reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Przysnęło mi się troszkę :-)
Kurcze a teraz wszystko muszę robić jak na wariackich papierach. Odebrać Stasia, po męża na stację, potem szybkie pakowanie i jedziemy do teściów.
Ehh jak mi się nie chce.

reklama
To tylko ja nic nie czuje ani bolow ,... i malego ruchów tez malo jakos osttanio i tak tez zle.... :-(
Hej laseczki ja wlasnie wrocilam objadlam sie pierogami z kapusta i grzybkami z cebulka i barszczykiem mniam. Zamowilismy wozeczek pozniej napisze jaki bo nie pamietam nawet jaki model mam zapisane kupilam jeszcze 3 piekne pajacyki takie milusie bo pare ciuszkow musze dokupic bo w rozowym synek jednak nie pochodzi chyba ze na noc mu spiochy zapodam haha jak nikt nie bedzie widzial:) Lozeczko i posciel z necika zamowimy tak postanowilismy bo strasznie w sklepie przebitka jak ktoras ma jakiegos fajnego linka na te rzeczy to bym poprosila:)
Purchawko kurde bidulko nastepna mam nadzieje ze brzuszek juz nie boli bo nie doczytalam.
Wika mnie tez pfu pfu nic nie boli nic nie ciagnie skurczow nie mialam poki co no a maly mniej sie rusza ale on wazy ponad 2 kg juz i jak na usg widzialam ze sobie raczki i nozki wklada do buzki a tego nie czulam to sie uspokoilam bo ja nie zwsze musze czuc jak on sie rusza moj tluszczyk go amortyzuje:) Ok nadrabiam dalej.

Hej laseczki ja wlasnie wrocilam objadlam sie pierogami z kapusta i grzybkami z cebulka i barszczykiem mniam. Zamowilismy wozeczek pozniej napisze jaki bo nie pamietam nawet jaki model mam zapisane kupilam jeszcze 3 piekne pajacyki takie milusie bo pare ciuszkow musze dokupic bo w rozowym synek jednak nie pochodzi chyba ze na noc mu spiochy zapodam haha jak nikt nie bedzie widzial:) Lozeczko i posciel z necika zamowimy tak postanowilismy bo strasznie w sklepie przebitka jak ktoras ma jakiegos fajnego linka na te rzeczy to bym poprosila:)
Purchawko kurde bidulko nastepna mam nadzieje ze brzuszek juz nie boli bo nie doczytalam.
Wika mnie tez pfu pfu nic nie boli nic nie ciagnie skurczow nie mialam poki co no a maly mniej sie rusza ale on wazy ponad 2 kg juz i jak na usg widzialam ze sobie raczki i nozki wklada do buzki a tego nie czulam to sie uspokoilam bo ja nie zwsze musze czuc jak on sie rusza moj tluszczyk go amortyzuje:) Ok nadrabiam dalej.
fajne usg, moje dopiero 27.11..........

A ja wlasnie umowilam sie na kolejne usg 3d :) Jupi !!!!!!!!
6 listopada ( piatek ) 11 :30 haaaaa ! Juz sie nie moge doczekac :)
A w srode 4 listopada mam KTG i wizyte u swego gina wiec jest ok :)

reklama
Do góry