reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziś mnie wzięło na czipsy paprykowe, Mój obiecał kupić jak pojedzie od babci. No a potem będzie sypialnię malował. Ja się muszę teraz trochę pouczyć.

O :szok: to w takim razie nie wiem po kim Agatka :-p

narazie to jest bardziej zlosliwa niz uparta :) czyli chyba po mnie ma charakterek :) bo jak wchodzilam do gabinetu to gin mi powiedzial ze mam ladnie brzuszek wezszy od kosci miednicy i przy takim ulozeniu to sie dobrze rodzi ... a za chwile sie okazuje ze mala posladkowo ulozona ... ech ... bedzie co ma byc ...

faceci ponoc o niebo delikatniejsi sa !!! nie mam porownania bo tylko jeden jak dotad mnie badal ale tak ponioc ludziska mowia ...
Wiesz ja gościa nie znam i jakoś tak dziwnie mi będzie. I w dodatku miałam w życiu 2 ginki babeczki, były zajebiste w każdym calu. No ale najważniejsze żeby mi ten gin powiedział jak moja szyjka i czy się cosik niedobrego nie dzieje bo do 12.11 kiedy to mam wizytę u mojej ginki to osiwieję z niepewności.

My na razie wyglądamy na słaby wątek pod tym względem, ale nie zdziwię się jak będziemy rodziły blisko swych terminów a nie wcześniej:) Oby!

reklama
Ehh nie strasz. Może sobie walnę fotkę gdzie jestem bez gaci to porównacie.. Ja cały czas sądzę, że jest wysoko, i w nocy też mam biedę oddychać, jakby Mała na przeponie była.

Do góry