reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Jejku jaka tu cisza.... dziewczny całe ciało mnie sedzi normalnie mogę się drapać i drapać zwlaszcza nogi i dłonie!!! nie wiem od czego to sie dzieje... a brzuch od uczulenia tak podrapalam ze mam rane na ranie i maz nie chce sie do mnie odzywac... tylko blagam wy na mnie nie krzyczcie:sorry:
Mnie tez swedzialy uda i powiedzialam o tym gince a ona spytala mnie czy mnie czasem nie swedza dlonie i stopy taki uporczywe swedzenie zwlaszcza na wieczor no to mowie ze nie a ona ze wtedy to moga byc objawy cholestazy ciazowej a same uda to pewnie nie bo mam duzo ciala i mnie swedza zreszta jak zaczelam sie mocniej smarowac to troche przeszlo. No ale stwierdzila ze i tak dla pewnosci zleci mi teraz badania tzn jakies proby watrobowe bo wlasnie mozna wtedy stwierdzic czy nie ma cholestazy nie chcialam Cie straszyc bron boze tylko ona mi tak powiedziala bo sama sie martwilam.

reklama
hello Laski:-)
obudziłam się dzisiaj rano i miałam problem ze wstaniem z łóżka-biorę fenoterol i pomimo tego mam bóle brzucha jak na okres i w ogóle nie czuję się najlepiej:szok:
może się zaczyna??????

no... ja dostanę dzisiaj :confused2: i znając moje szczęście znowu mnie na szpital skieruje.

no wlasnie dla mnie to jest bezmyslne. jak lezalam w szpitalu to mowilam ze w domu tez moge lezec ize jak mnie wypuszcza to juz do tego nie dopuszcze. a odkad jestem w domu to w lozku jestem gosciem....i znopw sobie narobilam... zamiast dbac o to.. ehhh z moja odpowiedzialnoscia jest cos nie tak.

Natalka_m Nie starsz!! az mnie ciarki przeszly... kurcze moze zadzwon do lekarza i zapytaj???!!

Mnie tez swedzialy uda i powiedzialam o tym gince a ona spytala mnie czy mnie czasem nie swedza dlonie i stopy taki uporczywe swedzenie zwlaszcza na wieczor no to mowie ze nie a ona ze wtedy to moga byc objawy cholestazy ciazowej a same uda to pewnie nie bo mam duzo ciala i mnie swedza zreszta jak zaczelam sie mocniej smarowac to troche przeszlo. No ale stwierdzila ze i tak dla pewnosci zleci mi teraz badania tzn jakies proby watrobowe bo wlasnie mozna wtedy stwierdzic czy nie ma cholestazy nie chcialam Cie straszyc bron boze tylko ona mi tak powiedziala bo sama sie martwilam.

O nie.. mam nadzieje ze to nie jest to. bo juz w ogole zaczne myslec ze ta ciaza to dla mnie horror. az boje sie powiedziec w czwartek lekarzowi co by mnie znow nie wyslal do tego balaganu!! Karnitynko mam nadzieje ze to chociaz zakonczy sie szczesliwie.

reklama
No Natalka to by byla historyczna chwila na Grudniówkach 2009-Pierwszy poród na żywo:-):-) to zdawaj relacje czy przechodzi czy....:tak::tak::tak:

Do góry