dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielinaNatalka krocze mnie nie boli, krzyż w zasadzie też nie, tylko jest taki zesztywniały. A jak u Ciebie się sytuacja rozwija?
reklama
nowamagdak
Fanka BB :)
dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielina
ojojoj sie porobiło. Mi to wygląda na początek końca )) kurcze ja to bym panikowała, a Ty..rybke smażysz )) rispekt normalnie :-)
emwu76
dalej boli mnie krzyż, krocze i brzuch a w gratisie zaczęła ze mnie wypływać taka żółtawa gęsta wydzielina
Jejku Natalka - czyzbys zaczela rodzic ?
Dopiero weszlam i to pierwszy post , ktory przeczytalam . O co chodzi?
sawi
szczęśliwa żona i mama
a masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...ja się tylko zastanawiam po czym:isoptinie czy fenku mam bezdechy
czasami dosłownie się duszę jakbym się topiła
nowamagdak
a masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...
kłucia w szyjce to chyba tutaj więcej dziewczym odczuwa, nie tylko te po fenku. Mnie czasem też coś zakłuje. dzisiaj nawet tak mocniej że też aż mnie zgieło, nieprzyjemne to bardzo ale na szczęście raz na jakiś czas :>
i frytaskiojojoj sie porobiło. Mi to wygląda na początek końca )) kurcze ja to bym panikowała, a Ty..rybke smażysz )) rispekt normalnie :-)
a przed Brzydulą planuję jeszcze szarlotkę zrobić tylko potwornie rozbolał mnie krzyż:-(
zastanawiamy się z Mokką czy nie zaczynamy rodzićJejku Natalka - czyzbys zaczela rodzic ?
Dopiero weszlam i to pierwszy post , ktory przeczytalam . O co chodzi?
czasem ale to uczucie duszenia jest przeokropnea masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...
emwu76
Natalka ale ty jestes u nas na liscie pierwsza Czyli wszystko ok
zaczynaj zczynaj
Trzymam kciuki !!
Zaczyna sie :-)
Ale beda emocje .
zaczynaj zczynaj
Trzymam kciuki !!
Zaczyna sie :-)
Ale beda emocje .
emwu76
Moka - Ty w sumie druga na liscie wiec tez nie ma sie co dziwic. Chociaz w sumie do 1 grudnia to jeszcze 20 dni zostalo = 3 tygodnie. Moglabys jeden tydzien jeszcze poczekac.
Co do klocia to mi sie tez juz zaczely ale to chyba norma. Tak jak pisalyscie wiecej z nas ma te klocia szyjki. Tez mialam wczoraj takie gwaltowne jakby mi ktos noz wbil i tez mnie zgielo
Wogole od 3 dni mam duzo braxtonow (wczoraj 35 razy mi sie brzuch spinal ) Z tym ,ze nie bolesne. Cos sie zaczyna dziac ale do porodu jeszcze pewnie sporo czasu minie . Termin mam na 11.12. chodzi jednak o to ,ze nasze organizmy juz sie szykuja do rozpakowania .
Co do klocia to mi sie tez juz zaczely ale to chyba norma. Tak jak pisalyscie wiecej z nas ma te klocia szyjki. Tez mialam wczoraj takie gwaltowne jakby mi ktos noz wbil i tez mnie zgielo
Wogole od 3 dni mam duzo braxtonow (wczoraj 35 razy mi sie brzuch spinal ) Z tym ,ze nie bolesne. Cos sie zaczyna dziac ale do porodu jeszcze pewnie sporo czasu minie . Termin mam na 11.12. chodzi jednak o to ,ze nasze organizmy juz sie szykuja do rozpakowania .
mi się też dzisiaj spina-czasem boleśnie a czasem nieMoka - Ty w sumie druga na liscie wiec tez nie ma sie co dziwic. Chociaz w sumie do 1 grudnia to jeszcze 20 dni zostalo = 3 tygodnie. Moglabys jeden tydzien jeszcze poczekac.
najbardziej rozwaliłyście mnie z tym swędzeniem-nie wiedziałam,że to może oznaczać coś złego
reklama