reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja juz mam 4 termin:laugh2: na Mikołajki:-D
ale powiedziała mi gin, że jak nie urodzę do 10 grudnia to mam się zgłosić do szpitala.
wybaczcie nie mam czasu teraz czytać ani pisać:wściekła/y:
Studia mnie wykańczają:-( Na dodateek stara baba mnie oblała na egzaminie...powiedziała mi, że widzi, że jestem w ciąży i skoro byłam wcześniej taka bezmyślna, to może teraz zacznę mysleć:wściekła/y::no:
Szczyt chamstwa!
Co za pinda!

reklama
omg.. ale babsko..
ja dzisiaj byłam na uczelni i spotkałam jedną prof. jezuuu jak się mną zachwycała.. ;|
oj Pani Aniu alez Pani ślicznie wygląda a jak sie Pani czuje..
a ja się tylko uśmiechałam a już mnie rozrywało..
jak ja tego nie lbie.. tysiąc pytan dziennie jak sie czuje..
nojak sie moge czuć?
jak słoń jakiś :-D
Hehe, u mnie w szkole każda belferka zachwycona, że jestem w ciąży i też te pytania jak się czuję:-) Bardzo miłe!

Trzymajcie jutro za nas kciuki bo mamy USG na 15, a boje sie zeby wsyztski wyszlo w porzadku z tymi komorami, bo niby w szpitalu wyszly badania okej ale wiecie jak to jest wkrecam sobie i tak. No i jeszcze mam jutro KTG i wizyte u gina, sie okarze ile wskarze moja waga.... No i w ogole jestem bardzo ciekawa ile waza chlopaki, no a przede wsyztskim jak sa ulozeni, bo od tego bedzie zalezalo jak bede rodzic.
Będzie dobrze!:tak: Oj dużo Lasek ma jutro gin i usg:-)

przekazuje wam kopniaki od danielka :) cherie pisala ze dostaje cos jeszcze na uspokojenie i spi strasznie po tym !!
Taaa na pewno DIPHERGAN czerwone tableteczki, kazdej to daja w szpitalu co jest dla mnie zupelnie bez sensu, mi tez dawali jak lezalalam, ale ja to wyrzucalam do kosza, daja chyba zeby pacjentki w wyrkach lezaly i nie lazily po oddziale, poza tym to jest lek z kategorii C i bardzo sie zastanawiam czemu oni tak bez jakis wskazan konkretnych podaja go wsztskim pacjentkom, szczególnie ze po porodzie moze powodowac zoltaczke u plodu, i na ulotce jest napisane podawac tylko gdy koniecznosc podania przewaza nad ryzykiem wystapienia potyencjalnych dzialan niepozadanych u plodu . NIE KUMAM TEGO

ja poogladalam filma i zaraz spadam do lozka ... jutro ciezki dzien wiec trzeba sie wyspac :) czyli ja i naka wracamy jutro z dobrymi wiadomosciami ... marta przyniesie dobre wiadomosci z USG a kasiek z wizyty ... taki zakladam plan na jutro :)

ktos jeszcze ma takie ambitne plany ??
Ja Kochana:-) Mam na 14 usg 3D. Oczywiście się potwierdzi, że dziewczynka poraz 5ty, Maleńka się cudnie da obejrzeć, będą przepiękne fotki i fajny filmik!:-) A jak!

Tak w ogóle pokoik Małej dziś został już pomalowany. Zostanie w listopadzie namalować jakieś malowidełka na ścianie:) Boskie te kolorki Mała ma, tak radośnie:D A jutro sufit w sypialni malujemy. Tylko tyle bo prócz tego czeka nas zrobienie światła w szafie dla Małej i poodkurzanie łóżka i mebli bo przez remonty się zakurzyły.

Tak w ogóle pokoik Małej dziś został już pomalowany. Zostanie w listopadzie namalować jakieś malowidełka na ścianie:) Boskie te kolorki Mała ma, tak radośnie:D A jutro sufit w sypialni malujemy. Tylko tyle bo prócz tego czeka nas zrobienie światła w szafie dla Małej i poodkurzanie łóżka i mebli bo przez remonty się zakurzyły.
Wklej foteczkę :) My tez na etapie malowania.
Moze któraś z Was ma jakis lepszy zmysl orientacji jakie dwa kolory polaczyc w duzym pokoju zeby bylo ładnie (chodzi mi o pomalowanie scian) Bedzie czerwona kanapa i sa w scianie czerwone luksfery??? Chce taka belke gdzie sa halogenki i sicane po przeciwnej stronie pomalowac na jeden kolor, i reszte na jakis inny ale jakos nie mam pomyslu co wybrac

Fotkę chętnie wkleję, ale wolałabym jak już będzie całość zrobiona, łącznie z mebelkami wstawionymi:) Bo wtedy to będzie o wiele lepiej się prezentowało:)

reklama
Do góry