reklama
dagmar
Fanka BB :)
Dzięki, też się cieszę, boli dalej ale niech sobie boli , mam to gdzieśDagmara cieszę się, że pozwolili Ci wrócić do domu. Tylko oszczędzaj się Kochana. Będzie dobrze.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dzięki, też się cieszę, boli dalej ale niech sobie boli , mam to gdzieś
znowu bez takich !! ale rozwalil mnie tekst ze ty to skurczow nie przegapisz ja to pewnie nawet jak bym miala to bym nie wiedziala ze to to ... chociaz w niedziele cos tam mnie bralo ...
dagmar
Fanka BB :)
Mea mnie teżznowu bez takich !! ale rozwalil mnie tekst ze ty to skurczow nie przegapisz ja to pewnie nawet jak bym miala to bym nie wiedziala ze to to ... chociaz w niedziele cos tam mnie bralo ...
chodziło pewnie o to, że teraz to tylko leki i wszystko od organizmu zależy, przy 1szej ciąży można jakiś sygnał przegapić albo coś ;-)
No ty to urodzisz a potem się zaczniesz zastanawiać jak do tego doszło
Normalnie tak się cieszę, że urusł, że mogłabym skakać z radości;-)
No ale to chyba nie jest najleprzy pomysł na świecie
Kochana pamietaj: masz się teraz oszczędzać!!!!!
Ja słucham mojego gina i leżę, dzięki temu czuje się dobrze i nie mam zamiaru tego zmieniac i znowu się forsować!
G
Georgina
Gość
A ja nie wiem czy przez Małej fikańce w brzuszku czy przez co, ale mam czasem boleści tam gdzie normalnie byłby prawy jajniczek. Mam nadzieję, że to normalne bo czasem aż syczę! Jakby mi ktoś coś tam wbijał.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja przywiozlam meza i padlam...
wreszcie sie spokojnie wyspalam...
odebralam wyniki i anemia si epoglebia...
co wy na to bierzecie bo ja bralam zelazo folki buraka i nic...
ide nadrabiac;-)
to jaka masz hemoglobine ??
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Cześć dziewczyny,
Dagmar cieszę się, że możesz być w domu, zawsze to dzieci przynajmniej mogą matkę o coś zapytać :-) Tylko oszczędzaj się kochana, trzymam kciuki.
Ja dziś byłam w pracy, na rosyjskim, miło było zamienić parę słów ze znajomymi.
No i wyciągnęłam w końcu ubranka po Stasiu. Mam ich nawet sporo, ale nie znalazłam rożka, no i kombinezonik będę musiała zakupić, bo ten co mam jest dwuczęściowy i za duży. Ubranka muszę poprać, myślę, że w przyszłym tygodniu zakupię proszek i powoli się zacznę do tego zabierać. Przy okazji przeżyłam SZOK jakie te kaftaniki, bluzeczki są maciupkie, aż mnie strach obleciał. Już dawno nie mieliśmy kontaktu z takim maluszkiem, pół dnia przeżywałam, toż to ubranka jak na misia przytulankę mojego Staśka. Uzmysłowiłam sobie, że nawet kot będzie większy (bo waży 5,5kg). SZOK SZOK SZOK
Dagmar cieszę się, że możesz być w domu, zawsze to dzieci przynajmniej mogą matkę o coś zapytać :-) Tylko oszczędzaj się kochana, trzymam kciuki.
Ja dziś byłam w pracy, na rosyjskim, miło było zamienić parę słów ze znajomymi.
No i wyciągnęłam w końcu ubranka po Stasiu. Mam ich nawet sporo, ale nie znalazłam rożka, no i kombinezonik będę musiała zakupić, bo ten co mam jest dwuczęściowy i za duży. Ubranka muszę poprać, myślę, że w przyszłym tygodniu zakupię proszek i powoli się zacznę do tego zabierać. Przy okazji przeżyłam SZOK jakie te kaftaniki, bluzeczki są maciupkie, aż mnie strach obleciał. Już dawno nie mieliśmy kontaktu z takim maluszkiem, pół dnia przeżywałam, toż to ubranka jak na misia przytulankę mojego Staśka. Uzmysłowiłam sobie, że nawet kot będzie większy (bo waży 5,5kg). SZOK SZOK SZOK