reklama
G
Georgina
Gość
Mój zje obiad i za malowanko się zabieramy. Znaczy ja jak ja, ale On Ja będę się pewnie uczyć
lajtway
Fanka BB :)
A my nie dorobiliśmy sie jeszcze żelazka więc prasowania nie ma;-) Jak wyjmuje ubrania z pralki to układam je w kosteczke i do miski taki stosik, rozwieszam po 10 minutach i wszystko jest ładnie wyprostowane. Może w tym miesiacu uda się nam odłożyć na zelazko, bo deskę do prasowania kupilismy w tym miesiącu;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A my nie dorobiliśmy sie jeszcze żelazka więc prasowania nie ma;-) Jak wyjmuje ubrania z pralki to układam je w kosteczke i do miski taki stosik, rozwieszam po 10 minutach i wszystko jest ładnie wyprostowane. Może w tym miesiacu uda się nam odłożyć na zelazko, bo deskę do prasowania kupilismy w tym miesiącu;-)
brrr nie toleruje nieprasowanych ciuchow !! ale to taka moja fanaberia
brrr nie toleruje nieprasowanych ciuchow !! ale to taka moja fanaberia
he mea tzn ze nie tylko twoja,,, moj mial poloty by zakladac nieprasowane podkoszulki np pod sweter ale szysbo go tego oduczylam
Coś miało być o oziębłości....zostalo mi ostatnich 40 dni,,,,,,,czyli tak naprawde to juz tuz tuz,,,,,,,,,,, łłłłłoooooo Matko..............
wie ktos co dzis w rozmowach w toku sie szykuje?
Coś miało być o oziębłości....
heheheh to chyba jednak temat nie dla me,,,, ja tam z tym problemow nie mam
reklama
Ja juz od dawna mam wstret do kawy ! to znaczy chcialo mi sie ,tak myslalam robilam sobie ,bralam kilka lykow i do widzenia kawa do zlewu ! Teraz nawet juz se nie robie bo wiem ze nie wypije nawet tej bezkofeinowej ! FUUUUUUUUUUUUUUU! Po co kombinowac jak sie nie chce to sie nie chce !Wy też od 8 miesiąca macie wstręt do kawy? Bo ja tak. Ricore, bez której wcześniej ranka sobie nie wyobrażałam przestała mi smakować z jakieś 2tyg temu. No i jej nie piłam. Dziś próbowałam sobie zrobić kawkę 3w1, ale taka ochydna, że połowę wylałam. Kiedyś tę kawkę też lubiłam. Jutro najwyżej spróbuję zwykłą rozpuszczalną z mlekiem, jak ta nie zadziała to oleję to