reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja juz po wizycie,nie jest zbyt ciekawie ale nie jest tez najgorzej:tak:tzn moja szyjka nie skrocila sie ale tam gdzie sie juz rozwierala to teraz jest głowka dziecka,czyli szykuje sie ostro do wyjscia.Gin nie zrobil mi usg bo powiedzial ze nie chce naswietlac macicy,narazie musimy wyleczyc mnie z przeziebienia,przepisal antybiotyk i inne leki i mam sie narazie wykurowac bo przez ten kaszel wlasnie tak jest.Dostalam tez leki na cisnienie dzis u niego mialam 155/85,nogi puchna i musimy wkroczyc z lekami.Przytylam od ostatniej wizyty niecale 2 kg czyli juz prawie 13 na plusie.I przepisal mi rowniez Gynalgin na wyleczenie infekcji (tzn zapobiegawczo) jak by dzidzia chciala sie juz niebawem pojawic na swiecie.Za dwa tygodnie kolejna wizyta.
Jestem troche zasmucona ze nie mialam mozliwosci poogladania swojego synka:-(tak chcialam wiedziec ile wazy:-(serduszka tylko posluchalismy i tyle.
A i jak czekalam na wizyte to poszlam na miasto,kupilam kilka drobiazgow dzidziusiowi i weszlam do lumpka,kupilam sobie spodnie ciazowe:-)zaplacilam za nie tylko 10 zł:-)sa 3/4 ale to i tak grosze:-)wiec sie ciesze z mojego polowania:-)

reklama
ja przywiozlam meza i padlam...
wreszcie sie spokojnie wyspalam...
odebralam wyniki i anemia si epoglebia...
co wy na to bierzecie bo ja bralam zelazo folki buraka i nic...
ide nadrabiac;-)
Biedactwo!
Mi hemoglobina po 4 tygodniach picia świeżych soków z buraka/marchwi/jabłka skoczyła z 11 do niecałych 13, więc nie wiem dlaczego tak się u Ciebie pogorszyło. Musisz odpocząc troche i przystopować, bo jak tak latasz to nie dajesz swojemu organizmowi szans na dojście do zdrowia !

Ja juz po wizycie,nie jest zbyt ciekawie ale nie jest tez najgorzej:tak:tzn moja szyjka nie skrocila sie ale tam gdzie sie juz rozwierala to teraz jest głowka dziecka,czyli szykuje sie ostro do wyjscia.Gin nie zrobil mi usg bo powiedzial ze nie chce naswietlac macicy,narazie musimy wyleczyc mnie z przeziebienia,przepisal antybiotyk i inne leki i mam sie narazie wykurowac bo przez ten kaszel wlasnie tak jest.Dostalam tez leki na cisnienie dzis u niego mialam 155/85,nogi puchna i musimy wkroczyc z lekami.Przytylam od ostatniej wizyty niecale 2 kg czyli juz prawie 13 na plusie.I przepisal mi rowniez Gynalgin na wyleczenie infekcji (tzn zapobiegawczo) jak by dzidzia chciala sie juz niebawem pojawic na swiecie.Za dwa tygodnie kolejna wizyta.
Jestem troche zasmucona ze nie mialam mozliwosci poogladania swojego synka:-(tak chcialam wiedziec ile wazy:-(serduszka tylko posluchalismy i tyle.
A i jak czekalam na wizyte to poszlam na miasto,kupilam kilka drobiazgow dzidziusiowi i weszlam do lumpka,kupilam sobie spodnie ciazowe:-)zaplacilam za nie tylko 10 zł:-)sa 3/4 ale to i tak grosze:-)wiec sie ciesze z mojego polowania:-)

no faktycznie wiesci takie sobie !! ale mysle ze spokojnie dotrwasz do swiat przynajmniej :)

pamietasz jak ci kiedys mowilam ze jeszcze twoje dziecko bedzie starsze od mojego ??!! kto wie moze bede miala racje !!

a co na cisnienie dostalas ??

reklama
ja w Międzylesiu, tak nietypowo ;)
a Ty ?:)

Chyba na Karowej, nie znam szpitali w Wawie, zależy mi na niepłatnym porodzie z mężem.
Poprosiłam M o chińszczyznę i właśnie mi przyniósł. Jestem wniebowzięta. Oby moja ciąża trwała jak najdłużej żebym mogła się jeszcze do syta najeść :-)

Ostatnia edycja:
Do góry