reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A jak ja mam rozumieć to, że w I trym. same słodycze, w II nie ciągnie mnie do nich w ogóle?;-) Ruchy miałam też po prawej str., tak samo ''kulkę'':)
ty cuksy na dziewuche
ruchy z prawej strony na chlopa
hahahhahahha Ja mam dokładnie na odwrot hahahahah
Zadnych slodyczy !!! Jak na chlopa , ruchy z lewej strony jak na dziewuche hahahahah

I wez tu badz madry !:cool::confused:

a ja nie czuje zadnych ruchów jeszcze, ale moze jeszcze za wczesnie , bo przeciez mam 2 kluseczki w srodku, fajnie by bylo jak by sie ruszylyu od czasu do czasu, to czuc ze cos tam jest w srodku a tak to :(
Spokojnie jeszcze masz czas ! To twoja pierwsza ciaza .... ja ruchy Patryka tez pozniej poczułam !

Tere fere:p Na pewno jedno:-):-) Widziałam na dwóch usg, że jedno:-):-)
hehe, no ja bym nie była taka pewna :tak: na innym forum, na którym się udzielam, jest dziewczyna, która była na USG 4D, i nagle w 32 tyg na wizycie się dowiedziała na zwykłym USG, że ma bliźniaki!!!! więc wszystko możliwe :D

zmieniłam fotkę przy suwaczku, taki miałam rano brzuch w poniedziałek :-D a dziś rano z drugiej strony :-)

Asiaczek super brzuszek:))
Ja tam jestem pewna, że nie mam bliźniaków i trzymajmy się tego hehehe:D
Ale w mojej syt. nie ma co wierzyć w przesądy bo mam śmieszną syt., coś na chłopca, coś na girl i zostało na usg czekać;))

ty cuksy na dziewuche
ruchy z prawej strony na chlopa
hahahhahahha Ja mam dokładnie na odwrot hahahahah
Zadnych slodyczy !!! Jak na chlopa , ruchy z lewej strony jak na dziewuche hahahahah

I wez tu badz madry !:cool::confused:

Tyle, że ja miałam szał na słodycze tylko w I trym., więc może faktycznie synuś:-)

hehe, no ja bym nie była taka pewna :tak: na innym forum, na którym się udzielam, jest dziewczyna, która była na USG 4D, i nagle w 32 tyg na wizycie się dowiedziała na zwykłym USG, że ma bliźniaki!!!! więc wszystko możliwe :D

zmieniłam fotkę przy suwaczku, taki miałam rano brzuch w poniedziałek :-D a dziś rano z drugiej strony :-)
Oooooo ale sie dziewczyna musiała zszokowac !!!!!!!!! U mnie co do pojedynczej ciayz lekarz byl niepewny na paczatku ciazy !!! Moja mama jest z blizniat , i w meza rodzinie rodzenstwo ojca jest tez z blizniat ...!!!!!! NO ale stwierdzil w 12 tyg ze jedno - OBY SIE NIE POMYLIL hahahahaah

Oooooo ale sie dziewczyna musiała zszokowac !!!!!!!!! U mnie co do pojedynczej ciayz lekarz byl niepewny na paczatku ciazy !!! Moja mama jest z blizniat , i w meza rodzinie rodzenstwo ojca jest tez z blizniat ...!!!!!! NO ale stwierdzil w 12 tyg ze jedno - OBY SIE NIE POMYLIL hahahahaah

a ja zawsze chcialam blizniaki :) ale u nas w rodzinie wcale blizniat nie bylo :)

reklama
Georgina, dziękuję :zawstydzona/y:

hihi, ona chyba nawet u niejednego lekarza była :-) ale nie pamiętam już ;-) a na 4D to już w ogóle przypał, że nic nie znaleźli :confused:

Do góry