sa takie wiazane...tak przegladam te malutkie ciuszki..np sa te kompleciki - koszulka na zatrzaski i na to body,no ale chyba cos pod ta koszulke trzeba bo te zatrzaski sa zimne kurcze co myslicie?
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Kochana przynajmniej wesoło jest.. ja bym juz chciala zeby mi ten durny czop polecial i wody tez i zeby mnie od razu zabrali, boli zebym dstala i z rozwarciem zeby nie bylo problemu i zeby juz dzis czy jutro Julka byla ze mna. Ja przesadnie nie moge sie jej doczekac... moze namowie meza na jakis odmienny seks tylko on sie boi wlasnie ze przez to sie zacznie cos dziac wczesniej. musze jakis patent na niego wymyslic hehe
Ale wam fajnie,że już jesteście tak bliziutko końca -zazdroszcze ;-) Ale Ty kochana to jeszcze poczekaj ze 2 tygodnie
No wlasnie poczekaj jeszcze choc tydzien, niechze sobie dzidzia spokojnie dorosnie
Sawi to u ciebie moze sie zaczac w kazdej chwili rozumiem ;-)ja odstawiłam w 36 a słyszałam że mozna go zazywać góra do 38 tyg. ale zazwyczaj do 36 tyg. każdy lekarz inaczej może zalecić
Lena=Lena
nie tylko Ty się mnie o to pytasz
Jeszcze moze byc Elena. Znajoma urodzila corke i tak ja ma zamiar wlasnie nazawac. Aaaa jeszcze Magdalena;-)
Natalka u Ciebie to chyba faktycznie sie zaczyna, skoro ta biegunka i mdlosci. Moze to potrwac i ze 2 dni, ale moze juz tej nocy...
No a teraz na spokojnie. Wczoraj i dzisiaj byłam na wizytach: jedna u ginki prowadzącej, druga dzisiaj u lekarza, który ma coś dla mnie zadziałać w szpitalu. I wiecie co, jaki ten facet był delikatny przy badaniu, nie to co wczoraj moja ginka (aż mi prawie pupę do góry poderwało z bólu). Podejrzewam, że to własnie po jej wczorajszym badaniu zaczął mi odchodzić dzisiaj czop.
Ogólne info o moim stanie z dzisiaj to: szyjka miękka, od zewnątrz zaczyna się otwierać, Maleństw najprawdopodobniej w ułożeniu miednicowym (więc na dzień dzisiejszy cesarka, jakoś nie wierzę, że małe się odwróci). Usg nie miałam, ale dziecko najprawdopodobniej przekroczyło już 3kg. Brzuch twardnieje i czasami coś zaboli w podbrzuszu, ale skurczów jako takich nie odnotowuję (jeszcze).
Co do tego czopa to jest podbarwiony na brunatny kolor. Dwóch lekarzy nie stwierdziło żadnej infekcji, dlatego uważam, że to czop. Czy któraś obstawia, że urodzę w tym tygodniu?
kochana wez przestan:!!!!! ja mam tylko tydzien krocej niz ty!!!!!! jeszcze chce poczekac!!!
dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielina
ojojoj... chyba sie i u nas na dobre zacznie!!!!!!!:-)
nowamagdak
Fanka BB :)
sa takie wiazane...
wiązane co? koszulki czy chodzi o te kompleciki koszulka+body? kompletnie sie nie znam na modzie i wynalazkach dla niemowlaczków ale jak dotknełam tych zimnych zatrzasków od wewnątrz to mnie ciarki przeszły :-( więc coś musi być żeby tą malutką skórkę ustrzec
nowamagdak
a mój znowu ma czkawke.. to już chyba 4rta dzisiaj ehh.. :]
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nareszcie dotarlam do domku !!! musze teraz uporac sie z tona mieska ktora kupilismy i potem w koncu zasiade do was i poczytam co napisalyscie od rana
no i jeszcze musze porobic foteczki kilku cudeniek ktore moja mamusia pokupowala Agatce powiedziala ze nie mogla sie oprzec
no i jeszcze musze porobic foteczki kilku cudeniek ktore moja mamusia pokupowala Agatce powiedziala ze nie mogla sie oprzec
Kaftanik wiązany Balbinka kremowy r. 62wiązane co? koszulki czy chodzi o te kompleciki koszulka+body? kompletnie sie nie znam na modzie i wynalazkach dla niemowlaczków ale jak dotknełam tych zimnych zatrzasków od wewnątrz to mnie ciarki przeszły :-( więc coś musi być żeby tą malutką skórkę ustrzec
np takie na gorze maja zatrzask ale nie dotyka cialka, a po boku jest wiazany..
ale widzialam gdzies takie wiazane na barkach i po boku...
wlasnie sie zastanawialam gdzie sie podziewa nasz moderator jak takie rzeczy sie dziajanareszcie dotarlam do domku !!! musze teraz uporac sie z tona mieska ktora kupilismy i potem w koncu zasiade do was i poczytam co napisalyscie od rana
karnitynka1982
Tak juz sie nie moge doczekac maluszka no i bez Was to wogole bym zwariowala i zanudzila sie na smierc dobrze ze znalazlam to forum!!!!!!!!!wspolczuje Ci....wiem co to byc samemu...
ale juz niedlugo bedziesz miala maluszka ze soba ;-)
i wszystko sie zmieni;-)
poza tym masz nas
reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
wszystko się może zdarzyć ale ja nie wiem czy jestem gotowa,tak się bojęNo wlasnie poczekaj jeszcze choc tydzien, niechze sobie dzidzia spokojnie dorosnie
Sawi to u ciebie moze sie zaczac w kazdej chwili rozumiem ;-)