reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja brałam fenoterol do niedzieli i po odstawieniu odrazu ciśnienie mi spadło,wcześniej miałam od 140/90 a teraz już normalne 110-120/80 więc ja myślę że to ciśnienie u ciebie jest równeż spowodowane fenoterolem.już niedługo odstawiasz to zobaczysz ulge w cisnieniu i obrzękach ale za to brzuszek zacznie robić swoje!!
masz racje fenoterol podnosi cisnienie i wlasnie w szpitalu lekarz dyzurny se wymyslil ze mi go odstawi, a jak o polnocy nie wzielam tak jak zwykle bralam o tej porze to o 2.15 w nocy juz mialam kroplówke heh :/ wiec tez czekam do tego piatku moze sie ustatkuje jak odfstawie fenka

reklama
masz racje fenoterol podnosi cisnienie i wlasnie w szpitalu lekarz dyzurny se wymyslil ze mi go odstawi, a jak o polnocy nie wzielam tak jak zwykle bralam o tej porze to o 2.15 w nocy juz mialam kroplówke heh :/ wiec tez czekam do tego piatku moze sie ustatkuje jak odfstawie fenka

i na tym polega sztuka wyboru "mniejszego zla" bo bierzesz fenka - skaczeci cisnienie co jest niebezpieczne ... nie bierzesz fenka - skurcze ... wiadomo czym to grozi ...

Natalka a swoja droga to ja widze,ze ty już prawei 38tc ! i nadal fenoterol bierzesz :confused: Ja mam odstawić po skonczeniu 36tc....zreszta któraś z dziewczyn-Marta chyba tez odstawia w 36tc.
nio dokaldnie ja tes biore do konca 36 tygodnia, czyli de facto jeszcze tylko w srode i czwartek hehehe, ale dzisaj dla odmiany jak zapomnialam wziac tabletki po polkudniu to nawet mi sie nic z brzucholem nie dzialo hmmm dziwne bo zawsze to od razu mialam skurcze jak sie spoznilam z tabletka. Ale juz bym chciala urodzic juz mnie doslownie boli brzuch jak chlopaki sie tam tak krecą, juz wolaabym zeby robili to na zewnątrz

ja tez tak mam odsatwic...

dzwoniam do Wyjtysiowej..
bidula miala isc do szpitala to ja odeslali do domu na kosmicznych dawkach fenka bo przypadek swinskiej grupy w szpitalu....
i lezy w domu ale na szczescie ma dobra siostre przyjechala sie nia opiekowac...
trzymajmy za nia kciuki!!
ta a mojej wspanialej pani adiunkt nie przeszkadzalo by zebym sie szwedala po tym samym oddziale gdzie swniskie grypy lezą, co za głupia ci.... ale mnie zdenerwowala to wam mowie
najmniejsze skutki uboczne po fenku sa jak 20min wczesniej wezmie sie isoptin a nie rownoczesnie:tak:
a ja nie biore wcale isoptinu, gin mi kazal odstawic jak tylko bede mogla brac fenoterol bez i generalnie bralam tylko z 4 dni

Lena=Lena
nie tylko Ty się mnie o to pytasz:-D
a mi nawet do glowy nie przyszlo ze lena to moze byc milena hehehe

reklama
ta a mojej wspanialej pani adiunkt nie przeszkadzalo by zebym sie szwedala po tym samym oddziale gdzie swniskie grypy lezą, co za głupia ci.... ale mnie zdenerwowala to wam mowie

twoja pania adiunkt gdyby miala jaja trzeba by na nich powiesic ... ale ze jaj nie ma to chociaz na uszach !!! debilka ...

Ostatnia edycja:
Do góry