reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
monia co do naszych dziewczyn to cherie pisala wczoraj - nie ma od niej zbytnio optymistycznych wiesci, miala wczoraj sporo skurczow i strasznie skaczace cisnienie ... pozostaje nam trzymac kciuki ...
elizka tez lezy i nie grozi jej wstawanie z lozka - nieciekawa tam jest sytuacja ... a do jutki pisalam smsa ale narazie sie nei odezwala !!

Ale sobie porę na pogawędki wybrałam , nikogo oprócz mnie jak widzę tutaj nie ma- no cóż trudno :-):-):-) będę musiała to przeżyć, ok 14 idę na cmentarz - i wrócę zapewne padnięta późnym wieczorem
pa laseczki

Ja też zawsze tak trafię że mało kto siedzi:-):-):-)
A dziś z nudów postanowiłam poczytać początkowe posty...od 1 do wtedy kiedy się zapisałam:-) Jestem koło 100!!! I co zauważyłam...myślałam że pierwszymi grudnióweczkami były Aśka i Mea (tak sobie wymyśliłam bo najwięcej się udzielają:-)) a tu nie!!! Do 100 strony jest Maarta Lilijka i Martuśka i emwu, Kulaszula której teraz jest mniej i właśnie Asia dołączyła!! I sporo dziewczyn które już wcale się nie odzywają!

A od Reve dalej żadnych wiadomości? Jakoś długo się nie odzywa!

dobry dzień ;-)
ja cmentarza dzisiaj nie odwiedzam bo nie mam sily, wyslalam delegacje :happy2:
poluje na mnie jakies przeziebienie, ale nie daje sie, wlaczamy na noc nawilzacz powietrza, zobacze jak to podziala, sasiedzi dookola ostro grzeja i u nas powietrze suche

jutro ide na kontrole i odbieram wyniki siuskowe, hbs, owa,
ciekawa jestem jak szyjka bo ostatnio troche swirowala, moze sie cos tam juz zaczelo przygotowywac...

milej niedzieli wszystkim

a coz tak na raz zmiana pracy i wynocha ?? czyzby maz pracowal u rodzicow ??
nie nie nie jeszcze tego by brakowalo:-D
zmiania pracy w celu ulepszenia budzetu domowego;-)
a ewakuacja dlatego ze chyba nie jestesmy sie w stanie dogadac....
mam nadzieje ze przed wiosna juz nas tu nie bedzie..chyba ze bedzie tak jak do tej pory to mysle ze szybciej...

ciagnie mnie dalej na mietowe a wszystkie dropsy juz wyzarlam :blink:

no i mamy listopad juz, planuje zrobic pranie dzieciowych rzeczy, spakowac juz torbe no i zapisac Mala do przychodni bo w szpitalu chca wiedziec gdzie przeslac jej karte pozniej, na szczescie przychodnia w naszym bloku na parterze :cool2:

Ja też zawsze tak trafię że mało kto siedzi:-):-):-)
A dziś z nudów postanowiłam poczytać początkowe posty...od 1 do wtedy kiedy się zapisałam:-) Jestem koło 100!!! I co zauważyłam...myślałam że pierwszymi grudnióweczkami były Aśka i Mea (tak sobie wymyśliłam bo najwięcej się udzielają:-)) a tu nie!!! Do 100 strony jest Maarta Lilijka i Martuśka i emwu, Kulaszula której teraz jest mniej i właśnie Asia dołączyła!! I sporo dziewczyn które już wcale się nie odzywają!

A od Reve dalej żadnych wiadomości? Jakoś długo się nie odzywa!

kochaaana ja dolaczylam dopiero pod koniec maja!!

ciagnie mnie dalej na mietowe a wszystkie dropsy juz wyzarlam :blink:

no i mamy listopad juz, planuje zrobic pranie dzieciowych rzeczy, spakowac juz torbe no i zapisac Mala do przychodni bo w szpitalu chca wiedziec gdzie przeslac jej karte pozniej, na szczescie przychodnia w naszym bloku na parterze :cool2:

nie wiem czy mozesz zapisac dziecko do przychodni przed urodzeniem !! po prostu w szpitalu podajesz do ktorej przychodni maja wyslac info !! i tyle !

ide ogladac F1

reklama
Witam widzę że coś pusto się zrobiło. Ja wysłalam delegację na cmentarz a sama leżę, obiadek przyjechał, zjadłam potem mała riccore i ciasto od mamy. Dziś mały bryka nieźle, nie da mi się zdrzemnąć, w nocy też miałam pobudki. Pozdrawiam wszystkie koleżanki i życzę miłej niedzieli.:-)

Do góry