G
Georgina
Gość
A mnie dziś piersiaki zaczęły bolec. Chyba produkacja idzie pełną parą;D W ogóle dziś się jak przejechana czuję. Brzuszek ciąży, chodzę jak pingwinek) A lenia mam takiego, że hoho.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dziekuje za streszczenie o to ciekawa jestem jak tam karolak po odstawieniu fenoterolu, ja mam brac do konca 36 tygodnia, czyli w piaytek juz zacznie sie 37 tydzien i moge rodzic tak powiedzial gin i zadnych streydów mi nie beda dawac poki co bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo..martula na poczatek szybka informacja co jest grane
-karolak wczoraj poszla do szpitala i ma odstawiony fenoterol - ciekawe ile polezy i czy od razu zacznie rodzic ??
-marta 100 jest w szpitalu - jakies skurcze czy cos ale piszala ze juz jest lepiej
- zabrali nam na badania tez aske !!! ale wroci w czwartek jak mniemem
- elizka juz w domu ale grzecznie lezy
- tunia tez byla w szpitalu i tez juz w domku wypoczywa
co do twojego cisnienia to faktycznie chyba powinnas go jakos zbijac bo masz nieciekawe te wyniki ... byle tylko dotrwac do piatku i pewnie bedziesz rodzic !!! chlopcy juz maja super wage wiec nie ma na co juz czekac a dawali ci juz sterydy na plucka czy nie ma juz takiej potrzeby ?? no i moim zdaniem powinni cie ciac !! bez przegiec ty jestes za drobna na rodzenie 2 dzieci !!!
A mnie dziś piersiaki zaczęły bolec. Chyba produkacja idzie pełną parą;D W ogóle dziś się jak przejechana czuję. Brzuszek ciąży, chodzę jak pingwinek) A lenia mam takiego, że hoho.
ta na stara panne nam z B wygląda i stwierdzilismy dokaldnie to samoniektorzy ludzie maja narypane we łbach !! stawiam 10 do 1 ze ona nie ma dzieci !!!
Mi samo od siebie nic nie wylatuje;-)ja jak bylam w szpitalu to nie wiem czy z wrazenia ale jak na zlosc mialam tylko jedna pizamke i jak mi polecialo to tak jakbym sie zupa mleczna oblala... maz musial mi szybko kupic nowa heheh
Mi samo od siebie nic nie wylatuje;-)
a nogi mam dalej jak u Shreka.
Jejku jaka tu cisza.... dziewczny całe ciało mnie sedzi normalnie mogę się drapać i drapać zwlaszcza nogi i dłonie!!! nie wiem od czego to sie dzieje... a brzuch od uczulenia tak podrapalam ze mam rane na ranie i maz nie chce sie do mnie odzywac... tylko blagam wy na mnie nie krzyczcie