W
wika_20
Gość
natalka i moka - OBIE ciaze donoszone wiec smialo mozecie rodzic :-) :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może założymy nowy wątek "kiedy która urodzi-obstawianie"
kudre ja przez ten fenoterol to nie wiem czy mam skurcze czy nie bo owszem brzuch robi się twardy ale jakoś specjalnie nie boli-zaczyna jak tabletka przestaje działać tak na pół godziny przed następną dawką
Podziwiam Twoje opanowanie ja bym juz zawalu dostala pewnieWitam się! I tak od razu prosto z mostu: chyba mi odchodzi czop!!!!!
Dzieki robie test wlasnie.Karnitynko kochana... kazda odpowiedz zaznaczasz myszka i naciskasz na dole ten "+" ktory przerabia sie w "-" i swieci na czerwono. zauwaz ze jak kazda z nas napisze to przy kazdej wiadomosci jest cyt, "+" i odp. wiec kazda ktora chcesz zacytowac zaznaczasz i za kazdym razem naciskasz "+" po czym robisz odpowiedz i tylko do kazdej dopisujesz co chcesz powiedziec mam nadzieje ze cie nie zakrecilam.
Tez tak mysle i w sumie fajnie dzidzie zdrowe donoszone wiec luzik!!!ja obsatwiam ze do piatku sie uwiniesz;-)
A pobytu w spzitalu wiecie co mnie najbardziej rozbawilo, jak pani doktor ktora opiekowala sie moja salą od srody miala nas wszytstkie lezace na tej sali kompletnie w dupie, zeby cokolwiek sie od mniej dowiedziec kiedys sie wyjdzie co i jak z taba jest to graniczylo z cudem bo dopowiadala polslowkiem na zadawane pytanie bedac juz z dupą na korytarzu. A w poniedzialek znaczy sie wczoraj gdy na oddziale zjawil sie moj gin do ktorego chodze prywatnie i pani doktor zostala uswiadomiona ze jestem jego prywatna pacjentka, po prostu zmienila podejscie o 10000000000000000 stopni, myslalam ze to jakas inna osoba, tlumaczyla mi co i jak dopytaywala sie o wsyztsko. ZENUJACE O JEST DLA MNIE
Hej laseczki ponadrabialam Was i moge sie przywitac. U mnie nuda Tomek w tej Norwegii siedzi do piatku wogole wczoraj mialam ciezki dzien walczylam z lekarzami o zabieg dla taty telefonicznie i w ciaglym kontakcie z mama caly dzien na tel i mialam juz dosc nie no niektorzy lekarze to sie mijaja z powolaniem zero wczucia odruchow ludzkich i czekaja tylko na łapowe!
Mea no kurde zgasilas mnie. Ja mam wlasnie "Cialo obce":-( Mnie sie wszystkie Cooki podobaly i co mowisz, ze ta jest beznadziejna? Chyba lece czytac, zeby sie przekonac.
Mam jeszcze super grubasa "Cien wiatru" czytal ktos? A tak wogole to marza mi sie "Rozlewiska" ale to nabede dobiero jak polece do PL w lutym.
O nie juz to widze chyba padne ze smiechu ale wole sama zrobic niz podczas porodu uslyszec tekst taki jak Emwu )))Prosze nerke wyproznienie ciagle mam to w glowie hihi
Natalka ty jeses na jakis prochach czy flaszke obalilas bo twoj spokoj jest zabojczy
skurcze nie musza bolec...przynajmniej te poczatkowe nie bola...Ja mialam to samo,ze 1,5godziny przed nastepna dawke brzuch mi zaczal sie napinac i zwikszyli mi dawke -biore fenoterol co 4godziny, w miedzy czasie nospe + doraznie scopolan w czopkach jak cos sie dzieje-napina.może założymy nowy wątek "kiedy która urodzi-obstawianie"
kudre ja przez ten fenoterol to nie wiem czy mam skurcze czy nie bo owszem brzuch robi się twardy ale jakoś specjalnie nie boli-zaczyna jak tabletka przestaje działać tak na pół godziny przed następną dawką
ja jak lezalam pierwszy raz na PC to laska tak latala na 7 pietro w ta i spowrotem...u nas w szpitalu polozna doradzila dziewczynie jak jej czop odszedl zeby kilka rundek po schodach zrobil i albo to byl szczesliwy traf albo cos w tym jest ale po 3 godz zaczela sie akcja porodowa... starsznie szybko rozwarcie jej sie robilo.. tkaze jak bardzo chcesz niuni moze warto sprobowac... ja dziennie kilka razy ide do mamy na 4 pietro moze od tego tak mnie brzuch boli i te skurcze mnie tak chwytaja.
spokój wodzaNatalka ty jeses na jakis prochach czy flaszke obalilas bo twoj spokoj jest zabojczy
ja mam wszystko poprane i poprasowane tylko czekaćkopciuszku na razie to spokój grabarza, może zaraz wstawię pranie (3/4 ciuszków nieuprane). Też sądzę, że to jednak czop, doktorek dzisiaj mówił, że każde badanie drażni macicę, a jeszcze coś tam się otwiera. No i Maleństwo kopie cały czas nisko, w końcu kopnie tak, że mi wody odejdą hihi.
niezly pomysl.... zobaczylybysmy ktora tutaj potrafi czarowac