mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mi lekarz powiedzial ze maluszek jest dosc gleboko i moge pozno poczuc ruchy !! na dodatek tluszczyk na brzuchu jeszcze to opozni !! ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ty cuksy na dziewucheA jak ja mam rozumieć to, że w I trym. same słodycze, w II nie ciągnie mnie do nich w ogóle?;-) Ruchy miałam też po prawej str., tak samo ''kulkę''![]()
Spokojnie jeszcze masz czas ! To twoja pierwsza ciaza .... ja ruchy Patryka tez pozniej poczułam !a ja nie czuje zadnych ruchów jeszcze, ale moze jeszcze za wczesnie , bo przeciez mam 2 kluseczki w srodku, fajnie by bylo jak by sie ruszylyu od czasu do czasu, to czuc ze cos tam jest w srodku a tak to![]()
hehe, no ja bym nie była taka pewnaTere fereNa pewno jedno:-):-) Widziałam na dwóch usg, że jedno:-):-)
ty cuksy na dziewuche
ruchy z prawej strony na chlopa
hahahhahahha Ja mam dokładnie na odwrot hahahahah
Zadnych slodyczy !!! Jak na chlopa , ruchy z lewej strony jak na dziewuche hahahahah
I wez tu badz madry !![]()
Tyle, że ja miałam szał na słodycze tylko w I trym., więc może faktycznie synuś:-)
Oooooo ale sie dziewczyna musiała zszokowac !!!!!!!!! U mnie co do pojedynczej ciayz lekarz byl niepewny na paczatku ciazy !!! Moja mama jest z blizniat , i w meza rodzinie rodzenstwo ojca jest tez z blizniat ...!!!!!! NO ale stwierdzil w 12 tyg ze jedno - OBY SIE NIE POMYLIL hahahahaahhehe, no ja bym nie była taka pewnana innym forum, na którym się udzielam, jest dziewczyna, która była na USG 4D, i nagle w 32 tyg na wizycie się dowiedziała na zwykłym USG, że ma bliźniaki!!!! więc wszystko możliwe
zmieniłam fotkę przy suwaczku, taki miałam rano brzuch w poniedziałeka dziś rano z drugiej strony :-)
Oooooo ale sie dziewczyna musiała zszokowac !!!!!!!!! U mnie co do pojedynczej ciayz lekarz byl niepewny na paczatku ciazy !!! Moja mama jest z blizniat , i w meza rodzinie rodzenstwo ojca jest tez z blizniat ...!!!!!! NO ale stwierdzil w 12 tyg ze jedno - OBY SIE NIE POMYLIL hahahahaah
hihi, ona chyba nawet u niejednego lekarza była :-) ale nie pamiętam już ;-) a na 4D to już w ogóle przypał, że nic nie znaleźliOooooo ale sie dziewczyna musiała zszokowac !!!!!!!!! U mnie co do pojedynczej ciayz lekarz byl niepewny na paczatku ciazy !!! Moja mama jest z blizniat , i w meza rodzinie rodzenstwo ojca jest tez z blizniat ...!!!!!! NO ale stwierdzil w 12 tyg ze jedno - OBY SIE NIE POMYLIL hahahahaah