reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ale powiem Wam szczerze,że zdziwiłam się mocno kiedy zobaczyłam listę listopadówek-moja córcia w 37 tygodniu ważyła 3kg a tam niektóre dziewczyny rodziły w 39/40 tc dzieci o wadze 2,5 kg-2,7kg
małe trochę:-)

reklama
mi się też dzisiaj spina-czasem boleśnie a czasem nie:tak:

najbardziej rozwaliłyście mnie z tym swędzeniem-nie wiedziałam,że to może oznaczać coś złego:tak:

może być coś złego i to bardzo złego ! ja leżąc w szpitalu spotkałam wiele dziewczyn ,które musiały być stale monitorwane pod koniec ciąży, bo cierpiały na cholestazę...jak jest w małym stopniu to często rodziły w terminie ,jeśli w większym to nawet dużo przez terminem kończyli ciąże, bo jest to groźne dla dziecka:-(

toz to horror jakis jest...:wściekła/y:

no nie zaciekawie :crazy jak ja leżałam to nawet z odziału nie wypuszczali, pacjętki wogóle nie mogły sie kręcić po szpitalu, a do środka nikt z zewnątrz nie miał szansy wejść:...ale z drugiej strony to dla bezpieczeństwa maluszków i nas ciężarówek..

Ostatnia edycja:
dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielina

Ale jestem ciekawa czy to jest juz to:tak:a czy te bole sie nasilaja czy raczej sa takie jak wczesniej?

wlasnie niestety NIE:no: NIE WPUSZCZAJA WOGÓLE DO SZPITALA !:wściekła/y: Dziecko i żone widzi mąż dopiero przy wypisie:-(

Nawet mnie nie strasz:no:nie wyobrazam sobie nie widziec sie wogole z mezem:no:chyba bym sie wsciekla

reklama
Do góry