reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
czesc dziewuszki:) nie odzywam sie bo dogorywam caaaly dzien po wczorajszym seansie:0 :-) bylo nawet calkiem calkiem..... ale wrocilismy dopiero ok 4 rano wiec pospalam troche ... pozniej pranie sprzatanie obiad i znow w kimke:)czulam tylko jak mnie moj J pocalowal przed wyjsciem do pracy :):-)

jutro to dopiero bedzie zwariowany dzien................

Ja jutro chyba z 3 razy na cmentarz pójdę. Ok 11 z mamą bo sama nie chciała iść to się zgodziłam, że z nią pójdę, popołudniu z tatą i mamą bo tata się uparł, że rano nie idzie a mama chce i rano i popołudniu (haha, jak dzieci:p) a wieczorkiem z J. bo Mój to woli jak już ciemno jest i palą się ogieńki. No to się nachodzę a ja tego nie znoszę;/
I na budy rano z mamą i z J wieczorem. Wieczorem tyle dobrze bo już ludzi zbytnio nie ma, ale rano koszmar. No ale nakupię miśków z kremem (bitą śmietaną) i kokosanek;)

Dobra, zabieram się za robotę.

Mama mija mi do terminu zostalo 34 dni !!!!! Lub 14 dni mniej na co stawia gin ze okolo 20 listopada sie zacznie :szok::szok::szok:

Ja tam powiem szczerze że bardzo bym chciała się rozpakować koło 20 list jeżeli to już bezpieczne:-):-):-) Z Hanią też rodziłam w 38 tyg i wszystko było super! A już mnie tak męczy ta ciąża że szok:szok:

Mataka ja cię podziwiam:tak: Ja na normalny jeden film nie mogę iść bo i tak non stop bym chodziła do kibelka a pół nocy to w życiu bym w kinie nie wysiedziała:-):-)

A dalej nikt nie miał wiadomości od Helci??? Bo jakoś długo się nie odzywała!

Ostatnia edycja:
a powiedz mi czy ty tez czulas tak mocno jak sie maly obracal ?? bo mi w ta niedziele mala dala do wiwatu !!
Mea, ja to w brzuchu normalnie mam mikser, ale wtedy co bylamw szpitalu i mialam to echo i usg tych komor to juz wtedy bylo na wyniku ze obydwaj sa główkowo, ale ze gin mowil wczesniej ze marne szanse zeby sie obrocil ten jeden to myslalam ze poprostu ten lekarz od echa zapomnial zmienic w tyn swoim szablonie, wiec jesli on wtedy juz sie obrócił to ja tego nie czułam, ale za to teraz jak sa glowkami do dołu w brzuszkami do siebie to kopia sie tak ze czasami az mnie draznią hihihi ;) i jeden drugiego trzymał za ucho na USG ;)

Ależ oni ładnie ważą:-) No i tak mało Ci zostało do porodu.. Ale będzie gites:-)
Georgina ja sie boje, bo co noc mam juz takie skurcze ze boje sie ze jakw stane to mi wody odejda, albo czop odejdzie, dzisiaj od 5 nie spalam bo mialam takie skurcze bolesne dopiero przed 10 mi przeszło...

ALE MILY DZIEN !!! ZOSTALAM CIOCIA !!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

DZIS NA SWIAT PRZYSZEDL SYNEK MOJEGO RODZONEGO BRATA :-)WIKTOREK URODZIL SIE W 41 TYG CIAZY .... PRZEZ CIECIE CESARSKIE W OSTATNIEJ CHWILI SIE OBROCIL GLOWA DO GORY !!! TO NIEPRAWDOPODOBNE .... WAZY 3960 g ale niewiem ile mierzy ale SIE CIESZE :-D:-D:-Dpozdrawiam was !!!!!!!!!!:-D

wlasnie mi cherie pisze ze nadal cisnienie jej skacze i nie jest ciekawie !! mamy trzymac kciuki !!!!

Trzymamy :tak:

"Jestem jeszcze w szpitalu , ale juz nie na porodowce ale na patologi,sytuacja ze skurczami opanowana Wczoraj jednak na usg wyszlo ze strasznie w ciagu 3 dni sie skrucila szyjka i delikanie sie zaczela otwierac .Biore luteine i zalozyli peser- ma pomoc zobaczymy.Do lozka jestem przykuta na dobre,juz do konca. Obyt tylko to wszystko pomoglo na jak najdluzej.Caluje E."

Sms od Elizy z dzisiaj

tutaj rowniez ........;-)

reklama
Do góry