reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ty kochana powinnas juz byc w szpialu i brac jakies leki zeby to unormowac nie dosc ze ty sie meczysz to i dla dziecka to nie jest dobre wiec w poniedziałek szybko myk do szpitala

Tak tak zaplanowałam sobie ze na 10 pojade a jeszcze nawet spakowana nie jestem i pewnie polowe rzeczy dla siebie zapomne...
od razu pojade na czczo co by mi mogli jeszcze tego samego dnia badania zrobic. Aż troszke sie boje co wyjdzie bo chcialabym zeby wyniki byly ok.

reklama
Tak tak zaplanowałam sobie ze na 10 pojade a jeszcze nawet spakowana nie jestem i pewnie polowe rzeczy dla siebie zapomne...
od razu pojade na czczo co by mi mogli jeszcze tego samego dnia badania zrobic. Aż troszke sie boje co wyjdzie bo chcialabym zeby wyniki byly ok.

no i bardzo dobrze lepiej isc i sie przebadac niz sie zamartwiac czy napewno wszystko jest ok trzymam kciuki zeby wyniki były jak najlepsze

no ja tez bym zjadla tylko do piwnicy nie chce mi sie zchodzic:sorry2: a przed chwila mandarynkami sie zapchalam

mi sie zebralo dzis na slodkosci... zjadlam juz 2 Pawełki smietankowe i zaraz zabieram sie za czekolade truskawkowa... ide do meza poogladac horror bo sie zaraz na mnie pogniewa. Postaram sie jutro jeszcze cos naskrobac... tylko ze ja to tak przed 7 jestem gdzie wszyscy jeszcze spia... zycze wam slodkich snow dziewczyny i do uslysszenia. w razie co spisalam wszystkie nr tel:-)

reklama
Do góry