reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
mam szybka wiadomosc od jutki !!
dziewczynki maja sie dobrze ale mamusia jest strasznie zabiegana !! napisala ze pojawi sie na BB jutro i cos wiecej napisze !!

Aż strach tutaj zaglądać, coraz więcej dziewczyn walczy ze skurczami na poważnie. :-:)-:)-( Już trzy :-:)-:)-:)-(
Dobrze, że chociaż czas się posuwa- najpóźniejsze grudniowiczki wskoczyły już 32 tydzień i wszystkie są już w 8 miesiącu.
A listopadówek przybywa- już codziennie ktoś dochodzi- robi się gorąco, cobyśmy my zaczęły jak najpóźniej

No i oczywiście znowu jak ja jestem to nikogo nie ma :-:)-:)-(
Rano lecę na badania- jak miiiii się nieeeeee chce i do pracy, ale planuję wcześnie wrócić-
trzymajcie się ciepło w dwupakach i nie produkujcie za dużo stron- zresztą i tak nie słuchacie moich próśb:tak::tak::tak:

oj Monia o takiej porze to chyba wiekszosc z nas już niezłego komara przycina.. :p
ja potrafie wytrzymac do 23 maksymalnie ale to jeszcze w pozycji stojącej bo nawet na siedząco zdarza mi sie zasnąć :-D
się witam sie z rana :p
powiem wam ze moja niunia chyba się przekreciła..
jedziemy sobie wczoraj samochodem.. nagle poczulam takie wypiecie i jakby mi sie cos przewróciło do dołu.. ale tak mnie przy tym ponaciagala łobuziara jedna że zasyczałam.. a Bartek chciałam zawracać i do szpitala mnie zabierać :-D
to ja lece dalej spać..
si ju lejter :)

WITAM SIE Z RANKA A ja od 5 spac nie moglam i odprawilam męzunia do pracy i ... pomyślałam zajrze na BB a tu tylko 6 stron do nadrobienia:-) a pozatym Wczoraj widziałam mojego Bratanka na 2 min jeju ale on maleńki (55 cm 3960g ) a mi sie wydawał tyci tyci taka kruszynka jeee hehe i pomyslec ze za chwile same bedziemy takich miec.... :-) slicznastych bobasów ;-)

Troche żałuje za na cmentarz jechałam bo mnie i owiało i ludzie sie pchali w autobusie tak to jest jechac autobusem .... i nawet miejsca nie ustapią.... no ale sama chciałam jechac:-D wiec nie ma co narzekac:tak:

.... więc czekam na męzunia az wróci z pracy i dziś siedzimy w domu i sie grzejemy :-D żeby gorzej nie było i w gardełko nie poszło.........

... no usnąć juz chyba nie usne........

oj Monia o takiej porze to chyba wiekszosc z nas już niezłego komara przycina.. :p
ja potrafie wytrzymac do 23 maksymalnie ale to jeszcze w pozycji stojącej bo nawet na siedząco zdarza mi sie zasnąć :-D
się witam sie z rana :p
powiem wam ze moja niunia chyba się przekreciła..
jedziemy sobie wczoraj samochodem.. nagle poczulam takie wypiecie i jakby mi sie cos przewróciło do dołu.. ale tak mnie przy tym ponaciagala łobuziara jedna że zasyczałam.. a Bartek chciałam zawracać i do szpitala mnie zabierać :-D
to ja lece dalej spać..
si ju lejter :)

Moja mał♣a za to zaczęła wczoraj pod wieczór takie bolesne piruety robić i było widać jakby lezała w poprzek... mam nadzieje ze to tylko pozory.. byla wyjatkowo mocno nieznosna az mialam dosc i musialam troche pochodzic i na 15 min byla cisza...

Widzę że już 14 listopadówek rozpakowanyh.... rozkręciły się dziewczyny...

A ja taka magiczną mam ochotę czegoś się napić i coś sobie zjeść że brak słów... ale postanowiłam wytrzymać bo jak pójdę dziś do tego szpitala na czczo to jeszcze mi dzis badania zrobią ewentualnie mocz jutro dopiero bo chyba żadna z nas nie mogłaby tyle wyrzymac...

o 9 zmierzam do szpitala.. im szybciej tym lepiej dla mnie bo szybciej zjem:-) hehe w razie czego piszcie do mnie co się dzieje... no i co z wojtysiowa i innymi dziewczynami które już są w ostateczności.

Buziaki kochane... bede zagladac do was z tel. ale tam to ciezko operuje sie na BB takze nie wiem czy sie odnajde:-D

Moja mał♣a za to zaczęła wczoraj pod wieczór takie bolesne piruety robić i było widać jakby lezała w poprzek... mam nadzieje ze to tylko pozory.. byla wyjatkowo mocno nieznosna az mialam dosc i musialam troche pochodzic i na 15 min byla cisza...

Widzę że już 14 listopadówek rozpakowanyh.... rozkręciły się dziewczyny...

A ja taka magiczną mam ochotę czegoś się napić i coś sobie zjeść że brak słów... ale postanowiłam wytrzymać bo jak pójdę dziś do tego szpitala na czczo to jeszcze mi dzis badania zrobią ewentualnie mocz jutro dopiero bo chyba żadna z nas nie mogłaby tyle wyrzymac...

o 9 zmierzam do szpitala.. im szybciej tym lepiej dla mnie bo szybciej zjem:-) hehe w razie czego piszcie do mnie co się dzieje... no i co z wojtysiowa i innymi dziewczynami które już są w ostateczności.

Buziaki kochane... bede zagladac do was z tel. ale tam to ciezko operuje sie na BB takze nie wiem czy sie odnajde:-D
oj biedna.. :p
ja bym nie wytrzymała nie jeść.. :-D
wracaj prędko kobieto do nas ! :)

oj biedna.. :p
ja bym nie wytrzymała nie jeść.. :-D
wracaj prędko kobieto do nas ! :)

Postaram się jak najszybciej jak to tylko możliwe:-)
No chyba że okaże się że moja dzidziula ma byc juz ze mną na świecie.. już nie jest tak źle zaczął mi się dziś 36 tydzień więc tragedii nie ma... ale najbardziej mi zależy by jak najszybciej być w domu obok męża i móc z wami swobodnie na BB pisać radosne rzeczy;-)

reklama
Postaram się jak najszybciej jak to tylko możliwe:-)
No chyba że okaże się że moja dzidziula ma byc juz ze mną na świecie.. już nie jest tak źle zaczął mi się dziś 36 tydzień więc tragedii nie ma... ale najbardziej mi zależy by jak najszybciej być w domu obok męża i móc z wami swobodnie na BB pisać radosne rzeczy;-)

Ale lepiej niech Juleczka jeszcze 2 tyg poczeka:tak:i moze wyskakiwac:-)

Do góry