reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

uu jaka cisza od rana :p w sumie niedziela-czas się wyspać itp :] mnie mały skopał o 7 rano-chyba głodny, to zeszłam na pyyszną jajeczniczkę z wiejskich jajek od babci :)) jeszcze sprzątnąć kuchnię, pozmywać gary, i zająć się sobą :] później groby i do rodzinki na popołudnie. A wieczorkiem jakaś Lawina na tvn,zobaczy sie co to :]
miłej niedzieli ciaoo

reklama
Czesc dziewczyny:-)ja wlasnie szamie sniadanko,zaraz musze zazyc leki i zabiore sie za szykowanie;-)trzeba ladnie wygladac bo rodzinka bedzie sie przygladac;-)zeby nie bylo ze ciaza zabiera mi urode;-):-D:-D
My jedziemy najpierw na groby do mojego meza,potem jedziemy do moich dziadkow zapalic znicze i moze pozniej do rodzinki na jakas kawusie i ciasto:-)U nas jak narazie ladny mrozik widac,szron za oknami ale wychodzi slonce wiec chyba nie bedzie tak zle:-)
Nie wiem czy uda mi sie jeszcze zajrzec do was przed wyjazdem ale wieczorkiem chyba dopiero.

A i wczoraj napisalam sms-a do Wojtysiowej jak tam u niej ale ona jak narazie nic nie odpisala:no:ciekawe jak u niej?

mnie zerwal na nogi budzik ... bywa i tak ... no ale musialam nastawic zupe, przygotowac miecho na obiadek i skonczyc wczoraj zaczete ciasto :) teraz jeszcze ide umyc glowe zeby na cmentarz nie jechac z taka czupryna :) potem akcja budzenia meza i jajecznica na bekonie !!! mniaaaam

dzis to tu faktycznie bedzie cicho ale to pewnie dlatego ze wszyscy maja cos w planach na ten dzien !!

A ja dzis mam dzień bez planów. No może pouczyc bym sie chciała. Na cmentarz sie nie wybieramy a i do znajomych czy rodziny nie bardzo bo wszyscy wybyli- uroki pozostania w mieście studenckim na weekend.
Ale głoda dzis mam- dosłownie wciągam a nie jem;-)
Miłego dnia dziewczynki, nie forsujcie sie za bardzo na tych spacerach

Witam się z rana, nadgoniłam i uciekam.
Będziemy robić ciasto
Ciasto orzechowiec świąteczny - dodany przez anullka7 - MojeCiasta.pl Przepisy kulinarne na najlepsze ciasta - Pieczenie ciast to sztuka

moze masz racje ... ale tam to wlasnie w kontrascie z biustem tak wtgladalo ...

czytalam wlasnie art na onecie o zachowaniu sie staruszkow w komunikacji miejskiej ... chamowa taka ze szkoda slow !! moze macie ochote poczytac ?? jak bym slyszala komentarze u mnie w kolejce do laboratorium jak wchodzic chce bez czekania !!

"Kobieta w ciąży i starcy

Wśród internautów, którzy mieli nieprzyjemne doświadczenia związane z podróżowaniem środkami komunikacji miejskiej z osobami starszymi, dość pokaźną grupę stanowiły kobiety w ciąży. Najczęściej padały ofiarami słownych ataków, w przeważającej części ze strony niemłodych już mężczyzn. Jeden z takich przypadków relacjonuje mm: "Kobieta zwraca się do pana, który siedzi na miejscu matki z dzieckiem, aby jej ustąpił miejsca. Pan na to: »Ja ci tego dzieciaka nie zrobiłem« i dumnie siedzi nadal".

"Nie dość, że zajęła nam nasze miejsca, udaje, że nie słyszy, to jeszcze się sk***a" - usłyszała luna, gdy była w 9. miesiącu ciąży i siedziała w niemal pustym autobusie. "Puszcza się taka gówniara z byle kim, a potem miejsce chce zabrać starszej osobie!", "Rozkłada taka nogi, a potem siadać chce" - słyszała Dora, gdy, będąc w ciąży, chciała usiąść w autobusie. Stojąca w sklepowej kolejce trelek w 8. miesiącu ciąży została przepuszczona przez jedną ze stojących wcześniej kobiet, która "grzecznie spytała, czy inni klienci też się na to zgadzają. Wszyscy sie zgodzili, oprócz jednego starszego pana, który rzekł: »jakby się gówniara nie pieprzyła, to by brzucha nie miała«".

Darky z kolei rozmawiała w autobusie ze starszą wiekiem współpasażerką, która opowiadała, że "jak sama miała 25 lat i była w ciąży, to też leciały w jej stronę obraźliwe teksty i to właśnie od osób starszych. A to, że się puściła, że się kur... na prawo i lewo. Kiedyś jakiś dziad zaczął jej robić wymówki, że skoro taka szczeniara latała za chłopami, to równie dobrze może sobie postać w autobusie". I obie zastanawiały się, skąd bierze się wśród mężczyzn taka niechęć względem kobiet „z brzuszkiem"."

:szok::szok::szok:

Georgina ja też mam nadzieję, że się rozpakujemy przy terminie a mi najbardziej by 4.01.2010 odpowiadał. A. miałby prezent na rocznicę ślubu :-D

Agatka niezła gagatka, rządzi i tyle. Tak swoją drogą to może ona ma wasze charakterki? takie 2 w 1:-D

WITAM SIE ... I ZACZYNAMY LISTOPAD :-) SUPER niech tak samo szybko zleci jak pazdziernik i bedzie sztosik:-) ......... ja nie spie juz od 4 rano praktycznie maly postanowil dac mamusi wycisk za wszystkie czasy i nie moglam zasnac ......... no a pozniej czeka mnie cmentarz..... i moze uda mi sie zobaczyc bratanka :-D jak uda sie wbic do szpitala bo za bardzo niechca wpuszczac... milego dnia wam zycze....

gratuluje zostania ciocia i młody bedzie miał kompana do zabawy:blink:

No wlasnie dwóch chłopakow beda pewnie niezle rozrabiac :-D

Agatka niezła gagatka, rządzi i tyle. Tak swoją drogą to może ona ma wasze charakterki? takie 2 w 1:-D

jesli ona ma nasze razem charakterki to juz wyjdzie z tego mieszanka wybuchowa !! strach sie bac normalnie !! ale ja tam ciagle licze ze jakos sie dogadamy, raz w kwestii obracania sie a dwa w kwestii doczekania do nowego roku !!

WITAM SIE ... I ZACZYNAMY LISTOPAD :-) SUPER niech tak samo szybko zleci jak pazdziernik i bedzie sztosik:-) ......... ja nie spie juz od 4 rano praktycznie maly postanowil dac mamusi wycisk za wszystkie czasy i nie moglam zasnac ......... no a pozniej czeka mnie cmentarz..... i moze uda mi sie zobaczyc bratanka :-D jak uda sie wbic do szpitala bo za bardzo niechca wpuszczac... milego dnia wam zycze....

No wlasnie dwóch chłopakow beda pewnie niezle rozrabiac :-D

wika dajcie im jeszcze odsapnac !!

wika dajcie im jeszcze odsapnac !!

Mały sie nie zmeczył bo przec CC a do mamy nie mam zamiaru isc bo sama bym niechciala nalotu rodzinki a malego tylko przez szybe na chwile bo obok cmentarz jest wiec po drodze specjalnie bym nie jechala bo sama nie chce zeby nawal rodzinki byl sama wole po 2 tyg niech przychodza jak sie oswoje z malym itd ... bo wiem ze tak jest dobrze... i dla mamy i dla malego ...

reklama
Do góry