reklama
G
Georgina
Gość
A ja liczę na to, że miech to jeszcze pociągnę. Najwcześniej chcę rodzić za 4 tyg.
G
Georgina
Gość
Dziś mnie wzięło na czipsy paprykowe, Mój obiecał kupić jak pojedzie od babci. No a potem będzie sypialnię malował. Ja się muszę teraz trochę pouczyć.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Oto w takim razie nie wiem po kim Agatka
![]()
narazie to jest bardziej zlosliwa niz uparta
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Kurde, ale ja nigdy nie byłam badana przez gina faceta, łeee![]()
faceci ponoc o niebo delikatniejsi sa !!! nie mam porownania bo tylko jeden jak dotad mnie badal ale tak ponioc ludziska mowia ...
G
Georgina
Gość
Wiesz ja gościa nie znam i jakoś tak dziwnie mi będzie. I w dodatku miałam w życiu 2 ginki babeczki, były zajebiste w każdym calu. No ale najważniejsze żeby mi ten gin powiedział jak moja szyjka i czy się cosik niedobrego nie dzieje bo do 12.11 kiedy to mam wizytę u mojej ginki to osiwieję z niepewności.faceci ponoc o niebo delikatniejsi sa !!! nie mam porownania bo tylko jeden jak dotad mnie badal ale tak ponioc ludziska mowia ...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Czy widzialyscie liste rozpakowanych listopadowek???zaczelo sie
![]()
12 rozpakowanych na koniec pazdziernika to nie tak znowu zle !! mysle ze u nas moze byc w tym samym czasie nawet wiecej !!
G
Georgina
Gość
My na razie wyglądamy na słaby wątek pod tym względem, ale nie zdziwię się jak będziemy rodziły blisko swych terminów a nie wcześniej
Oby!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
georgina a co do tego zdjecia z nk to faktycznie wyglada jakby ci sporo opadl !!
reklama
G
Georgina
Gość
Ehh nie strasz. Może sobie walnę fotkę gdzie jestem bez gaci to porównacie.. Ja cały czas sądzę, że jest wysoko, i w nocy też mam biedę oddychać, jakby Mała na przeponie była.