reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A mnie dziś piersiaki zaczęły bolec. Chyba produkacja idzie pełną parą;D W ogóle dziś się jak przejechana czuję. Brzuszek ciąży, chodzę jak pingwinek;)) A lenia mam takiego, że hoho.

reklama
martula na poczatek szybka informacja co jest grane :)
-karolak wczoraj poszla do szpitala i ma odstawiony fenoterol - ciekawe ile polezy i czy od razu zacznie rodzic ??
-marta 100 jest w szpitalu - jakies skurcze czy cos ale piszala ze juz jest lepiej :)
- zabrali nam na badania tez aske !!! ale wroci w czwartek jak mniemem :)
- elizka juz w domu ale grzecznie lezy :)
- tunia tez byla w szpitalu i tez juz w domku wypoczywa :)

co do twojego cisnienia to faktycznie chyba powinnas go jakos zbijac bo masz nieciekawe te wyniki ... byle tylko dotrwac do piatku i pewnie bedziesz rodzic !!! chlopcy juz maja super wage wiec nie ma na co juz czekac :) a dawali ci juz sterydy na plucka czy nie ma juz takiej potrzeby ?? no i moim zdaniem powinni cie ciac !! bez przegiec ty jestes za drobna na rodzenie 2 dzieci !!!
a dziekuje za streszczenie ;) o to ciekawa jestem jak tam karolak po odstawieniu fenoterolu, ja mam brac do konca 36 tygodnia, czyli w piaytek juz zacznie sie 37 tydzien i moge rodzic tak powiedzial gin i zadnych streydów mi nie beda dawac poki co bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo..
Ja sie boje bo jak ja sie spoznie chocby pol godziny z fenoterolem to mam od razu takie bolesne skurcze ktore mnie przerazaja ... ale pani dr ta wspaniala od mojej sali powiedziala ze z szyjka sie nic od ostatniego czasu nie dzieje i ze to sa skurcze przepowiadajace i ze mma sie zgloscic do szpitala 27 listopada czyli jak sie zacznie 38 tydzien. Ale zobaczymy co w piatek pwoie moj gin i co wyjdzie na ktg w piatek jak juz odstawie leki...bo jakos nie wydaje mi sie zebym dotrwala do 27ego listopada hehehe, tym bardziej ze moj gin powiedzial ze pewnie od razu urodze.
A z tym porodem to mnie to wkurza bo pan dr ktory mi robil usg mowi ze to kobieta z lekarzem ustala jaki porod w takim wypadku bedzie najlepszy, bo ja moge rodzic sn wezme sobie znieczulenie i przezyje ale tylko pod warunkiem ze dwojka wyjdzie dolem, a nie potem jedno górą, a tego sie niesttey przewidziec nie da... I kolezanka z grupy tez mi mowila (wiadomosci ma od mamy ktora jest polozną) ze to lekarz z kobita decyzje podejmuje ale ze w weikszosci przypadkow robi sie cesarke, chyba ze kobieta wyraznie nalega na porod sn i ja juz sama nie wiem co myslec.
A jak sa ulozeni chlopcy karolak i jak ona bnedie rodzic??

A mnie dziś piersiaki zaczęły bolec. Chyba produkacja idzie pełną parą;D W ogóle dziś się jak przejechana czuję. Brzuszek ciąży, chodzę jak pingwinek;)) A lenia mam takiego, że hoho.

ja jak bylam w szpitalu to nie wiem czy z wrazenia ale jak na zlosc mialam tylko jedna pizamke i jak mi polecialo to tak jakbym sie zupa mleczna oblala... maz musial mi szybko kupic nowa heheh

też mnie piersi zaczynają boleć, szczególnie lewa i od czasu do czasu brodawka jest wilgotna i troszkę tłusta - zapewne siara :tak:

ale mi się spać chce, pogoda przygnębiająca :confused2:
a nogi mam dalej jak u Shreka.

Jejku jaka tu cisza.... dziewczny całe ciało mnie sedzi normalnie mogę się drapać i drapać zwlaszcza nogi i dłonie!!! nie wiem od czego to sie dzieje... a brzuch od uczulenia tak podrapalam ze mam rane na ranie i maz nie chce sie do mnie odzywac... tylko blagam wy na mnie nie krzyczcie:sorry:

reklama
Jejku jaka tu cisza.... dziewczny całe ciało mnie sedzi normalnie mogę się drapać i drapać zwlaszcza nogi i dłonie!!! nie wiem od czego to sie dzieje... a brzuch od uczulenia tak podrapalam ze mam rane na ranie i maz nie chce sie do mnie odzywac... tylko blagam wy na mnie nie krzyczcie:sorry:

drap drap... będziesz miała piękne blizny i dziury w brzuchu :tak: smaruj się jakimś balsamem albo oliwką!

Do góry