Asiaczek88
Zaciekawiona BB
to tak jak ja :-) i mam nadzieję, że może coś tam się jeszcze ujawni hihia ja zawsze chcialam blizniaki ale u nas w rodzinie wcale blizniat nie bylo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tak jak ja :-) i mam nadzieję, że może coś tam się jeszcze ujawni hihia ja zawsze chcialam blizniaki ale u nas w rodzinie wcale blizniat nie bylo
Ja nigdy nie marzyłam o bliźniakach)
Kolejne się potwierdziło bo przyjaciółka dopiero dziś mi napisała, że miała pierwsze ruchy po prawej stronie i ma syna Ja być może też będę miała syna bo skoro do słodyczy teraz nie ciągnie w ogóle no i ta moja już sławna ''prawa strona'')
Takie samo znaczenie ze na dziewczynke ma sie smaka na slodkie !!! ahahhahaMój Facet skwitował tą wróżbę tak:
''A co ma miejsce ruchów do płci? Eee wkręcanie'' hehe) Trochę ma racji bo ja dalej nie wiem jakie to ma znaczenie.
spokojnie - jeszcze maja czas !!! a jak zaczna kopac to bedziesz prosila o mniej !!!!