mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja poogladalam formule i za chwile chyba pojedziemy jeszcze raz na cmentarz
tylko teraz cieplej musze sie ubrac !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny.Przepraszam,że przeszkadzam,ja jestem z wątku Mamusie staraczki 2009.Mam pytanie czy wiecie co z Maggie_f ??Bo wiemy z dziewczynami że miała mieć usg w czwartek 29 października i martwimy sie co u niej bo nic sie nie odzywa
Mimo to dziękuje za odpowiedźostatniego posta maggie pisala 28.10 ... potem juz sie nie odezwala i niestety nie zostawila na siebie namiaru ;( wiec za bardzo ci nie pomozemy ...
Asiu ja z wlasnego doswiadczenia napisze, ze brzuch mi twardnial i to jedyna "przepowiednia" jaka mialam przed porodem z Alkiem. Ogolnie te skurcze Braxtona-Hicksa sa wlasnie skurczami przepowiadajacymi i swiadczy to jedynie o tym, ze macica sie przgotowuje. Ja osobiscie wyrazniej je czuje teraz w drugiej ciazy niz w pierwszej. Czop mi wcale nie odszedl wczesniej za pierwszym razem a tak na to czekalam
Jeszcze raz to Na 90% Braxton-Hicks
Tez bede ta Lawine ogladacuu jaka cisza od ranaw sumie niedziela-czas się wyspać itp :] mnie mały skopał o 7 rano-chyba głodny, to zeszłam na pyyszną jajeczniczkę z wiejskich jajek od babci
) jeszcze sprzątnąć kuchnię, pozmywać gary, i zająć się sobą :] później groby i do rodzinki na popołudnie. A wieczorkiem jakaś Lawina na tvn,zobaczy sie co to :]
miłej niedzieli ciaoo