W
wika_20
Gość
Dzieki Kopciuszku juz patrze bo wlasnie buszuje po allegro![]()
a ja polecam :
# 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (790697245) - Aukcje internetowe Allegro
mam taka zielona misie w koleczkach zielone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki Kopciuszku juz patrze bo wlasnie buszuje po allegro![]()
ej ej ej mialas poczekac na mnie!!hej kochane. Trzymać kciuki bo boje sie ze dzis urodzeskurcze znow mocno bolace od rana ,wczoraj czyszczenie az do dzis skurcze coraz regularniejsze od kregoslupa az do brzucha jak przy okresie. Moze to byc spowodowane zwiekszona max dawka fenoterolu. Narazie mam poczekac do 10.30 na kolejna dawke fenka a jak nie minie po nim to jechac do szpitala:-
-(
jej bidulo trzymam kciuki zeby szybko przeszlo..cześć laseczki, nie dam rady nadgonić, cały dzień umieram.
Boli mnie łeb, leże i wymiotuję na zmianę, mam nadzieję, że fenek trochę się wchłania bo jak mnie w nocy skórczybyki złapią to...
Chyba leki rozwaliły mi żołądek.
Jak jutro nie przejdzie to muszę do apteki A. wysłać niech coś wymyśli.
Wracam do wyrka :-(
Umieram, jak nie umre to jutro napiszę :--
-(
Buziaczki![]()
a mi napisali ze dostane w szpitalu..;/DZIEWCZYNY WLASNIE MI PRZYSZEDL ALBUM GERBERKA : "moj pierwszy rok " jest super a wy pozamawialyscie w kocnu ???
ehhh laski co z wami?? juz przestancie no....Kurcze nie wiem, czy czekać do wieczora i jak nie przejdzie to na izbe jechac.. Czy to kolejny doszedł ciekawy syndrom ciążowy i panikuję tylko.
Dlaczego ludzie mają wyłączone telefony jak ich potrzeba ?![]()
Dzieki za linkaa ja polecam :
# 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (790697245) - Aukcje internetowe Allegro
a ja polecam :
ej ej ej mialas poczekac na mnie!!
jej bidulo trzymam kciuki zeby szybko przeszlo..
a mi napisali ze dostane w szpitalu..;/
ehhh laski co z wami?? juz przestancie no....
ma byc dobrze w koncu!!
ja bylam u gin dzis i jek nawet ok rozwarcia nie ma nadal..
a na zastoj mam npspe i furagin jakby bylo gorzej i by bolalo to mam jechac do szpitala...
ale odpukac nie jest zle...
a jak reszta po wizytach??
ja niestety przez najblizszy okres nie bede z wami ta jak wczesniej..
ale maz wyaga duzo uwagi teraz...
godz 17:30 a ja jestem zmeczona jak po maratonie..;/
JEJU ALE DOSTALAM WIADOMOSCMOJA PRZYSZLA BRATOWA KTORA JEST W CIAZY 3 DNI PO TERMINIE I MUSZA JEJ POROD WYWOLAC BO DZIECKO JEST JUZ DOSC DUZE KURNA MUSI LEZEC NA KORYTARZUI TO W NAJGORSZYM SZPITALU JAKA JEST LUBARTOWSKA PONOC SYF BURUD ITD NIEWIEM MOKA JAK TY MOZESZ TAM RODZIC BO W CALYM LUBLINIE NIE MA MIEJSCA NIGDZIE NO paranoja !!!! ale trafila na dzien wszedzie sie rodza dzieci i przeludnienie ehh ....
szpital na lubartowskiej uzna t za najlepszy w lublinie pod wzgledem opieki,,, moze nie maja najlepszego sprzetu ale to da sie przezyc,,, ja bede tam rodzila... a teraz akurat robia remont wiec pewnie dlatego brakuje miejsc.........
A ja doła znowu złapałam....niepotrzebnie obejrzałam teraz reportaż o straconych dzieciach:-( i odniu dziecka nienarodzonego.:-(Wszystko sie przypomina....
Niby człowiek jużnormalnie od kilku lat funkcjonuje a przychodzą takie chwile jak dzisiaj i wszystko co było poukładane w głowie się sypie..... :-(
N adodatek jeszcze świeto zmarłych, kilka dni temu byłam grób mojego Kubusia czyścić... ech.... Mój Aniołek....
ojej nie ogladaj takich rzeczy... dzidziulek potrzebuje zebys byla silnaA ja doła znowu złapałam....niepotrzebnie obejrzałam teraz reportaż o straconych dzieciach:-( i odniu dziecka nienarodzonego.:-(Wszystko sie przypomina....
Niby człowiek jużnormalnie od kilku lat funkcjonuje a przychodzą takie chwile jak dzisiaj i wszystko co było poukładane w głowie się sypie..... :-(
N adodatek jeszcze świeto zmarłych, kilka dni temu byłam grób mojego Kubusia czyścić... ech.... Mój Aniołek....