reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hello,
na początek dzięki wszystkim za pamięć, ale co do nadrabiania to litości nie macie.
Oki to tak.
Na fenku dawce zwiękrzonej przez noc naliczyłam tylko 4 skórcze, od rana 2 więc przyszła pani doktor (kochana kobieta) i mówi, że jak chce mogę iść, bo co jak co ale 3 ciąża i raczej skórczy z niczym innym nie pomylę a jeszcze kilka razy mogę do nich trafić bo mały najwyraźniej do grudnia nie chce czekać :-D
Fenka w kroplówce nie było sensu dawać bo miałam w zeszłym tygodniu przez 15 godzin i po godzinie skórczybyki wróciły, więc po 24 było by raczej to samo :-(
Mały urusł a to ważne bo do gigantów nie należy, ale wszystko ma pięknie rozwinięte. Rozwarcie dalej na 1 palec, więc powolutku idzie :tak::-D
Może jeszcze z 2-3 tygodnie ponoszę więc ponad 2 kg powinien mieć a te narządy i waga dla mnie najważniejsze :tak:
Acha... pod coś tam na ko... mnie mogli jeszcze podłączyć ale to działa około 2 dni tylko a na dłuższą metę jest nie skuteczne.
Ogólnie jestem zadowolona i teraz już na spokojnie sobie czekam. Mam nadzieję, że Kaj jakimś cudem jeszcze posiedzi te 4 tygodnie chociaż, ale jak nie to wierzę, że będzie dobrze :-D
Temat kawa, też jakoś pić nie mogę :-p

reklama
Do góry