reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ale jestem ciekawa czy to jest juz to:tak:a czy te bole sie nasilaja czy raczej sa takie jak wczesniej?

Nawet mnie nie strasz:no:nie wyobrazam sobie nie widziec sie wogole z mezem:no:chyba bym sie wsciekla
zawsze jak jest duże miasto to jest większy wybór szpitali i można pojechać gdzie indziej a na stronach www szpitali zawsze wpisane są informacje o zamkniętych oddziałach itp... więc przed wyjazdem na poród zawsze można szybko zajrzeć i sprawdzić,ja również bym się załamała bez mojej połówki a mój mąż to by oknem chyba wszedł (wkońcu alpinista) mój małżonek to chce sale po porodzie wykupić żeby z nami na noc zostać,ma schizy że jak pójdę pod prysznic to ktoś dziecko może zamienić,on tez juz świruje na punkcie tej małej kruszynki to co będzie się działo jak ona będzie wśród Nas,rozpieści ją jak "dziadoski bicz"

reklama
Widze ze wszystkie w dwupaku jeszcze to dobrze :) Ja zrobilam zakupy na dzis i na jutro oczywiscie kupilam sobie paczusia, princesse kokosowa i longera z frytkami bo bylam taka glodna nic nie jadlam od sniadania i oczywiscie to bylo moim dzisiejszym obiadem nie ma to jak zdrowa zywnosc hehe ale raz na jakis czas mozna ale jakie dobre bylo;)Martwi mnie tylko moj brzuchol bo caly czas bylo git a teraz co ide to twardy wydety a najlepsze ze tylko w gornej czesci nizej gdzie maly ma glowke miekki jakbym mega wzdecie miala sama juz nie wiem co to jest.

Widze ze wszystkie w dwupaku jeszcze to dobrze :) Ja zrobilam zakupy na dzis i na jutro oczywiscie kupilam sobie paczusia, princesse kokosowa i longera z frytkami bo bylam taka glodna nic nie jadlam od sniadania i oczywiscie to bylo moim dzisiejszym obiadem nie ma to jak zdrowa zywnosc hehe ale raz na jakis czas mozna ale jakie dobre bylo;)Martwi mnie tylko moj brzuchol bo caly czas bylo git a teraz co ide to twardy wydety a najlepsze ze tylko w gornej czesci nizej gdzie maly ma glowke miekki jakbym mega wzdecie miala sama juz nie wiem co to jest.
ten twardniejący i wydęty brzuszek to chyba skurcze,więc teraz obserwuj i licz co jaki czas się pojawia ale to mogą być przepowiadające,a one nie są groźne

nie martw sie mysle ze to jeszcze nie skurcze...
moze sie przemeczlas poloz sie i odpocznij..
ja tez mam twardy jak sie zmecze....

zawsze jak jest duże miasto to jest większy wybór szpitali i można pojechać gdzie indziej a na stronach www szpitali zawsze wpisane są informacje o zamkniętych oddziałach itp... więc przed wyjazdem na poród zawsze można szybko zajrzeć i sprawdzić,ja również bym się załamała bez mojej połówki a mój mąż to by oknem chyba wszedł (wkońcu alpinista) mój małżonek to chce sale po porodzie wykupić żeby z nami na noc zostać,ma schizy że jak pójdę pod prysznic to ktoś dziecko może zamienić,on tez juz świruje na punkcie tej małej kruszynki to co będzie się działo jak ona będzie wśród Nas,rozpieści ją jak "dziadoski bicz"
Dokładnie ! szpitale zamieszczaja na stronie takie informacje :tak:

ten twardniejący i wydęty brzuszek to chyba skurcze,więc teraz obserwuj i licz co jaki czas się pojawia ale to mogą być przepowiadające,a one nie są groźne
Wlasciwie to mam ciagle taki twardy brzuch od paru dni nie odczuwam tego jako skurcze tylko jakbym miala ciagle wzdecie no nic w poniedzialek mam wizyte to spytam do tego czasu musze sie trzymac zwlaszcza ze sama w domu jestem zreszta jak zwykle ostatnio :(

Ja sie tylko na chwilke do meza polozylam bo nogi od siedzenia tak mi spuchly ze az zaczely szczypac i starsznie ciagnac i dopadly mnie od razu te moje wtretne skurcze... i jak tu lezec i wypoczywac. jak siedze to puchne jak leze to mam skurcze... moze powinnam wisiec..

Wlasciwie to mam ciagle taki twardy brzuch od paru dni nie odczuwam tego jako skurcze tylko jakbym miala ciagle wzdecie no nic w poniedzialek mam wizyte to spytam do tego czasu musze sie trzymac zwlaszcza ze sama w domu jestem zreszta jak zwykle ostatnio :(
wspolczuje Ci....wiem co to byc samemu...
ale juz niedlugo bedziesz miala maluszka ze soba ;-)
i wszystko sie zmieni;-)
poza tym masz nas:)

reklama
tak przegladam te malutkie ciuszki..np sa te kompleciki - koszulka na zatrzaski i na to body,no ale chyba cos pod ta koszulke trzeba bo te zatrzaski sa zimne:eek: kurcze co myslicie?

Do góry