reklama
emwu76
Fanka BB :)
Natalka - no i jak tam? Dalej Cie boli?
Ide popodczytywac listopadowki i zorientowac sie ile u nich trwal tenokres przygotowan przed porodem
Ide popodczytywac listopadowki i zorientowac sie ile u nich trwal tenokres przygotowan przed porodem
jak cholera-krzyż i brzuch pod żebramiNatalka - no i jak tam? Dalej Cie boli?
bardzo ciulowo się czuję
Jestem ciekawa odnośnie zakazu odwiedzin, czy w takim przypadku zezwalaja na poród rodzinny...
wlasnie niestety NIE NIE WPUSZCZAJA WOGÓLE DO SZPITALA ! Dziecko i żone widzi mąż dopiero przy wypisie:-(
toz to horror jakis jest...wlasnie niestety NIE NIE WPUSZCZAJA WOGÓLE DO SZPITALA ! Dziecko i żone widzi mąż dopiero przy wypisie:-(
mi się też dzisiaj spina-czasem boleśnie a czasem nie
najbardziej rozwaliłyście mnie z tym swędzeniem-nie wiedziałam,że to może oznaczać coś złego
może być coś złego i to bardzo złego ! ja leżąc w szpitalu spotkałam wiele dziewczyn ,które musiały być stale monitorwane pod koniec ciąży, bo cierpiały na cholestazę...jak jest w małym stopniu to często rodziły w terminie ,jeśli w większym to nawet dużo przez terminem kończyli ciąże, bo jest to groźne dla dziecka:-(
toz to horror jakis jest...
no nie zaciekawie :crazy jak ja leżałam to nawet z odziału nie wypuszczali, pacjętki wogóle nie mogły sie kręcić po szpitalu, a do środka nikt z zewnątrz nie miał szansy wejść:...ale z drugiej strony to dla bezpieczeństwa maluszków i nas ciężarówek..
Ostatnia edycja:
kopciuszek2107
Fanka BB :)
dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielina
Ale jestem ciekawa czy to jest juz toa czy te bole sie nasilaja czy raczej sa takie jak wczesniej?
wlasnie niestety NIE NIE WPUSZCZAJA WOGÓLE DO SZPITALA ! Dziecko i żone widzi mąż dopiero przy wypisie:-(
Nawet mnie nie strasznie wyobrazam sobie nie widziec sie wogole z mezemchyba bym sie wsciekla
reklama
D
daffodill
Gość
widze ze u natalki rozkreca sie na dobre