D
daffodill
Gość
ja brałam fenoterol do niedzieli i po odstawieniu odrazu ciśnienie mi spadło,wcześniej miałam od 140/90 a teraz już normalne 110-120/80 więc ja myślę że to ciśnienie u ciebie jest równeż spowodowane fenoterolem.już niedługo odstawiasz to zobaczysz ulge w cisnieniu i obrzękach ale za to brzuszek zacznie robić swoje
miałam podobną sytuacje z cisnieniem i postanowiłam przeczekac do odstawienia fenoterolu no i ciśnienie wróciło do normy i ja nie brałam dopegytu nic mi nie dali
ja bym na twoim miejscu pojechała na izbe przyjęć neich sprawdzą co ile masz skurcze i jak z szyjką
ja mam ten sam problem,ale metodą prób i błędów może się teraz uda pisac z cytatami ale tez nie wiem czy dobrze robie bo sporo musze kasować,no nic zaraz zobacze czy jest dobrze
Zabrotowicz ale on nie przyjmuje porodów,zajmuje się studencikami i zabiegami typu mięśniaki itp..ale ja jestem z niego zadowolona.jesli nie zaczniemy rodzić w godzinach 7-10 rano to napewno zdąrzymy dojechac bo akurat w tamtą strone to tylko w tych godzinach są korki ale jadąc na Żelazną to najlepiej przez Ożarów i BłoNIE,mój mąż zna objazd gdzie omija korkii światła w Ożarowie ale ja jeszcze nim nie jechałam więc nie wytłumaczę,nawigacje go tak pokierwała ale podobno droga wyboista,ale przed porodem będzie nam wsio rybka jaka to droga byle szybko dojechać,głowa do góry musimy zdąrzyć!!!!
A jednak udało Ci się:-)