reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam wszystkie Panie;-)
długo mnie nie było u Was i mam spore zaległości. Ale to tylko dlatego,że najpierw miałam grypę żołądkową, później siadły mi nerki i byłam ponad 2 tygodnie na antybiotykach, po augmentinie standardowo grzybica układu płciowego a na koniec znowu grypa:tak:
Dość już mam leżenia! Ale muszę do odwołania się oszczędzać!
Spadam poczytać co u Was, pooglądać maluszki:tak:

reklama
Niedawno spojrzalam na termometr i zobaczyłam, że na słońcu jest 43 stopnie!!! Dobrze, że mąż zrobił zapasy wody mineralnej:) Jest upał, ale chyba nie będę narzekać. Wolę to niż 15 stopni i deszcz.

A u nas wlasnie przeszla burza,powietrze teraz jest inne wiec nie ma takiej duchoty tylko chmóry na niebie i deszcz:-(
Torcik juz prawie gotowy,zostala wierzchnia dekoracja.
Co do czasu to nie tylko wam on smiga:-)ja tez pamietam jak niedawno czekałam na zblizajacy sie termin okresu a teraz juz 13 tydzien,ach jak to szybko zleciało:-)u mnie juz też brzusio widoczny sie robi az sama jestem w szoku:-)

kurde ledwo wyszlismy kosic trawe a tu juz burza na horyzoncie !!! udalo sie skosic tylko jedna czesc ... jutro jak by troche przeschlo sprobuje zwalczyc druga :)

Och burza, u nas ciągle ostatnio był tylko deszcz i chmury a burza nas omijała dużym łukiem.. A teraz natrzaskało i od razu lepiej się oddycha.. Ja uwielbiam burzę :D Dziś całą przesiedziałam na dworze :D :D

Witam :]
może się przyłączę do tematu " Grudzień 2009 "
Ja mam wyliczony termin na .... sylwestra :] dokładnie 31.12.2009, no ale wiadomo że rzadko rodzi się idealnie w terminie, mam nadzieję że "dotrzymam" do stycznia :))) ciążę znoszę idealnie od samego początku, obecnie jestem w 12 tygodniu. Zero objawów, jednak ok. raz w tygodniu miewam silne bóle głowy, które trawją 2-3 dni :/ czasem próbuję wziąść 1 paracetamol (podobno tylko to można brać ), ale zazwyczaj przestaje na chwilę, i znowu strasznie boli... no ale co zrobić. Jeśli chodzi o brzuch - no to już niestety nie mogę go ukryć :] myślałam że brzuchy rosną później, 4-5 miesiąc, no ale patrząc na siebie - zmieniłam zdanie :)
a u Was jak to jest z tym brzuchem/jak było ok. 12 tygodnia ?
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamuśki !

Witam nową Forumkę:)
Nasze brzuszki są w Albumie, więc zapraszamy do oglądnięcia:)
Mój szybko urósł:) Zdziwiłam się bo to pierwsza ciąża:)

Witam:tak: Kilka dni nieobecności miałam;-)
Tyle napisałeyście, ze wszystkiego nie przeczytam:-D

Dzidziula moja kopie jak szalona hehehe albo szalony;-)
A pogoda na mazurach okropna, duszno, parno, burza była ale i tak człowiek cały sie lepi.

Witam :]
może się przyłączę do tematu " Grudzień 2009 "
Ja mam wyliczony termin na .... sylwestra :] dokładnie 31.12.2009, no ale wiadomo że rzadko rodzi się idealnie w terminie, mam nadzieję że "dotrzymam" do stycznia :))) ciążę znoszę idealnie od samego początku, obecnie jestem w 12 tygodniu. Zero objawów, jednak ok. raz w tygodniu miewam silne bóle głowy, które trawją 2-3 dni :/ czasem próbuję wziąść 1 paracetamol (podobno tylko to można brać ), ale zazwyczaj przestaje na chwilę, i znowu strasznie boli... no ale co zrobić. Jeśli chodzi o brzuch - no to już niestety nie mogę go ukryć :] myślałam że brzuchy rosną później, 4-5 miesiąc, no ale patrząc na siebie - zmieniłam zdanie :)
a u Was jak to jest z tym brzuchem/jak było ok. 12 tygodnia ?
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamuśki !

no to nasze grono SYLWESTROWE sie powieksza :) (juz nas chyba jest ze 4) mi tez juz brzuszek wyskoczyl i nawet kupilam juz spodnie ciazowe bo rozporki sa meczace zwlaszcza jesli trzeba chodzic z rozpietym :)

a jeszcze sie wam nie chwalilam - ostatnio kolezanka zrobila mi mega prezent - przyslala mi pake z 6 bluzeczkami ciazowymi !!! takie ze w sam raz na lato :)

reklama
Ja również witam nowa forumowiczeke:-)ty piszesz odwrotnie co ja,ja mam wprawdzie termin z okresu na 06.01.2010 ale znajac zycie to pewnie bedzie roziazanie w grudniu:-)z usg ostatnio mi też wyszedl termin na 31.12.W pierwszej ciazy urodzilam w 37 tyg wiec mysle ze teraz bedzie podobnie.

GEORGINA ja weszlam w twój album i nie moge obejrzec zdjec?

Do góry