mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja to chyba powinnam na kolanach do czestochowy zapychac ze takich problemow nie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W maju bylo nie tak cieplo na gril. Teraz jest deszczowo ale w sumie cieplo i przy okazji czeresnie mozna pozrywac i apetyt o niebo lepszy ... Chociaz ja w sumie mam urodzinki pod koniec maja... Wlasciwie to w ogole bylo rozpoczecie osobistego grila... niedawno kupilismy ogrodek)))
Pozdrawiam nowa Grodniowke, tak o przyrost naturalny musimy dbac)))
Cale zycie walcze z bolem glowy ale teraz boli tylko czasami i wystarczy nurofen dla dzieci, pospac, mieta i jakos przechodzi, oklady nigdy nie pomogly. Kapiel to co innego, ale przeciez nie bardzo teraz mozemy... chyba ze w czystej letniej wodzie. Slyszalam tez ze mycie glowy w chlodnej wodzie pomaga (samo schylanie glowy podczas mycia juz jest dobre dla glowki)
Ja tez mieszkam w bloczysku ale nieopodal sprzedawaly sie dzialki wiec nabylismy. W dziecinstwie mieszkalam na wsi i czuje, ze moglabym na tym ogrodku zamieszkac... przynajmniej przez lato))). A dla dzieci to raj (o ile nie maja alergii...)
Jak juz sie nie da glowa ruszyc to pozostaje ja zostawic na miejscu, niech lezy, odpocznie, pewnie pod wieczor bol przejdzie a jak nie to tableta i juz... Czasami taki bol moze przejsc w nudnosci i to sie chyba nazywa migrena... wiem cos na ten temat...
Witamy Lublinianke)
MARZKA a powiedz mi ty jestes z Radomska w woj.Łódzkim?Jesli tak to niedaleko siebie mieszkamy:-)
ja też nie tak daleko od Was, pochodze z Bełchatowa, ale obecnie mieszkam w ŁodziTak dokładnie z tego Radomska, fakt Zduńska Wola nie tak daleko...:-)