reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

moja mama nam to funduje.. też chcielismy z allegro..ale jak dotknelam tej poscieli z Feretti to naprawdę coś świetnego..
kołderka i poduszka sa przeszywane także w razie prania i wirowania ten srodek sie nie zesypie w jedno miejsce.. :)
gdybym to ja kupowala też wolałabym dołozyc a mieć naprawde dobrą pościel..
my za komplet tzn ochraniacz poszewka na kołderke i poduszke , kołderka i poduszka damy 269zł bodajże..
teraz tylko niewiem czy jest w tym komplecie prześcieradło czy nie.. nie pamietam ;/
ogólnie wyliczylismy że cale łóżeczko z materacem wyjdzie nas ponad 500zł a powyżej 500zł w markusi jest rabat :p
a żeby wyszło taniej drugi komplet pościeli już mamy :) mama mi uszyła.. :) znalazła świetny material a że ma talent to popracopwała :) wiec tą drugą mamy niebiesko-zółto-różową w misie :) jak wszystko skompletuje od mamy do nas to bede sie chwalić.. póki co wiekszosc rzeczy jest u niej..:)

Feretti tez jest na allegro ! Widzialam ja sliczna jest ta posciel !

Feretti na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Jestem już w szpitalu. Niepotrzebnie się głodzilam. Badania będę miała dopiero jutro i ciśnienie przy przyjęciu na oddział było powalające 165/98. Dostałam ogrom leków i mam leżeć na boku. Ktg wykazało dość mocne i częste skurcze no i zalecenie by leżeć na boku

Jestem już w szpitalu. Niepotrzebnie się głodzilam. Badania będę miała dopiero jutro i ciśnienie przy przyjęciu na oddział było powalające 165/98. Dostałam ogrom leków i mam leżeć na boku. Ktg wykazało dość mocne i częste skurcze no i zalecenie by leżeć na boku
NO kurde mac ty sie trzymaj kobieto !!!!!!! Mam nadzieje ze cisnienie podskoczylo z przejecia jezeli chodzi o szpital! Sluchaj sie lekarzy bedzie dobrze trzymam kciuki !!!!

czyli podobnie jak u mnie.
trzymaj się Kochana, obyś nie miała takich akcji jak ja! fajnie, że masz ze sobą laptopa to będziesz informować nas na bieżąco :tak:

czyli podobnie jak u mnie.
trzymaj się Kochana, obyś nie miała takich akcji jak ja! fajnie, że masz ze sobą laptopa to będziesz informować nas na bieżąco :tak:
moim laptopem jest telefon:) ciężko się trochę posługuje na forum bo dużo opcji jest ale daje radę. Będę mogła poczytać co u was i na bieżąco was informować co się ze mną dzieje:-)

wiadomo im dłużej tym lepiej ale już chwilami jestem bardzo znudzona ta ciążą ze względu na to że tyle nie przyjemności mnie spotyka... jeszcze teraz głodna jestem jak wilk, pożarłabym wszystko co by mi się nawinęło:-D
Jeszcze nie tak dawno zastanawiałam się jak można mieć dość ciąży. Ale zrozumiałam wczoraj kiedy ledwo wstawałam z kanapy (ból pleców) i kiedy ledwo chodziłam spacerkiem na cmentarze. Może akurat tylko ostatnio tak źle się czuję i będą poprawki, ale możliwe, że już nie. A w nocy jak chcę się przekręcić na bok to ciężko mi ''odkleić'' plecy od łóżka:-)

Hej dziewczyny, ja już w domku :-):-)
Miałam rano iść na badania, alllle okazało się, że nie mam pojemnika na mocz- dałabym sobie rękę obciąć, że jeszcze był w domu a tu surprice. Wkurzyłam się, bo planowałam pójść na 2-3 h do pracy i takim sposobem upiekłabym dwie pieczenie na jednym ogniu- jedno wyjście do centrum. Będę musiała iść jutro rano- a na dodatek przypomniałam sobie a bardziej skojarzyłam, że moj B wyjeżdża na kilka dni to i tak będę musiała zawieźć Miśka do szkoły - szkołe ma w centrum a mieszkamy na obrzeżach.:-:)-:)-(

Zauważyłam też, że stan szpitalnych mam się nie zmienia, jednej udało się wyjść- ku wielkiej mojej radości, jakoś dziwnie przeżywam wasze pobyty w szpitalu, a kolejna tam zaległa :-:)-:)-(. Ja ze swojej strony oferuję trzymanie kciuków za szybki powrót do domu- oczywiście w dwupaku :-):-):-)

reklama
Hej laski. Sorki, że piszę dopiero teraz ale miałam kłopoty z netem:-(
Po wizycie u gina super:-D szyjka twarda nmic się nie skraca a te moje bóle brzucha, które mu opisałam uznał za normalne na tym etapie ciąży zwłaszca, że no-spa mi pomaga na nie. Tak więc z powodu idealnych warunków wizyta za miesiąc chyba, że coś by się działo...
Mały waży 1966g-myślałam, że wiecej no ale może nie będzie z niego taki klocek:-D najważnejsze, że nadal wygląda jak pyza:-D:-D:-D
A ostatnie informacje-złapałam choróbsko-przeziębienie....:eek::-(

Buziaki
O ja też myślałam, że Twój Bączuś będzie więcej ważył. Dziś się dowiem ile moja Perełka waży, oby ponad 2kg:-) Jakoś ta bariera mi się podoba bo już to najgorsze za nami. Pauluś super, że szyjka ładnie trzyma:-)

Do góry