mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Te suwaczki tak dziwnie pokazują, wg mnie ja skończyłam 35 tyg, teraz zaczynam 36
te suwaczki zawsze pokazuja skonczony tydzien ciazy !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te suwaczki tak dziwnie pokazują, wg mnie ja skończyłam 35 tyg, teraz zaczynam 36
Ale sobie porę na pogawędki wybrałam , nikogo oprócz mnie jak widzę tutaj nie ma- no cóż trudno :-):-):-) będę musiała to przeżyć, ok 14 idę na cmentarz - i wrócę zapewne padnięta późnym wieczorem
pa laseczki
nie nie nie jeszcze tego by brakowaloa coz tak na raz zmiana pracy i wynocha ?? czyzby maz pracowal u rodzicow ??
Ja też zawsze tak trafię że mało kto siedzi:-):-):-)
A dziś z nudów postanowiłam poczytać początkowe posty...od 1 do wtedy kiedy się zapisałam:-) Jestem koło 100!!! I co zauważyłam...myślałam że pierwszymi grudnióweczkami były Aśka i Mea (tak sobie wymyśliłam bo najwięcej się udzielają:-)) a tu nie!!! Do 100 strony jest Maarta Lilijka i Martuśka i emwu, Kulaszula której teraz jest mniej i właśnie Asia dołączyła!! I sporo dziewczyn które już wcale się nie odzywają!
A od Reve dalej żadnych wiadomości? Jakoś długo się nie odzywa!
ciagnie mnie dalej na mietowe a wszystkie dropsy juz wyzarlam
no i mamy listopad juz, planuje zrobic pranie dzieciowych rzeczy, spakowac juz torbe no i zapisac Mala do przychodni bo w szpitalu chca wiedziec gdzie przeslac jej karte pozniej, na szczescie przychodnia w naszym bloku na parterze![]()