reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dobry dzień. Piszecie że spać koło 23 chodzicie. Ja-wstyd się przyznać, po 21:00 to już zaczynam drugą fazę snu hehe. Jakoś mnie tak ścina i koniec, wstaje przed 8. Dzisiaj noc masakryczna-mały-nie wiem co mu się działo, fikał niemiłosiernie :confused: przewracałam się z boku na bok żeby go troche przytłumić, ale chyba mu się bardziej podobało bo kopał tak że chyba wszystkie paznokcie u nóg ma połamane :-D:-D:-D:-D
teraz też chwilkę nogi w górę i już wariuje.. zakręcony jak ruski słoik :p
miłego dzionka. Fajna pogoda jest, chyba ide liście pograbić :-p

reklama
Ooo to ja nawet nie znam tych firm bo allegro tylko przegladalam ale moze podlukam jeszcze bo zastanawiam sie wlasnie nad posciela trudny wybor:)
moja mama nam to funduje.. też chcielismy z allegro..ale jak dotknelam tej poscieli z Feretti to naprawdę coś świetnego..
kołderka i poduszka sa przeszywane także w razie prania i wirowania ten srodek sie nie zesypie w jedno miejsce.. :)
gdybym to ja kupowala też wolałabym dołozyc a mieć naprawde dobrą pościel..
my za komplet tzn ochraniacz poszewka na kołderke i poduszke , kołderka i poduszka damy 269zł bodajże..
teraz tylko niewiem czy jest w tym komplecie prześcieradło czy nie.. nie pamietam ;/
ogólnie wyliczylismy że cale łóżeczko z materacem wyjdzie nas ponad 500zł a powyżej 500zł w markusi jest rabat :p
a żeby wyszło taniej drugi komplet pościeli już mamy :) mama mi uszyła.. :) znalazła świetny material a że ma talent to popracopwała :) wiec tą drugą mamy niebiesko-zółto-różową w misie :) jak wszystko skompletuje od mamy do nas to bede sie chwalić.. póki co wiekszosc rzeczy jest u niej..:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaa i mam takie seksualne pytanko ]:-)
jeśli chodzi właśnie o seksik-już tu gdzieś pisałyście żeby się od ok 32 tygodnia powstrzymywać taak ? ale jeśli w gumce /to jest straszne../ to można dalej ?? cz wogóle lepiej tam nie drażnić nic ?

aaa i mam takie seksualne pytanko ]:-)
jeśli chodzi właśnie o seksik-już tu gdzieś pisałyście żeby się od ok 32 tygodnia powstrzymywać taak ? ale jeśli w gumce /to jest straszne../ to można dalej ?? cz wogóle lepiej tam nie drażnić nic ?
mi lekarz ostatnio mówil zeby od 36 tygodnia zaczac sie powstrzymywać a od 38 bezpieczniej w gumce..( raz już prubowalismy w tej ciąży i stwierdzam że po połogu pędze po jakieś antykopy :-D bo kto to widział cukierka w papierku jeść :-D ) apóźniej gdyby bobas nie chcial nam wyjść to owszem mozemy se pouzywać bez gunki tak na zakonczenie.. :-D bo potem abstynencja :(
co jak co ale tego seksu to mi bedzie brakować :-D

My w sobotę kupiliśmy materac kokosowy, zamówiliśmy wózek i fotelik. Mam już praktycznie wszystko do szpitala i wyprawkę na pierwsze tygodnie w domu, pieluchy więc powoli mogę się pakować. Została do dokupienia jeszcze wanienka i termometr kąpielowy. A reszta wyjdzie w praniu.;-)

CZEŚĆ KOCHANE!!!
Wypuścili mnie wreszcie, od ostatniego razu skurczy praktycznie nie było, rozwarcie się nie powiększa, szyjka skrócona w 50%. Ciśnienie się unormowało. Spadłam z wagi 3 kilo, także i woda się nie zatrzymuje tak w organizmie.
Także leżę już w domku. Nawet nie będę próbować Was nadrobić, bo nie uda mi się to (ale napewno przejrzę), a Wy streśćcie mi co się działo??? Wiem, że i u Karnitynki jajeczka? :-)

ja se chciałam łóżeczko ze spuszczanym bokiem całym.. ale dooopa bo one mają jeden góra dwa poziomy.. i to ten wyższy poziom znajduje sie mniej wiecej w połowie łóżeczka.. to kicham taki interes zeby tak nisko sięgac po dziecko.. i se bede miała normalne.. ale jak znam moją mamę to weźmie takie droższe.. z ładnymi bokami :-D a pościel bierzemy z Feretti tylko nie wiem za cholere jaki wzór :(
myslałam tez o Bondodo ale tam mi się wypelnienie nie podobało.. było czuć że jest jakościowo trochę gorsze od tego z Feretti.. :)
Mi właśnie też mama funduje pościel i łóżeczko. Ja cgciałabym łożeczko z szufladą, no i podoba mi się ta pościel "Mamo tato" z haftem :) cudna jest ... ale sporo kosztuje :/ no zobaczymy co ta moja mamuśka wymyśli :)

CZEŚĆ KOCHANE!!!
Wypuścili mnie wreszcie, od ostatniego razu skurczy praktycznie nie było, rozwarcie się nie powiększa, szyjka skrócona w 50%. Ciśnienie się unormowało. Spadłam z wagi 3 kilo, także i woda się nie zatrzymuje tak w organizmie.
Także leżę już w domku. Nawet nie będę próbować Was nadrobić, bo nie uda mi się to (ale napewno przejrzę), a Wy streśćcie mi co się działo??? Wiem, że i u Karnitynki jajeczka? :-)
NO wkoncu !!!!!! Bom miala zas dzisiaj pisac esa do ciebie !!!!Jak tam Danielek? Grzeczny chlopczyk i sobie zdecydowal posiedziec jeszcze troszke u mamusi !!!!!!
Odpoczywaj i lez !!!! Bo w dupsko dam !!!

reklama
CZEŚĆ KOCHANE!!!

Dobrze ze jesteś już w domu! Odpoczywaj i się oszczędzaj:tak:

Do góry