reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Co mozna brać na gardlo ? :hmm:

Mój Szogun się wykręcił głową do góry ,nóżkami do dołu :growl::no2::hmm:

skad ta pewnosc ?? bylas na usg ?? bo moze mylisz glowke z pupa ??

Mi na gardło lekarz tydzien temu kazal brac tantum verde ale w aerozolu.

tp ciekawe bo ja czytalam ze tylko tantum w pastylkach !! /w aerozolu jest na 98% spirytusie i nalezy go unikac !!/

reklama
Tak byłam na USG w szpitalu, miałam tez robione USG, nerek ......

no to faktycznie ... ale moze sie jeszcze obroci ?? kto to wie ... ma w sumie jeszcze 2 miesiace !!

co do nawilzacza to ja sie boje myslec czy tesciowa zabila by mnie od razu czy dopiero za chwile ! dla niej najgorsze co moze byc to wilgoc !! a jak bym wlaczyla nawilzacz to juz bylaby totalna masakra !! ale jak bedzie trzeba to nie ma zmiluj sie !!

Dziewczyny a jak wy tą szyjkę sobie macacie?
Bo ja jako że prawie non stop muszę sobie zapodawać tabletki dowcipne to tez bym spróbowała coś wyczuć ale nie wiem co:sorry:

Wczoraj tak mi was szkoda było z tymi spojeniami a potem w nocy dostałam za swoje:no: Już na żadnym boku nie mogę spać bo mnie od razu biodro z tej strony boli straszliwie:wściekła/y: I dosłownie co godzinę mnie ten ból budził a jak już się obudziłam to oczywiście musiałam lecieć do kibelka:no:

Ja mam nawilżacz też do prądu, z wyświetlaczem ( wilgotność i temp w pokoju) i nie był koszmarnie drogi...w castoramie 120 zł! Lampkę też ma...kolory zmieniaję się jak w tęczy ale wkurzało mnie to zmienianie i wcale jej nie używam:-)
O ile w zimie super działają ręczniki na grzejnikach to w lato super się sprawdził nawilżacz!

Dziewczyny a jak wy tą szyjkę sobie macacie?
Bo ja jako że prawie non stop muszę sobie zapodawać tabletki dowcipne to tez bym spróbowała coś wyczuć ale nie wiem co:sorry:

Wczoraj tak mi was szkoda było z tymi spojeniami a potem w nocy dostałam za swoje:no: Już na żadnym boku nie mogę spać bo mnie od razu biodro z tej strony boli straszliwie:wściekła/y: I dosłownie co godzinę mnie ten ból budził a jak już się obudziłam to oczywiście musiałam lecieć do kibelka:no:

Ja mam nawilżacz też do prądu, z wyświetlaczem ( wilgotność i temp w pokoju) i nie był koszmarnie drogi...w castoramie 120 zł! Lampkę też ma...kolory zmieniaję się jak w tęczy ale wkurzało mnie to zmienianie i wcale jej nie używam:-)
O ile w zimie super działają ręczniki na grzejnikach to w lato super się sprawdził nawilżacz!

ale w lecie tez wilgotnosc powietrza jest inna !! ale to racja ze bywaja strasznie suche dni i noce i wtedy tylko nawilzacz !!

co do nawilzacza to ja sie boje myslec czy tesciowa zabila by mnie od razu czy dopiero za chwile ! dla niej najgorsze co moze byc to wilgoc !! a jak bym wlaczyla nawilzacz to juz bylaby totalna masakra !! ale jak bedzie trzeba to nie ma zmiluj sie !!

Z tego co pisałaś Mea to nawilżacz pewnie wam się przyda jak teście lubia mieć taką wysoką temperaturę w domu.
Ja mam w domu małą stacje meteo i wilgotność powietrza w domu wynosi od 50 do 60%

reklama
Do góry