Lilijka
Grudnióweczka 2009
Ojej..ale się tu ostro zrobiło:-)Z ta płcią..to bardzo delikatna sprawa:-)Moja Mama do dnia porodu nosiła chłopca(gin caly czas potwierdzal)..w dniu porodu jeszcze sprawdzali (ale to było 7 lat temu) a urodziła..dziewczynkę!Przez CC bo miala 43lata i poważną wade wzroku. Teraz aparaturę mamy naprawde świetną i doświadczony dobry gin może naprawdę okreslić płęc już wcześnie..mam kilka znajomych, które w 16 a jedna w 13 tygodniu miały potwierdzoną płeć..i tak było do końca ciąży.Na szczescie moim lekrzame prowadzącym jest oosba, która chyba jeszcze nie pomyliła się co do płci, a jak nie jest pewna to nie mówi że na 90% rodzicom, żeby sie nie nastawiali:-)Ja mam wizyte 10 lipca..to będzie już 20 tydzień-jak się dzidzia ładnie odsłoni..może cos zobaczę:-)
Marzka:-)Ja tez niskociśnieniowiec:-)Moje ciśnienie to 90/50 a puls..ledwo wyczuwalny, ciężko mi go zbadać:-)Np na wizycie u lekarza gina mam przeważnie 100/70 z emocji..i tak nisko:-)Kochana pij dużo wody, ona podnosi cisnienie, poprawia krażenie-ja dostalam takie zalecenie..i chyba dziala..bo w końcu pierwszy dzień bez zasłabnieć i bolu głowy!
My dzisiaj wybieramy sie na obiad imieninowy, wczoraj robiłam dziadkom tort szwarldzwaldzki:-)Wszysscy go lubimy..a akurat sa świeże wiśnie!mniam!
Jak ja sie cieszę z pogody..lato jest dla mnie tak łaskawe!Podczas takiej pogody jak teraz najlepiej sie czuję! Jest ciepło..ale powietrze rześkie..no i nie pali słońce!
Marzka:-)Ja tez niskociśnieniowiec:-)Moje ciśnienie to 90/50 a puls..ledwo wyczuwalny, ciężko mi go zbadać:-)Np na wizycie u lekarza gina mam przeważnie 100/70 z emocji..i tak nisko:-)Kochana pij dużo wody, ona podnosi cisnienie, poprawia krażenie-ja dostalam takie zalecenie..i chyba dziala..bo w końcu pierwszy dzień bez zasłabnieć i bolu głowy!
My dzisiaj wybieramy sie na obiad imieninowy, wczoraj robiłam dziadkom tort szwarldzwaldzki:-)Wszysscy go lubimy..a akurat sa świeże wiśnie!mniam!
Jak ja sie cieszę z pogody..lato jest dla mnie tak łaskawe!Podczas takiej pogody jak teraz najlepiej sie czuję! Jest ciepło..ale powietrze rześkie..no i nie pali słońce!