Jeju a co sie stalo ??:--
-(
Pisałam kiedys- moje pierwsze dziecko w 28 tyg ciąży sie urodziło i Kubus zmarł:-(
Było to ponad 6 lat temu ale tak, jak teraz, przychodzą takie chwile,że się człowiek rozkleja.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju a co sie stalo ??:--
-(
Pisałam kiedys- moje pierwsze dziecko w 28 tyg ciąży sie urodziło i Kubus zmarł:-(
Było to ponad 6 lat temu ale tak, jak teraz, przychodzą takie chwile,że się człowiek rozkleja.....[/QUOTE
Fakt najgorzej 1 listopad i 2 ale w sumie to jest czas ,,,, zeby powspominac ... itd..
pomodlic sie .... to przykre ale no takie jest zycie .... wazne zebys trzymala sie dzielnie !!! nie ogladala takich programow.... bo masz zycie przed soba i zycie w sobie.... i musisz byc dzielna bo masz dla kogoa Aniołek jest tam na górze i jest mu tam dobrze,,,, bo tylko cialo pozostalo jego dusza dalej zyje
.......
kurcze niezle, ja nie moge wytrzymac za dlugo siedzac wiec kino bye byemniejsza o szpitale.... wazne zeby nasze dzieci zdrowe byly i tyle...."_:-)
my dzis zajrzelismy do komisu z wozkami,,,, i taaaaaaaki fajny wiedzielismy ze sie chyba na niego zdecydujemy....... 500zl nas by on kosztowal.....ech.
a ja dzis wybieram sie na nocny seans horrorow do kina:-) od 21 do 3 w nocy
ale i tak ostatnio mam problemy ze snem
wiec pewnie dam rade :0:-)
Fakt najgorzej 1 listopad i 2 ale w sumie to jest czas ,,,, zeby powspominac ... itd..
pomodlic sie .... to przykre ale no takie jest zycie .... wazne zebys trzymala sie dzielnie !!! nie ogladala takich programow.... bo masz zycie przed soba i zycie w sobie.... i musisz byc dzielna bo masz dla kogoa Aniołek jest tam na górze i jest mu tam dobrze,,,, bo tylko cialo pozostalo jego dusza dalej zyje
.......
Tak,taki okres, ja jestem twarda i staram się być dzielna, nauczyłam się nawet o tym rozmawiać, kiedyśbył to temat tabu, no ale przychodzą chwile, że się każdy rozkleja:-(
No i w sumie niepotzrebnie na forum wspominam o tym,bo wszystkie jesteśmy w ciąży i boimy się o nasze maleństwa.....
ja chcialam sie zameldowac ze wlasnie weszlam do domu ... zjem cos i zaraz napisze co i jak !!
ech......ale mi sie nic nie chce!!!!!! no strasznie po prostu!!!! zaraz trzeba bedzie wziac jakas dluzsza kapiel i sie wybierac do tego kina....... tyle ludzi sie tam napchalo ze ponoc miejsc juz zabraklo!!!! heheeh no, ale......... jak sie ma znajomosci.....![]()