reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja się tylko zastanawiam po czym:isoptinie czy fenku mam bezdechy
czasami dosłownie się duszę jakbym się topiła
a masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...

a masz kłócia tak jakby w szyjce,bo mnie niedawno tak zabolało że az mąż się przeraził,zgięło mnie w pół,ciekawa jestem jak to miały dziewczyny które po fenoterolu już urodziły...

kłucia w szyjce to chyba tutaj więcej dziewczym odczuwa, nie tylko te po fenku. Mnie czasem też coś zakłuje. dzisiaj nawet tak mocniej że też aż mnie zgieło, nieprzyjemne to bardzo :eek: ale na szczęście raz na jakiś czas :>

ojojoj sie porobiło. Mi to wygląda na początek końca :))) kurcze ja to bym panikowała, a Ty..rybke smażysz :))) rispekt normalnie :-)
i frytaski
a przed Brzydulą planuję jeszcze szarlotkę zrobić tylko potwornie rozbolał mnie krzyż:-(

Jejku Natalka - czyzbys zaczela rodzic ?
Dopiero weszlam i to pierwszy post , ktory przeczytalam . O co chodzi?
zastanawiamy się z Mokką czy nie zaczynamy rodzić:-D

czasem ale to uczucie duszenia jest przeokropne

Moka - Ty w sumie druga na liscie wiec tez nie ma sie co dziwic. Chociaz w sumie do 1 grudnia to jeszcze 20 dni zostalo = 3 tygodnie. Moglabys jeden tydzien jeszcze poczekac.

Co do klocia to mi sie tez juz zaczely ale to chyba norma. Tak jak pisalyscie wiecej z nas ma te klocia szyjki. Tez mialam wczoraj takie gwaltowne jakby mi ktos noz wbil i tez mnie zgielo :)
Wogole od 3 dni mam duzo braxtonow (wczoraj 35 razy mi sie brzuch spinal ) Z tym ,ze nie bolesne. Cos sie zaczyna dziac ale do porodu jeszcze pewnie sporo czasu minie . Termin mam na 11.12. chodzi jednak o to ,ze nasze organizmy juz sie szykuja do rozpakowania :).

Moka - Ty w sumie druga na liscie wiec tez nie ma sie co dziwic. Chociaz w sumie do 1 grudnia to jeszcze 20 dni zostalo = 3 tygodnie. Moglabys jeden tydzien jeszcze poczekac.

Co do klocia to mi sie tez juz zaczely ale to chyba norma. Tak jak pisalyscie wiecej z nas ma te klocia szyjki. Tez mialam wczoraj takie gwaltowne jakby mi ktos noz wbil i tez mnie zgielo :)
Wogole od 3 dni mam duzo braxtonow (wczoraj 35 razy mi sie brzuch spinal ) Z tym ,ze nie bolesne. Cos sie zaczyna dziac ale do porodu jeszcze pewnie sporo czasu minie . Termin mam na 11.12. chodzi jednak o to ,ze nasze organizmy juz sie szykuja do rozpakowania :).
mi się też dzisiaj spina-czasem boleśnie a czasem nie:tak:

najbardziej rozwaliłyście mnie z tym swędzeniem-nie wiedziałam,że to może oznaczać coś złego:tak:

reklama
Do góry