masz racje fenoterol podnosi cisnienie i wlasnie w szpitalu lekarz dyzurny se wymyslil ze mi go odstawi, a jak o polnocy nie wzielam tak jak zwykle bralam o tej porze to o 2.15 w nocy juz mialam kroplówke heh :/ wiec tez czekam do tego piatku moze sie ustatkuje jak odfstawie fenkaja brałam fenoterol do niedzieli i po odstawieniu odrazu ciśnienie mi spadło,wcześniej miałam od 140/90 a teraz już normalne 110-120/80 więc ja myślę że to ciśnienie u ciebie jest równeż spowodowane fenoterolem.już niedługo odstawiasz to zobaczysz ulge w cisnieniu i obrzękach ale za to brzuszek zacznie robić swoje!!
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
masz racje fenoterol podnosi cisnienie i wlasnie w szpitalu lekarz dyzurny se wymyslil ze mi go odstawi, a jak o polnocy nie wzielam tak jak zwykle bralam o tej porze to o 2.15 w nocy juz mialam kroplówke heh :/ wiec tez czekam do tego piatku moze sie ustatkuje jak odfstawie fenka
i na tym polega sztuka wyboru "mniejszego zla" bo bierzesz fenka - skaczeci cisnienie co jest niebezpieczne ... nie bierzesz fenka - skurcze ... wiadomo czym to grozi ...
poloz sie z nogami w gorze !! albo nalej sobie wanne wody i zanurkuj w niej na pol godzinki - mi to pomaga !! dobrze jak wsypiesz sobie do tego sol !!!
chyba faktycznie ide zanurkowac........... a co mi tam... tylko najpierw posciele sobie lozeczko bo znajac zycie pozniej nie bedzie mi sie chcialo:-)
G
Georgina
Gość
Dżizus, mam nadzieję, że u mnie też tego zakazu nie będzie, muszę się za wczasu zapytac.Dobrze ze u mnie zadnego zakazu odwiedzin nie ma!
nio dokaldnie ja tes biore do konca 36 tygodnia, czyli de facto jeszcze tylko w srode i czwartek hehehe, ale dzisaj dla odmiany jak zapomnialam wziac tabletki po polkudniu to nawet mi sie nic z brzucholem nie dzialo hmmm dziwne bo zawsze to od razu mialam skurcze jak sie spoznilam z tabletka. Ale juz bym chciala urodzic juz mnie doslownie boli brzuch jak chlopaki sie tam tak krecą, juz wolaabym zeby robili to na zewnątrzNatalka a swoja droga to ja widze,ze ty już prawei 38tc ! i nadal fenoterol bierzesz Ja mam odstawić po skonczeniu 36tc....zreszta któraś z dziewczyn-Marta chyba tez odstawia w 36tc.
luuuzna
Mama Alanka
czy ktoras z was zna niemiecki ?? bo wlasnie niemcy opublikowali "zakazane wozki" i jest to gdzies na tej stronie:
Testberichte und Verbraucherinformationen - Stiftung Warentest - test.de
ale ja wogole nie wiem gdzie tego szukac ... ponoc podali konkretne znane marki wozkow ktore sa w chinach produkowane i sa "zagrozeniem powaznym dla dzieci !!"
Kinderwagen - 10 von 14 sind mangelhaft - Testbericht - Stiftung Warentest - test.de
tu jest filmik
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a doczytalas moze o jakie marki wozkow im chodzi ??
ta a mojej wspanialej pani adiunkt nie przeszkadzalo by zebym sie szwedala po tym samym oddziale gdzie swniskie grypy lezą, co za głupia ci.... ale mnie zdenerwowala to wam mowieja tez tak mam odsatwic...
dzwoniam do Wyjtysiowej..
bidula miala isc do szpitala to ja odeslali do domu na kosmicznych dawkach fenka bo przypadek swinskiej grupy w szpitalu....
i lezy w domu ale na szczescie ma dobra siostre przyjechala sie nia opiekowac...
trzymajmy za nia kciuki!!
a ja nie biore wcale isoptinu, gin mi kazal odstawic jak tylko bede mogla brac fenoterol bez i generalnie bralam tylko z 4 dninajmniejsze skutki uboczne po fenku sa jak 20min wczesniej wezmie sie isoptin a nie rownoczesnie
a mi nawet do glowy nie przyszlo ze lena to moze byc milena heheheLena=Lena
nie tylko Ty się mnie o to pytasz
luuuzna
Mama Alanka
a doczytalas moze o jakie marki wozkow im chodzi ??
10 wózów na 14 testowanych przez nich są wadliwe..ale nie podali jakie...
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ta a mojej wspanialej pani adiunkt nie przeszkadzalo by zebym sie szwedala po tym samym oddziale gdzie swniskie grypy lezą, co za głupia ci.... ale mnie zdenerwowala to wam mowie
twoja pania adiunkt gdyby miala jaja trzeba by na nich powiesic ... ale ze jaj nie ma to chociaz na uszach !!! debilka ...
Ostatnia edycja: