reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
"dzis jest grzeczny ,nie chce wychodzic.Kopie po zebrach i sie wypina pupa.Cisnienie skacze - raz wyzsze raz nizsze ,ale raczej bedzie cesarka niedlugo_Oby jak najpoznije ....A co u was ,jakies nowinki?"

Sms. od Cheriez dzisiaj

Ostatnia edycja:
"Jestem jeszcze w szpitalu , ale juz nie na porodowce ale na patologi,sytuacja ze skurczami opanowana Wczoraj jednak na usg wyszlo ze strasznie w ciagu 3 dni sie skrucila szyjka i delikanie sie zaczela otwierac .Biore luteine i zalozyli peser- ma pomoc zobaczymy.Do lozka jestem przykuta na dobre,juz do konca. Obyt tylko to wszystko pomoglo na jak najdluzej.Caluje E."

Sms od Elizy z dzisiaj

mi gin mowil zeby na czczo brac i ok 20 min potem nie jesc ... i tak dluzej bym nie wytrzymala!! chyba bym zeszla z glodu !!!

No to nieźle, ja od miesiąca łykam tardyferon 3 razy dziennie :-( , tylko, że łykam zaraz po śniadaniu- max 15 min po, jakbym połknęła na czczo to chyba bym się przekręciła później - tak byłoby mi niedobrze , później już w czasie dnia nie zwraca uwagi j jak mi się przypomni to biorę.
Może to, że czuję je na żołądku wynika z tego, że równocześnie biorę magnez- CHELA MAG B6, i witaminy FEMINATAL ( które składają się z dwóch tabl-witamin i DHA ) , więc trochę tego jest.
W poniedziałek idę zrobić badania, więc zobaczymy jaka będzie hemoglobina.:confused:

Hello
no i se wykrakałam. W nocy dostałam biegunki i skórczy jak jasna...
dowaliłam 5 no-spa forte :zawstydzona/y: bo ja z zasady wcześniaków nie rodzę i kazałam kajowi siedzieć.
Dzisiaj od rana było ok to się wzięłam za mycie podłóg (A. poodkurzał) i czyszczenie stołu (mamy szklany blat). Znowu 2 mocniejsze skórczybyki i do łóżka :szok::-D

Bardzo mnie martwi Cherie:-(, nie ładnie to wygląda:no:

Teraz tak: Proszek to "dzidziuś" jak mi wszystko pachnie pięknie :-D
Któraś pisała o pampersach. Nam przy 2ce się lepiej sprawdziły pampers new born a Amelka była z gatunku "dzieci uczulone na wszystko :-D:tak:"

Teraz A. poszedł z Amelką na cmentarz do teścia a ja sobie oglądam pingwiny :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry