu - wiec sie na rece podnosze ale pozniej powinno byc lepiej - a dla kregoslupa to MIÓD

sako jest tez fajne zeby polozyc dzieciatko samo :)

czy ktoras z was zna niemiecki ?? bo wlasnie niemcy opublikowali "zakazane wozki" i jest to gdzies na tej stronie:
Testberichte und Verbraucherinformationen - Stiftung Warentest - test.de
ale ja wogole nie wiem gdzie tego szukac ... ponoc podali konkretne znane marki wozkow ktore sa w chinach produkowane i sa "zagrozeniem powaznym dla dzieci !!"

Prosze tu jest lista tych wozkow, ktore testowali
Kinderwagen - Testbericht - Stiftung Warentest - test.de
kosmetyki bambino sa robione przez NIVEA :) taka tansza marka tego producenta :)
wlasciwie ja tez jeszcze musze kremik do buzi na zimno kupic !!

Jak sobie pomysle jaka fajna taka maciupka buzinka pachnaca kremikiem bambino i taka tlusciutka od tego kremiku a na dokladke zimna od powietrza to mi sie az miekko w dolku robi:happy:
Juz troche takiej buzki sie naogladalam dzieki mojemu synkowi.

reklama
Do góry