Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Ha ha ha ! podoba mi sie.No to ja tez napisze, ze mnie swedzi, a raczej swedzialo w nocy, juz dokladnie nie pamietam co ale chyba lydka i palec u nogi
Ja jako, ze mam nasilenie egzemy to codzienie sie drapie. Glownie twarz, szyja i ramiona.
Niech mnie ale pocieszenie. Nic tylko sie zalamacno obrzeki maja w sobie troche kg... wiem po sobie ze przez pobyt w szpitalu ze mnie troche sciagneli.. 1szego dnia 200g drugiego 1500g a trzeciego 300g. teraz znow to nadrobilam na pewno... spokojnie z 5 kg na samej wodzie moge stracic.
ale jestem i tak szczesliwa bo dowiedzialam sie ze jedna znajoma jest w 12 tyg ciazy dopiero a wazy juz 102kg!!
takze nie jest zle z nami zawsze to jakas pocieszajaca wiadomosc
Juz widze wytlumaczone macie, wiec tylko probowac zostalo. Plusik musi sie zmienic na czerwony minusik i tak mozna sobie pozamieniac ile sie chce tych plusikow na minusiki. Potem jak klikasz na "odpowiedz" to musisz wiedziec gdzie ci sie konczy jedne cytat a zaczyna kolejny, zeby tam wpisac komentarz.Hehe ja tez taka gamonica jestem ze nie umiem tego zrobic juz probowalam pare razy i mi sie ciagle kasuje!!!
Przed wyslaniem zawsze mozna najpierw podgladnc wypowiedz.
Moka no nie gadaj, ze ci wczoraj wykrakalam, ze polecisz pierwsza.Witam się! I tak od razu prosto z mostu: chyba mi odchodzi czop!!!!!
Natalka jeszcze moze zdarzy przed Toba ale ona ostatecznie listopadowka;-)
Nie starszta dziewczyny. Kurde lepiej spakuje ta torbe dzisiaj jak Natalka radzi.