G
Georgina
Gość
Tadam, przed chwilą robione, więc tak byle jak
Imageshack - 555x
Imageshack - 555x
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tadam, przed chwilą robione, więc tak byle jak
Imageshack - 555x
Na pewno Ci napiszę jak tam po moim usg 3D a co do Laseczek to liczę, że nic złego nie będzie się działo i nic pisać nie będziemy musiałyNapiszę to dziś bo nie wiem czy jutro będę miała możliwość posiedzieć przy kompie.
Obiecajcie mi wszystkie ze jak pojde w poniedzialek do szpitala a cos bedzie sie dzialo z ktoras albo bedziecie mialy badania itp to bedziecie w stanie napisac do mnie tego eska:-)
Na pewno Ci napiszę jak tam po moim usg 3D a co do Laseczek to liczę, że nic złego nie będzie się działo i nic pisać nie będziemy musiałyJedynie superlatywy:-)
Hmm ja pamiętam, że przed poprzednią wizytą u ginki moja Perła też na boki kopała i się w boki wypychała, byłam pewna, że jest w ''poziomie'' a ona była główką w dół. Chyba ciężko wyczuć bez obserwacji na usg jak dzidzia leży.kurde.. ja to nie umiem się opanować :/ :/ od rana na najwyższych obrotach :/ pranko zrobiłam, później jeden pokój z kurzy cały, łącznie z przestawianiem jakiś ciężkich grzejników :/ później drugi pokój..cała szafa-remanent..później umyłam posłogi na górze i schody..później łazienka /zdezelowana po remoncie/ - kafelki na ścianach, szorowanie wanny,kibla, umywalki, później każdą pierdołe z szafek bo zakurzone były..później podłogi w kuchni, łazience, ganku, i wreszcie schody na dworze..a teraz nareszcie wyciągnełam nogi do góry..
i z przerażeniem zauważyłam że mój mały jest po drugiej stronie brzuchazawsze się wypinał po prawej stronie bo tak był już ułożny, główką w dół a pupa po prawej stronie, doktorek mówił że tak powinno zostać.. a tu mam górke po lewej stronie i czuje nóżki po prawej-czyli odwrotnie jak do tej pory.. kurde a jak od tego schylania i wygibasów oin mi się przekręcił inaczej.... o nieeee
![]()
Mam nadzieję:-)superlatywy jak najbardziej mile widziane. Moze od waszych dobrych wiadomosci moje cisnienie wroci do normu![]()
Mam nadzieję:-)