reklama
grudnióweczka
Fanka BB :)
Hej Mamuśki, i ja dołączam do Was,
Termin mam na 6 grudnia i wiem już, że będę mieć córeczkę- jestem z tego powodu strasznie szczęśliwa, mam 9,5 letniego synka
Monia, widzę że mamy bardzo podobne terminy - i do tego tez córeczki )
kopciuszek2107
Ja również witam wszystkie panie:-)ja własnie niedawno wróciłam z urodzinek:-)widziałam sie z ciocia i kuzynka która przyjechała na urlop z Walli:-)jak my sie dawno nie widziałysmy:-)moja córa dostała prezencik,dwie zabaweczki,słodycze i strój kąpielowy:-)ale bedzie smigac po basenie.
Ja wizyte mam na 16.07 i juz sie nie moge doczekać:-)umieram z ciekawości czy jednak ta płec sie sprawdzi:-)
Ja wizyte mam na 16.07 i juz sie nie moge doczekać:-)umieram z ciekawości czy jednak ta płec sie sprawdzi:-)
grudnióweczka
Jeja to tylko ja będę sto lat czekać na moją wizytę 23 dopiero mam.. Ale przynajmnije już sie zdążę dowiedzieć co u Was wszystkich hihi
kulaszusza
Witam nowe grudnioweczki !! Mam nadzieje, ze bedziecie tu czesto zagladac.:-)
Hej. Ja rowniez mam termin na 6.12. Musimy wiec byc bardzo grzeczne zeby Mikolaj przyniosl nam piekne zdrowe prezenty:-)Hej Mamuśki, i ja dołączam do Was,
Termin mam na 6 grudnia i wiem już, że będę mieć córeczkę- jestem z tego powodu strasznie szczęśliwa, mam 9,5 letniego synka
Uuuu to ja i tak bede po Tobie. Dopiero 27.07 mam wizyte ale jakos dziwnie spokojnie na nia czekam.Jeja to tylko ja będę sto lat czekać na moją wizytę 23 dopiero mam.. Ale przynajmnije już sie zdążę dowiedzieć co u Was wszystkich hihi
grudnióweczka
Uuuu to ja i tak bede po Tobie. Dopiero 27.07 mam wizyte ale jakos dziwnie spokojnie na nia czekam.
A ja się nie mogę doczekać. Prawdę mówiąc po 1 chciałabym mieć ją już za sobą - bo muszę dać wypis ze szpitala a tam mam napisane że w sumie to uciekłam z oddziału.. Mimo, że nie uciekłam
A poza tym - to już będzie usg połówkowe, a ja tak uwielbiam podglądać moją dzidzkę!! Ale cóż - nie tylko samo dziecko, ale i ciąża uczą cierpliwości.. :-)
G
Georgina
Gość
Witam gorąco wszystkie nowe Grudnióweczki Ale nas dużo, super!!
I w dodatku najnowsze Grudnióweczki mają córeczki w brzuszku - moje gratulacje!
Mnie aż skręca bo też chcę znać płeć. W ogóle nie mam w sobie cierpliwości!)
Lilijko Kochanie, ale miałaś przygody, nie zazdroszczę;* Oby się to nie powtarzało!!
I w dodatku najnowsze Grudnióweczki mają córeczki w brzuszku - moje gratulacje!
Mnie aż skręca bo też chcę znać płeć. W ogóle nie mam w sobie cierpliwości!)
Lilijko Kochanie, ale miałaś przygody, nie zazdroszczę;* Oby się to nie powtarzało!!
reklama
kulaszusza
27.07 ide na wizyte i USG przy okazji wizyty w Polsce... do mojego starego dobrego gina. A 05.08 czeka mnie USG tutaj.Bedzie to juz 22-23 tydzien.Mam wiec nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i jedno badanie potwierdzi drugie a jesli Dzidzius na jednym laskawie nie pokaze co ma miedzy nozkami, to moze na drugim bedzie bardziej smiale ;-)Bo oczywiscie to tez mnie ciekawi... z drugiej strony czuje w tej ciazy niesamowity spokoj... zupelnie nie spodziewalam sie tego po sobie bo z natury jestem raptusem. Lekarz mi jednak mowil, ze mam sie wyciszyc, zaufac matce naturze i chyba wzielam sobie to do serca, bo jestem poki co bardzo cierpliwa;-)Poznac plec chcialabym przed koncem ciazy zeby po prostu wiedziec jak pokoik urzadzac ale zyczen co do tego nie mamy. Byle zdrowe.
Lilijko- a Ty uwazaj na siebie i dbaj o Was mocno!Pij duzo wody i odzywiaj sie grzecznie. Wszystko bedzie dobrze.
Lilijko- a Ty uwazaj na siebie i dbaj o Was mocno!Pij duzo wody i odzywiaj sie grzecznie. Wszystko bedzie dobrze.