reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Za laseczki trzymam kciukasy zreszta jak zawsze oby nasze dzidziulki jak najdluzej siedzialy w brzuszkach. Jakos ponuro nic mi sie dzis nie chce ale trzeba sie ruszyc. NO i na allegro jeszcze pare rzeczy poszukam bo nie mam spiworkow ani kocyka i takie tam. Milego dzionka zycze a wogole w sobote bylismy u znajomych i zjadlam tyle co wszyscy a oni jeszcze ostro drinkowali wiec litry plynow do tego a ja sie ruszyc nie moglam mialam tak wypchany brzuchol jak kamien i taki jakby skurcz mnie lapal ale taki jak na njodze i ruzac sie nie moglam haha porazka juz nigdy sie tak nie objem no a moj skarb mnie wkolegowal we wracanie autem do domku taka foka ze mnie ale sobie poradzilam:)))

reklama
I jak sie witam !
NO to chyba mnie rozbiera jakies przeziebienie !! Nie mam sily na nic ,zaczyna pobolewac gardlo i jakos za bardzo jesc mi sie tez nie chce i jakies tylko popierdolki jem od rana !Teraz akurat pociskam rzodkiewki !

Dzisiaj bede robic nalesniki z pieczarkami ( ale to tylko dlatego ze nie mialam co zrobic z pieczarkami a jutro juz bbym je wyrzucila ) tak mnie naszlo przysypiajac.Bo od 7 rana jak wstalam naszykowac malego do szkoly ,przysypialam juz 2 razy ! Tragedia !
Tylko te smazenie nalesnikow mnie przeraza czy wystoje tyle w kuchni ehhhh se narobilam durna!

Czekam na paczki bo mam nadzieje ze dzisiaj reszta ich dojdzie juz sie nie moge doczekac! I mysle co by jeszcze zamowic ,ale chyba narazie mam wszystko i sie wstrzymam ,bede wiedziec czy czegos mi bedzie brakowac jak wsio podpchodzi do mnie !
Jutro zaczynam 36 tydzien !:cool2:

Jeju Aniula jak Ty mozesz tak wczesnie wstawac ja chodze spac o polnocy albo i lepiej ale za to spie do 9 jak mops hehe ostatnio mi nawet przeszlo moje klocie w sercu i ciezki oddech chyba maly sie jakos przesunal.
Mea dzieki za zmienienie mojej corci na syneczka kochana jestes ze pamietalas i to sama z siebie imie bedzie na dniach:)

Dzien dobry laseczki tez sie witam. Wczoraj tak jak kazdy poszlismy na cmentarz chociaz nikogo tu nie mamy ale znicza zapalic chcielismy nalazilam sie chyba z 4 km zrobilismy i nie mialam sily wracac do domu to tramwajem a tam ludzi tona i pierwszy raz mi ktos miejsca ustapil bo odpielam specjalnie plaszcz i sie wypielam hihi zadzialalo :) Ja juz po sniadanku moj skarb na silke pojechal zaraz jakis obiad wstawie i tyle. Ponuro u nas strasznie. Dzis chyba paczka z allegro mi przyjdzie nie moge sie doczekac zamowilam duzo rzeczy i bede ogladac hihi NO i lozeczko z poscielka dzis zamowimy tez z allegro bo juz nam sie nie chce jezdzic tyle i szukac bo to meczace plery mnie bola a tak poza tym to czuje sie spoko.
hej :) jak już wybierzesz jakieś łóżeczko daj linka bo ja nie potrafię się zdecydować :). U mnie ok ... ciąża się rozwija bez problemów, żadnych dolegliwości, tylko wciąż męczy mnie katar i nocny ból gardła ... już nie mam sił ... ehs ... uciekam pracować dalej ... pa

hej :) jak już wybierzesz jakieś łóżeczko daj linka bo ja nie potrafię się zdecydować :). U mnie ok ... ciąża się rozwija bez problemów, żadnych dolegliwości, tylko wciąż męczy mnie katar i nocny ból gardła ... już nie mam sił ... ehs ... uciekam pracować dalej ... pa
Spoko na pewno wrzuce linka stawiamy raczej na proste lozeczko nic wymyslnego a za to chce ladna posciel a ta droga jak cholerka :)

Cześć Kobietki, witam w pogodne dopołudnie, moje samopoczucie nie najgorsze, brzuszek trochę twardnieje, kości lekko pobolewają ale nie ma tragedii.:-)
Trzymam kciuki za Wojtysiową!I całą resztę leżakujących laseczek!:tak:
Obyśmy jak najdłużej pozostały w dwupakach, najlepiej do swoich terminów.

Spoko na pewno wrzuce linka stawiamy raczej na proste lozeczko nic wymyslnego a za to chce ladna posciel a ta droga jak cholerka :)
ja se chciałam łóżeczko ze spuszczanym bokiem całym.. ale dooopa bo one mają jeden góra dwa poziomy.. i to ten wyższy poziom znajduje sie mniej wiecej w połowie łóżeczka.. to kicham taki interes zeby tak nisko sięgac po dziecko.. i se bede miała normalne.. ale jak znam moją mamę to weźmie takie droższe.. z ładnymi bokami :-D a pościel bierzemy z Feretti tylko nie wiem za cholere jaki wzór :(
myslałam tez o Bondodo ale tam mi się wypelnienie nie podobało.. było czuć że jest jakościowo trochę gorsze od tego z Feretti.. :)

ja se chciałam łóżeczko ze spuszczanym bokiem całym.. ale dooopa bo one mają jeden góra dwa poziomy.. i to ten wyższy poziom znajduje sie mniej wiecej w połowie łóżeczka.. to kicham taki interes zeby tak nisko sięgac po dziecko.. i se bede miała normalne.. ale jak znam moją mamę to weźmie takie droższe.. z ładnymi bokami :-D a pościel bierzemy z Feretti tylko nie wiem za cholere jaki wzór :(
myslałam tez o Bondodo ale tam mi się wypelnienie nie podobało.. było czuć że jest jakościowo trochę gorsze od tego z Feretti.. :)
Ooo to ja nawet nie znam tych firm bo allegro tylko przegladalam ale moze podlukam jeszcze bo zastanawiam sie wlasnie nad posciela trudny wybor:)

reklama
Hehe, jaka wredota:-) Anka dawaj to zdjęcie. Ja też się wita z rana juz po prysznicu i sniadanku.
To ja Wam powiem dla odmiany ze mi się w ciązy podoba, a co;-) Śpię jak suseł, nic mnie nie boi a te kręcioły w brzuchu są przesłodkie- w każdym razie nie narzekam na nic. No ale to pewnie moje maleństwo sobie przy porodzie nadrobi i jak Wy juz będziecie po to ja bedę stekać i jęczeć... I potem jak będę zrzucać te 15 kg, hihi.
Lecę do biblioteki po materiały do seminarki, papatki

mam dokładnie tak samo jak Ty ;) ciąża najwyraźniej mi służy:) może nie do końca z tym spaniem, bo mam z tym małe problemy ale prucz zgagi to nie mam zadnych innych dolegliwości, śmigam jak młoda gazela;)

Do góry