reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
A my nie dorobiliśmy sie jeszcze żelazka więc prasowania nie ma;-) Jak wyjmuje ubrania z pralki to układam je w kosteczke i do miski taki stosik, rozwieszam po 10 minutach i wszystko jest ładnie wyprostowane. Może w tym miesiacu uda się nam odłożyć na zelazko, bo deskę do prasowania kupilismy w tym miesiącu;-)

A my nie dorobiliśmy sie jeszcze żelazka więc prasowania nie ma;-) Jak wyjmuje ubrania z pralki to układam je w kosteczke i do miski taki stosik, rozwieszam po 10 minutach i wszystko jest ładnie wyprostowane. Może w tym miesiacu uda się nam odłożyć na zelazko, bo deskę do prasowania kupilismy w tym miesiącu;-)

brrr nie toleruje nieprasowanych ciuchow !! ale to taka moja fanaberia :)

zostalo mi ostatnich 40 dni,,,,,,,:szok:czyli tak naprawde to juz tuz tuz,,,,,,,,,,, łłłłłoooooo Matko..............

wie ktos co dzis w rozmowach w toku sie szykuje?

reklama
Wy też od 8 miesiąca macie wstręt do kawy? Bo ja tak. Ricore, bez której wcześniej ranka sobie nie wyobrażałam przestała mi smakować z jakieś 2tyg temu. No i jej nie piłam. Dziś próbowałam sobie zrobić kawkę 3w1, ale taka ochydna, że połowę wylałam. Kiedyś tę kawkę też lubiłam. Jutro najwyżej spróbuję zwykłą rozpuszczalną z mlekiem, jak ta nie zadziała to oleję to;)
Ja juz od dawna mam wstret do kawy ! to znaczy chcialo mi sie ,tak myslalam robilam sobie ,bralam kilka lykow i do widzenia kawa do zlewu ! Teraz nawet juz se nie robie bo wiem ze nie wypije nawet tej bezkofeinowej ! FUUUUUUUUUUUUUUU! Po co kombinowac jak sie nie chce to sie nie chce !

Do góry