reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Ja czekam az mi mężulek Jelpa przyniesie, dziś pewnie znów zapomni, juz pare ciuszków mam (przyszła babcia kupiła;) ), a moje wczorajsze zakupy przyjdą w piątek, dostałam dzis potwierdzenie, że kurierem ruszyło do mnie :D Och ach, jak ja się nie moge doczekać tych małych słodkości :) Tylko zastanawiam się czy nie przesadziłam z rozmiarem. Bo zasugerowana ciągle przez usg nie kupowałam niczego na mniej niż 62. Mam nadzieję, że sie jednak urodzi w terminie...
Może w sumie jeszcze kupie jeden komplecik różnych rzeczy na 56 tak na wszelki wypadek.... jak myślicie ?
No ja bym kilka na 56 kupiła;-)

reklama
Ja mam ze 20 koszul mojego Kochanego do prasowania i jakoś nie mam ...........kiedy:-)

no ja wlasnie dzis glownie sweterki koszulki bluzy itp mojego meza prasowalam .,,, i ubranka do pracy-zawsze to jak juz ma poprasowane rano moze te 15-20 minut dluzej pospac.,,, niech korzysta poki moze .... niedlugo juz tak dobrze nie bedzie mial :)

nic mi sie nie chce... mialam sie nigdzie nie ruszac ale tak przesiedziec caly dzin w domu?????????? chyba bym zgrzeszyla,.,,, pojde sie wiec wykapie i ruszam gdzies na lochy.,,,, moze ktoras ze znajomych odwiedze.....

a jutro wieczorem idziemy z moim J i para znajomych( ona tez jest w ciazy:)) na haloween ,,,tzn seans filmow grozy i horrorow do cinema city :):):) uwielbiam takie filmy :)

Wy też od 8 miesiąca macie wstręt do kawy? Bo ja tak. Ricore, bez której wcześniej ranka sobie nie wyobrażałam przestała mi smakować z jakieś 2tyg temu. No i jej nie piłam. Dziś próbowałam sobie zrobić kawkę 3w1, ale taka ochydna, że połowę wylałam. Kiedyś tę kawkę też lubiłam. Jutro najwyżej spróbuję zwykłą rozpuszczalną z mlekiem, jak ta nie zadziała to oleję to;)

Mam, mam .........:tak: Chce mi się tak codziennie z przyzwyczajenia:tak:, ale jak juz idzie do picia, to dwa, trzy małe łyczki i mi nie smakuje :confused:

Wy też od 8 miesiąca macie wstręt do kawy? Bo ja tak. Ricore, bez której wcześniej ranka sobie nie wyobrażałam przestała mi smakować z jakieś 2tyg temu. No i jej nie piłam. Dziś próbowałam sobie zrobić kawkę 3w1, ale taka ochydna, że połowę wylałam. Kiedyś tę kawkę też lubiłam. Jutro najwyżej spróbuję zwykłą rozpuszczalną z mlekiem, jak ta nie zadziała to oleję to;)
Ja od początku całej ciąży wypiłam tylko pół kawy i to jeszcze jak miałam problem z opróznieniem się.. .:)
dosłownie po 4 głębszych łykach zadziałała i już później jej nie dopiłam..
tak więc nie wiem jak to jest.. a powiem wam ze przed ciąża co rano wstalam to od razu kawa i fajka :-D
teraz ani kawy ani fajek :-D

reklama
Do góry