reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Pytanie do tych co maja rozejscie pipki :p jak siedzicie i zlaczycie kolana troche mocniej do siebie to boli was sikawka? Chodzi mi o ta nieszczesnà košč?

troche tak ale nie jakos super bardzo ... z reszta mi juz chyba przechodzi albo sie do tego bolu przyzwyczailam!!
bardziej mnie wkurza ta dretwiejaca reka ... gin mi kazal ja ciagle cwiczyc ale rano jest masakra !!

troche tak ale nie jakos super bardzo ... z reszta mi juz chyba przechodzi albo sie do tego bolu przyzwyczailam!!
bardziej mnie wkurza ta dretwiejaca reka ... gin mi kazal ja ciagle cwiczyc ale rano jest masakra !!
Co do bolu ja sie nie moge przyzwyczaic i stwierdzam ze boli coraz bardziej ( choc nie caly czas ) najgorsza jest noc ,normalnie dzisiaj w nocy tak mine bolala pipka i biodra ze az sie obudzialam i zeby zaciskalam ,az nie wytrzymalam a musialam sie przekrecic na drugi bok i meza budzial aby mi pomogl - no kalectwo normalnie :dry:
Do tego dretwiejaca prawa reka to tez masakra !! Tylko ok czuje malego palucha a tak wszystkie 4 sa odretwiale - jak paralita !

Kurde musze wizyte z srody przeniesc na piatek !!! Maz nie bedzie mogl zostac w domu w srode i pojechac ze mna ehhhh !!!!!!!!a w piatek juz bedzie wolny i zalatwimy za jednym zamachem KTG wizyta u mojego gina i 3d we wroclawiu ! Mam nadzieje ze da rade mnie przeniesc jeszcze jutro bede dzownic !

Co do bolu ja sie nie moge przyzwyczaic i stwierdzam ze boli coraz bardziej ( choc nie caly czas ) najgorsza jest noc ,normalnie dzisiaj w nocy tak mine bolala pipka i biodra ze az sie obudzialam i zeby zaciskalam ,az nie wytrzymalam a musialam sie przekrecic na drugi bok i meza budzial aby mi pomogl - no kalectwo normalnie :dry:
Do tego dretwiejaca prawa reka to tez masakra !! Tylko ok czuje malego palucha a tak wszystkie 4 sa odretwiale - jak paralita !

Nooo z rékà to masakra...w nocy nie da sie zamknàc rèki..ale ja to wszystko juz mam gdzies,byle jeszcze te kilka tygodni :D do tego czasu bedziemy łazic jak pingwiny i miec paralite czy jak wy tam mowicie :p a pozniej bedziemy laski jak przed osiemnastká :)))))) kurde wreescie pierscioneczki i obràczki wejdà :p

u mnie najgorzej od kciuka do srodkowego, serdeczny troche dretwieje ale nie tak bardzo a maly wcale !! ciekawe czemu to tak jest !!

Kurde musze wizyte z srody przeniesc na piatek !!! Maz nie bedzie mogl zostac w domu w srode i pojechac ze mna ehhhh !!!!!!!!a w piatek juz bedzie wolny i zalatwimy za jednym zamachem KTG wizyta u mojego gina i 3d we wroclawiu ! Mam nadzieje ze da rade mnie przeniesc jeszcze jutro bede dzownic !

to bedziesz miala fajny dzien !!

reklama
ja sie zabralam za porzadki na nk ... bo nie mam was jeszcze wszystkich dodanych ...

teraz jeszcze posprzatam na naszej liscie ... posprawdzam czego brakuje i wogole !!

Ostatnia edycja:
Do góry