reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
trzeba bylo odpowiedziec "bylo dobrze ale mamusia juz wrocila"
nie wiedziałam zbytnio co sie dzieje..
odbaknęłam jej za to że pół nocy nie spałam i żeby sobie poszła bo własnie wpadałam w głęboki sen..
no to ona 'oj Aniuś to ja Cie obudziłam.. to juz ide..'
nie kuva beret sama sie obudziłam..

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
własnie mi brzuch spadł..
tzn sie widzę to gołym okiem i stanik mi sie poluzował..
Mała kopała kopała nagle zjechala w dół..:szok::szok::szok::szok::szok:
razem z brzuchem..
chyba zrobie zdjęcie co ocenicie..

To sie ciesz ze chociaz sie toba interesuje:tak:moja sie nigdy nie pyta jak sie czuje:no:a kij jej w oko:-D
\pfff nie musi się interesowac mną :-D tak mi będzie lepiej..
wyjechali w piatek nawet nie zapytali czy bedziemy w domu.. czy nie jedziemy gdzies..
psa zostawili głodnego.. kota też.. ;|
to sie przed chwila zapytali czy kot nakarmiony czy pies nakarmiony..;|
na co ja ze nas też nie było bo nikt nie pytal czy bedziemy i nakarmimy zwierzaki :-D
a bylismy ofc :-D

\pfff nie musi się interesowac mną :-D tak mi będzie lepiej..
wyjechali w piatek nawet nie zapytali czy bedziemy w domu.. czy nie jedziemy gdzies..
psa zostawili głodnego.. kota też.. ;|
to sie przed chwila zapytali czy kot nakarmiony czy pies nakarmiony..;|
na co ja ze nas też nie było bo nikt nie pytal czy bedziemy i nakarmimy zwierzaki :-D
a bylismy ofc :-D
Hehe, jaka wredota:-) Anka dawaj to zdjęcie. Ja też się wita z rana juz po prysznicu i sniadanku.
To ja Wam powiem dla odmiany ze mi się w ciązy podoba, a co;-) Śpię jak suseł, nic mnie nie boi a te kręcioły w brzuchu są przesłodkie- w każdym razie nie narzekam na nic. No ale to pewnie moje maleństwo sobie przy porodzie nadrobi i jak Wy juz będziecie po to ja bedę stekać i jęczeć... I potem jak będę zrzucać te 15 kg, hihi.
Lecę do biblioteki po materiały do seminarki, papatki

Ostatnia edycja:
Witam się po weekendzie
młody w przedszkolu, śniadanko zjedzone, zabieram się zaraz za sprzątanko i gotowanie zupki. Mam dziś wizytę w Warszawce, dopiero na 17-stą, więc muszę coś chłopakom przygotować. Jak się ogarnę to zabiorę się za nadrabianie forum. Mam nadzieję, że wszystko u was dziewczyny ok?

reklama
Dzien dobry laseczki tez sie witam. Wczoraj tak jak kazdy poszlismy na cmentarz chociaz nikogo tu nie mamy ale znicza zapalic chcielismy nalazilam sie chyba z 4 km zrobilismy i nie mialam sily wracac do domu to tramwajem a tam ludzi tona i pierwszy raz mi ktos miejsca ustapil bo odpielam specjalnie plaszcz i sie wypielam hihi zadzialalo :) Ja juz po sniadanku moj skarb na silke pojechal zaraz jakis obiad wstawie i tyle. Ponuro u nas strasznie. Dzis chyba paczka z allegro mi przyjdzie nie moge sie doczekac zamowilam duzo rzeczy i bede ogladac hihi NO i lozeczko z poscielka dzis zamowimy tez z allegro bo juz nam sie nie chce jezdzic tyle i szukac bo to meczace plery mnie bola a tak poza tym to czuje sie spoko.

Do góry