mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dagmar a co do charakterku mojej corci to z dwojga zlego niech ma po mnie a nie po mezu !!! on jest tak uparty ze szkoda slow !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dagmar a co do charakterku mojej corci to z dwojga zlego niech ma po mnie a nie po mezu !!! on jest tak uparty ze szkoda slow !!
Moj bada mnie usg dopochwowym najpierw zanim robic usg 3d i tam zawsze sprawdza jak dluga jest szyjka i czy nic sie nie rozwiera.Ostatnio mialam ponad 4 cm :-).Teraz pewnie juz mniejPoza tym zastanawiam się jak moja szyjka się ma. Czy na usg 3D facet jest w stanie z monitora przeczytać mi czy szyjka jest wysoko czy nisko? Bo mnie moja ginka bada dopochwowo, ale w pon. nie jadę do mojej na to usg tylko do innego gina i on takiego badania to liczę mi nie zrobi (dopochwowo).
Hello
no i se wykrakałam. W nocy dostałam biegunki i skórczy jak jasna...
dowaliłam 5 no-spa fortebo ja z zasady wcześniaków nie rodzę i kazałam kajowi siedzieć.
Dzisiaj od rana było ok to się wzięłam za mycie podłóg (A. poodkurzał) i czyszczenie stołu (mamy szklany blat). Znowu 2 mocniejsze skórczybyki i do łóżka
Bardzo mnie martwi Cherie:-(, nie ładnie to wygląda
Teraz tak: Proszek to "dzidziuś" jak mi wszystko pachnie pięknie
Któraś pisała o pampersach. Nam przy 2ce się lepiej sprawdziły pampers new born a Amelka była z gatunku "dzieci uczulone na wszystko"
Teraz A. poszedł z Amelką na cmentarz do teścia a ja sobie oglądam pingwiny![]()
NO ja bym jeszcze w dupe dala !!!!Spoko ja wczoraj czyściłam z ubrań drewnianą komodę. Nie jest duża ale jest ciężka i zaczęłam ją targać na korytarz z zamiarem zniesienia do piwnicy bo w tym tygodniu w czwartek jadę do PUP i taxi biorę więc kupię farbę pod kolor szafy (niebieski mammut z ikea) i będę malować w garażu. Ale czymś trzasłam i wpadła moja mama z dołu i dostałam taki z.... że masakra. Dodam, że akurat mnie nic nie bolało![]()
Dagmara komodę dzwigać
Aśka by ci napisała że po dupie wystrzela:-):-):-)
Biedna cherie i Eliza....mooże dają rady jeszcze trochę
Co do spirytusu to jestem w szokuprzed urodzeniem Hani...a nie było to tak dawno temu:-) jak się zapytałam w aptece o spirytus to mnie baba wyśmiała i powiedziała że mam zwykły w sklepie kupić i rozrobić!
A potem jak byłam z małą u chirurga bo miała podejrzenie przepukliny to mi polecił SPIRYTUSOWY ROZTWÓR FIOLETU GENCJANOWEGO bo coś się tam niby ślimaczyło...choć ja nic nie zauważyłam
A super to się potem sprawdziło jak kilka razy odpażyła się dupcia....zamiast kremu tym smarowałam i do wody kilka kropel:-)
Kurde, ale ja nigdy nie byłam badana przez gina faceta, łeeeMoj bada mnie usg dopochwowym najpierw zanim robic usg 3d i tam zawsze sprawdza jak dluga jest szyjka i czy nic sie nie rozwiera.Ostatnio mialam ponad 4 cm :-).Teraz pewnie juz mniej![]()