reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Mea a gdzie ta Twoja mama Cie schowała???;-) Rany, ale waga:szok:

nie dosc ze schowala to jeszcze urodzila w 20 minut !!! - mistrzyni !!! ale ja juz 3 w kolejnosci bylam wiec nie ma sie co dziwic :) po mnie siostre juz cesarka rodzila bo mloda miala za duzo miejsca (wplyw starszej siostry) i sie zle obrocila na sam koniec :) no wiadomo mloda zawsze jest indywidualistka :)

reklama
Cześć dziewczyny!:-) Do końca tygodnia mam wolne przed południem, więc może uda mi się trochę popisać. Byłam wczoraj u gina, trochę mnie zmartwił. Powiedział, że mam za krótką szyjkę, jak na ten wiek ciąży, ale póki co trzyma. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie zakładać szwu na szyjkę jak maluszek podrośnie. No i już nieodwołalnie będę miała cesarkę. Chciałam rodzić naturalnie, ale jak trzeba to trudno...:-( Ale za to dostałam skierowanie na USG połówkowe, mam je zrobić w 21 tyg. Może w końcu poznamy płeć maluszka, bo już umieram z ciekawości.;-)
Widziałam, że ostatnio przewijał się temat brzuszków. U mnie już widać i to dość znacznie, mimo, że to moja pierwsza ciąża, ale kruszynka nie jestem;-)
Trzymajcie się. Pozdrawiam i zmykam powiesić pranie na balkonie bo w końcu nie ma deszczu.

Witam wszystkie dziewczęta... U mnie dziś kolejny dzień prawdziwego lata, o dziwo upał nie dokucza mi za bardzo i lepiej go znoszę niż zmianę pogody. Wczoraj moje maleństwo też szalało i pukało do mnie...częściej wieczorami czuję ruchy będzie "nocny marek" odwrotnie niż ja... Co do brzuszka to mój już widać chyba że bardzo luźny t-shirt założę to mniej... Pozdrawiam:-)

Witam wszystkie dziewczęta... U mnie dziś kolejny dzień prawdziwego lata, o dziwo upał nie dokucza mi za bardzo i lepiej go znoszę niż zmianę pogody. Wczoraj moje maleństwo też szalało i pukało do mnie...częściej wieczorami czuję ruchy będzie "nocny marek" odwrotnie niż ja... Co do brzuszka to mój już widać chyba że bardzo luźny t-shirt założę to mniej... Pozdrawiam:-)

marzka tego lata to ci zazdroszcze ... u nas znowu chmury i zapowiadany deszcz ;/
a co do "nocnego marka" to sie nie martw :) bo poki chodzisz to maluszka ukolysasz i spi a jak ty sie kladziesz to on wtedy sie budzi :)

U mnie pod luźna koszulką też jeszcze nic nie widać, ale staram się go pokazywać.;-) W pierwszym trymestrze oglądałam się przed lustrem i nie było nic widać, ale za to w teraz wydaje mi się z dnia na dzień coraz większy, hehehehe:-) Mój maluszek też buszuje najbardziej wieczorem, albo jak próbuję się zdrzemnąć. Fajne uczucie.:-):-):-)

reklama
Na brak ruchu to akurat nie narzekam bo mam takiego ciątacza, że nie usiedzę zbyt długo na miejscu, właśnie wybieram się na spacerek do dziadków, póki temperatura nie przekroczyła jeszcze 30 stopni, a do nich mam jakieś 30-40min pieszo.Popołudniu będę leżakować. Jak wrócę to skrobnę coś jeszcze. Miłego dzionka!

Do góry