reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

nie straszcie!
mnie strasznie twarz swędzi koło uszu i tak się ostatnio zastanawiałam od czego to...

idę robić przegląd torby:tak: strasznie mi się słabo robi i głowa mnie boli

jest ktos gdzies w poblizu Ciebie??? lepiej daj znac komus.... zawroty glowy to niebezpieczne... a jak cos sie stanie? stracisz przytomnosc (odpukac)!!!!!!! ktos musi byc przy Tobie!!!!

reklama
No mi sie wydaje, ze natalka za chwile pojedzie-takiego mam czuja!!
A o swedzeniu juz nic nie piszcie bo zaczynam sobie wkrecac co mnie t nie swedzi:szok::szok:

Nic sie nie boj bo ja nie mialam na celu Cie wystraszyc wiesz jak jest z netem ja sama sobie choroby dopowiadam hehe chcialam tylko zebys powiedziala lekarzowi o tym a on juz sobie obada wszystko.

wiem wiem ale moj lekarz jest bardzo przeczulony na tym etapie ciazy i zaraz kladzie do szpitala na obserwacje gdzie ja juz nie chce!! badania moge zrobic we wlasnym zakresie i z wynikami podejsc do niego...

no ja w szpitalu spadłam 3 kg z wagi i miałam piękne stópki, a od 3 dni mam takie balerony że aż chodzić nie mogę, bo boli - także spodziewam się znowu jakichś 3-4 kg dodatkowo :confused2:

ja ma takie pytanie nie na temat. zastanawia mnie to jak dziewczyny robia kilka cytatow roznych osob i kazdej odpisuja... ja tak nie potrafie a kombinuje juz tyle czasu.. zawsze jak nadrabiam zaleglosci to kazda osobno cytuje a wolalabym tak w jednej wiadomosci...

kurde mnie złapał jakiś dziwny ból :eek: boli prawa strona brzucha, ale to taki ból jakbym naciągneła sobie mięsień, albo więzadło czy coś, nale mnie złapało jak przyszłam z piwnicy-może za szybko po schodach czy coś? do lekarza nie dzwonie nawet bo on ma jedną odpowiedź na wszystkie dolegliwości..szpital.. kurde może przejdzie ? ajć. miękki brzuszek i wogóle, to chyba nie żaden skurcz? skurcz chyba cały brzuch a nie po jednej stronie ? kurde boli no...

no ja w szpitalu spadłam 3 kg z wagi i miałam piękne stópki, a od 3 dni mam takie balerony że aż chodzić nie mogę, bo boli - także spodziewam się znowu jakichś 3-4 kg dodatkowo :confused2:

nawet nie wiesz jak dobrze cie rozumiem.. normalnie czytajac ciebie jakbym czytala siebie... jednym slowem jest na to lekarstwo! do wyra i nie ruszac sie z niego ewentualnie do toalety!!!!!

reklama
ja ma takie pytanie nie na temat. zastanawia mnie to jak dziewczyny robia kilka cytatow roznych osob i kazdej odpisuja... ja tak nie potrafie a kombinuje juz tyle czasu.. zawsze jak nadrabiam zaleglosci to kazda osobno cytuje a wolalabym tak w jednej wiadomosci...
Hehe ja tez taka gamonica jestem ze nie umiem tego zrobic juz probowalam pare razy i mi sie ciagle kasuje!!!

Do góry